Close

Vergelijking NOX Tempo versus NOX Nerbo

Geplaatst op: sep 16, 2019 | Auteur: Site Owner | Categorie: Racket Besprekingen

Het Spaanse bedrijf NOX heeft dit seizoen 2019 een kwalitatieve sprong gemaakt en viert dit in stijl met twee exclusieve modellen, te weten de NOX Tempo World Padel Tour en de NOX Nerbo World Padel Tour, zij worden de officiële padelrackets van het circuit voor dit seizoen.

De NOX Tempo World Padel Tour komt uit de Luxury Series en doet dit met controle-georiënteerd dankzij zijn ronde formaat, lage balans, brede sweetspot en een productie van de maximale garanties in 3K carbon. Bovendien ziet het er modern, elegant en baanbrekend uit dankzij een combinatie van Blauw en Zwart met carbon.

De NOX Nerbo World Padel Tour verschijnt ook in de Luxury Series van het Catalaanse bedrijf en is het model gericht op power-liefhebbers. Een racket met een diamanten blad en koolstof gealuminiseerd 18K-formaat en in de kleurtinten Zilver, Rood en Zwart.

Een stap voor NOX als een merk dat het tot een van de meest opmerkelijke bedrijven in de wereld van padel maakt en dat zeker duizenden fans zal aansluiten bij hun exclusieve World Padel Tour-modellen.

Commentaar (0)

Geen commentaar

Voeg een reactie toe

U moet inloggen om reacties toe te voegen.

Close