Lijst van producten op merk Siux

Siux Invicta (Diamant) - 2023
Siux Invicta (Diamant) - 2023
De Siux Invicta is een zeer compleet racket, waarin technologie is verwerkt die de fysieke gezondheid van de speler beschermt. We hebben het dan over het ShockOut anti-vibratie systeem, een accessoire dat bij het racket zit. Dit accessoire slaagt erin om trillingen na een impact te verminderen, wat de controle en precisie bij het slaan verbetert. S
peel door de tegenstander te intimideren en de hele wedstrijd te domineren Met een diamantformaat, hoge balans en verminderde sweetspot is dit Siux-racket perfect voor spelers met een gemiddeld niveau en hun spel neigt meer naar een aanvallende strategie.Dit komt doordat de speler, door de sweet spot iets naar het hoofd toe te verschuiven en omhoog te brengen, extra kracht en precisie krijgt bij agressieve slagen zoals het schot. De goed uitgebalanceerde diamantvorm helpt je met onverslaanbare kracht te slaan, waardoor je aanvallend spel kunt oefenen en in alle sets voorop kunt blijven. Het weegt 355-375 gram, het maakt deel uit van Siux's Evolution Carbon Series-assortiment en het ontwerp combineert blauwe details met een zwarte achtergrond, wat hem een ​​sobere, eenvoudige en elegante uitstraling geeft.
Siux Trilogy Control 'Special Edition' (Rond) - 2023
Siux Trilogy Control 'Special Edition' (Rond) - 2023
Ontworpen met materialen van de hoogste kwaliteit, is de nieuwe Siux Trilogy Control Special Edition het favoriete racket van de professionele WPT-speler Patty Llaguno.Met een ronde vorm die een brede sweetspot en een uitgebalanceerde balans biedt, biedt deze Trilogy Control een geweldige relatie tussen kracht en controle. Een veelzijdig model dat zo is ontworpen dat je in elke game de beste prestaties krijgt.
Het Siux Trilogy Control Special Edition-racket is ontworpen voor gevorderde en professionele spelers en biedt een prachtige balans tussen kracht en precisie. Laat je beste spel los, ongeacht je stijl! Met dit nieuwe Siux-racket kun je zowel je aanvalsschoten als je meest verdedigende schoten perfectioneren.
Siux Diablo Revolution Air 24K (Hybrid) - 2023
Siux Diablo Revolution Air 24K (Hybrid) - 2023
De nieuwe Diablo Revolution II Air van Siux is een veel lichtere versie van het Diablo Revolution II-racket, aangezien het gewicht varieert tussen de 340 en 360 gram. Deze kwaliteit maakt het een gemakkelijk te hanteren racket dat de gevorderde of professionele speler uitzonderlijke bewegingsvrijheid geeft.Dit Siux 2023 padelracket heeft een hybride vorm , dat wil zeggen, het combineert de druppelvormige en ronde formaten, wat resulteert in een zeer uitgebalanceerd padelracket tussen controle en kracht, resistent en duurzaam, waardoor je meer gedefinieerde slagen kunt maken.Bovendien heeft het een medium balans en een gemiddelde sweet spot, zodat de speler met meer precisie en controle kan slaan in de verdediging en met veel meer kracht en agressiviteit in de aanval.
Siux Match Pro (24 tubes - 72 ballen)
Siux Gold Vintage Backpack - 2023
Siux Gold Vintage Backpack - 2023
De Siux Vintage Gold Backpack is vervaardigd met resistente materialen om mogelijke duurzaamheid te bereiken. Pak de nieuwe rugzak die Siux dit seizoen meebrengt,
Voorzien van een binnenvak voor laptop met elastische band, een zijvak voor waterflessen van mesh, een onderste schoenenvak, racket compartiment en een hoofdvak.
Siux Silver Vintage Backpack - 2023
Siux Silver Vintage Backpack - 2023
De Siux Vintage Silver Backpack is vervaardigd met resistente materialen om mogelijke duurzaamheid te bereiken. Pak de nieuwe rugzak die Siux dit seizoen meebrengt,
Voorzien van een binnenvak voor laptop met elastische band, een zijvak voor waterflessen van mesh, een onderste schoenenvak, racket compartiment en een hoofdvak.
Siux Astra 3K (Hybrid) - 2023
Siux Astra 3K (Hybrid) - 2023
De Siux Astra 3.0 Hybrid is ideaal voor padelspelers van gemiddeld niveau, wiens spel vooral gekenmerkt wordt door veelzijdigheid en die op zoek zijn naar een padelracket dat hen een goede balans biedt tussen controle en power.Het presenteert een hybride vorm, die voortkomt uit de combinatie van de ronde en druppelvorm, en biedt de voordelen van beide formaten, zodat de speler een krachtig, stevig en gedefinieerd slaggevoel heeft.De balans van zijn kant is gemiddeld, wat zich op het veld vertaalt in zeer gecontroleerde verdedigende schoten en krachtige en agressieve aanvalsschoten. Het gewicht van dit Siux 2023 racket ligt tussen de 355 en 375 gram, waardoor het een goede hanteerbaarheid en wendbaarheid biedt.
Siux Trilogy 3 Hybrid 24K (Hybrid) - 2023
Siux Trilogy 3 Hybrid 24K (Hybrid) - 2023
Siux Trilogy 3 Hybrid wordt het racket voor veeleisende gevorderde of professionele spelers. Met zijn hybride gevormde body maakt hij een veelzijdig spel tussen controle en kracht mogelijk. Dit model uit de Master Series-collectie heeft slagvlakken van 24K TexTreme-koolstof en bevat technologieën die in het blad zijn geïntegreerd om trillingen te verminderen. Een racket dat je kwaliteit in de sensaties van het spel verbetert.
Met een koolstofbuis die bestand is tegen je meest intense wedstrijden en slagen. Het blad is gemaakt van 24K TexTreme carbon. Met dit materiaal kunt u genieten van vloeiendere en meer gecontroleerde opnamen.De slagen kunnen dankzij de kern met meer controle en comfort worden bewerkt. De kern is gemaakt met EVA Soft rubber. De witte aanraking en lage dichtheid absorbeert de impact en helpt bij het werken aan balcontrole. En dankzij de hybride body van het racket kun je het bij elke slag combineren met power.
Siux Trilogy 3 Control 24K (Rond) - 2023
Siux Trilogy 3 Control 24K (Rond) - 2023
Siux Triology 3 Control, een racket dat het racket wordt voor de meest geavanceerde en professionele spelers in controletechniek. Een racket van hoge kwaliteit, ontwikkeld om tijdens de wedstrijd controle te hebben over het racket en de slagen. Gemaakt van zachte materialen met 24K TexTrema carbon slagvlakken en een zachte EVA-rubberen kern. Dit racket is een model uit de Siux Master Series collectie.
De ronde body van dit racket is gevormd uit een carbon buis. De buis van 100% carbon garandeert dat je speelt met een resistent en stevig racket. Het blad is ook van koolstof, maar gemaakt van koolstofvezelstof. Ze zijn gemaakt met 24K TexTreme carbon. In Siux is hun 24K de meest elastische, flexibele en zachte afwerking die ze hebben voor het blad van een racket.Een ander belangrijk punt van het racket is de kern. Dit is gedaan door het plaatsen van een EVA Soft rubber. Het is een zacht aanvoelend EVA-rubber met een lage dichtheid dat er langer over doet om zijn oorspronkelijke vorm te herstellen. Helpt schokken te absorberen en de ontvangst en uitgang van de bal beter te controleren. Een racket ontworpen voor experts in controletechniek op de baan.
Siux Electra ST2 Controle - 15K (Rond) - 2023
Siux Electra ST2 Controle - 15K (Rond) - 2023
Siux presenteert, als onderdeel van de Master Series-reeks, de nieuwe Electra ST2 Control, het officiële racket van de professionele padelspeler Franco Stupaczuk. Het is ontworpen voor gevorderde of professionele spelers die op zoek zijn naar maximale controle in elk spel.Met een gewicht van 355-375 gram heeft de Siux Electra ST2 Control een rond formaat, en zoals kenmerkend is voor dit type vorm, is de balans laag en de sweet spot breed. Dit vertaalt zich op het circuit in uitstekende beheersbaarheid, controle en precisie.
Dit Siux-model bevat een kern die is samengesteld uit EVA Soft-rubber, een zacht schuim dat een goede baloutput garandeert, evenals een grote duurzaamheid en weerstand te allen tijde.Het frame van zijn kant is buisvormig en is gemaakt van 100% koolstofvezel. Dit zorgt voor lichtheid, duurzaamheid en comfort bij het slaan. Het is een soort frame dat tegelijkertijd stijf en flexibel is en een goede balans biedt tussen controle en kracht.
Siux Pegasus Revolution 3K (Hybrid) - 2023
Siux Pegasus Revolution 3K (Hybrid) - 2023
De Siux Pegasus Revolution 3K 2023, is een racket voor gevorderde of professionele spelers. Het is een medium-touch hybride gevormd racket. Met dit racket kun je een veelzijdig spel ontwikkelen. Speel met controle of powershots. Gemaakt met EVA-rubber en en het blad is voorzien van 3K carbon.
Dit Siux-racketmodel is vervaardigd met een 100% carbon dubbel buisvormig, Bitube Carbon Frame. Het frame en het blad van het racket zijn versterkt met glasvezel om een ​​meer resistent racket te zijn.Het is gemaakt in zijn structuur met een resistent en duurzaam materiaal. Het blad is gemaakt van 3K carbon. Het is een stof van koolstofvezel met 3.000 draden per strip. Dit materiaal is het hardste van het merk Siux. Ideaal voor het maken van krachtige schoten.
Siux Trilogy 3 Attack (Diamant) - 2023
Siux Trilogy 3 Attack (Diamant) - 2023
De Siux Triology 3 Attack is een diamantvormig racket ontworpen voor veeleisende spelers van hoog niveau. Als je een gevorderde of professionele speler bent die de kracht en aanvalstechniek beheerst, dan is dit je racket. Met een hoge balans die helpt om de slagen te versterken. Het blad is gemaakt met 24.000 koolstofvezelstrengen per strip (24K). Met technologieën die trillingen tijdens het spel verminderen.
Speel met een resistent racket dankzij de structuur gemaakt van koolstofbuis. Het blad is voorzien van 24K TexTreme en hebben een elastische en flexibele afwerking. Het helpt om een ​​punt van controle en een mooie slag te hebben.Om goede sensaties te hebben tijdens de slagen, is de kern gemaakt met EVA Soft rubber. Een rubber met een lage dichtheid waarmee je krachtige slagen kunt opvangen en die je zal begeleiden als je de bal met rebound raakt. Een racket om aan te vallen met kracht en controle over de bal.
Siux Genesis II Fight 'Lucho Capra' Pro 12K (Hybrid) - 2023
Siux Genesis II Fight 'Lucho Capra' Pro 12K (Hybrid) - 2023
De Siux Genesis II Lucho Capra Pro, officieel padelracket van de professionele WPT-padelspeler Luciano Capra. Dit racket is ontworpen voor gevorderde of professionele spelers die spelen met een veelzijdige techniek. Met 12K carbon op het blad met ShockOut-technologie.
De buis van het racket is gemaakt van 100% carbon om het sterk en resistent te maken. De kern heeft EVA-rubber, het is van gemiddelde hardheid om op een veelzijdige manier te werken met zijn hybride body. Je zult in staat zijn om elke slag te beheersen en kracht te geven.
De 12K Carbon op het blad heeft een middelharde aanslag om krachtige en gecontroleerde slagen te maken. Tevens is het blad voorzien van een glanzende gezandstraalde afwerking. Deze getextureerde afwerking slaagt erin om grip op de bal te hebben om betere slice-effecten te maken.
Siux Tsunami Revolution (Hybrid) - 2023
Siux Tsunami Revolution (Hybrid) - 2023
Het nieuwe Siux Tsunami Revolution 2023 padelracket is perfect voor veelzijdigheid dankzij zijn hybride vorm. Het heeft ook een EVA SOFT-rubber dat je een ongelooflijk gevoel van slaan en een uitstekende baloutput geeft.Het frame is gemaakt van koolstofvezel en het blad is voorzien van 3K carbon en zijn beide ongelooflijk sterk en behouden hun luxueuze duurzaamheid.
Siux Cayman 3K (Hybrid) - 2023
Siux Cayman 3K (Hybrid) - 2023
Het nieuwe Siux Cayman 2023 padelracket is perfect om te levelen, het is ook ontworpen met een hybride vorm voor een uitstekende veelzijdigheid tussen controle en kracht. Het EVA SOFT-rubber in de kern is ideaal om je prestaties te verbeteren dankzij de zachte en comfortabele dichtheid die het je bij elke slag geeft.Het blad is uitgerust met 3K Carbon die u uitstekende weerstand bieden en het frame bestaat uit een buisvormige koolstofvezel en glasvezel die hoge torsie ondersteunt.
Siux 'Sanyo' Diablo Revolution II Pro 18K (Hybrid) - 2023
Siux 'Sanyo' Diablo Revolution II Pro 18K (Hybrid) - 2023
De Siux Diablo Revolution II Sanyo Pro is een racket voor gevorderde of professionele spelers. Met een hybride lichaamsvorm en medium balans voor een veelzijdig spel. Met een kern van EVA Soft en het blad in Carbon Zilver 18K. Het gewicht kan variëren van 355-375 gram. Het is een racket uit de PRO-serie.Dit model racket van Diablo de Siux is het officiële model waarmee de professionele padelspeler Sanyo Gutiérez speelt. Het staat op nummer 3 in de World Padel Tour-ranglijst.