Close

Vergelijking Bullpadel Hack Woman versus Bullpadel Vertex Woman

Geplaatst op: aug 28, 2019 | Auteur: Site Owner | Categorie: Racket Besprekingen

In deze Blog bespreken wij een vergelijking tussen twee van de beste rackets voor dames die we momenteel in 2019 op de markt kunnen vinden: de Hack Woman en de Vertex Woman van Bullpadel.
De twee rackets behoren tot hetzelfde merk en delen een aantal productiematerialen en technologieën, maar tegelijkertijd zijn ze heel verschillend qua speelstijl, dus we zullen proberen ze te analyseren, zodat je weet welke het meest geschikt is voor jou.

Verschillen Hack en Vertex

Om te beginnen worden de 2 modellen gebruikt door top tien spelers van de WPT. Enerzijds is de Hack Woman het racket van Ale Salazar en de Vertex Woman die van Cata Tenorio. Op het eerste gezicht zien we dat ze heel anders zijn, omdat de Hack Woman een meer ronde vorm heeft en de balans in de buurt van de hand ligt met een zeer brede sweet spot en een eenvoudige bediening en meer controle over de bal. Aan de andere kant heeft de Vertex Woman een diamantvorm en een ietwat hoge balans, wat zijn sweet spot en verwerkbaarheid vermindert, maar we krijgen veel meer kracht in het slaan.


Een ander groot verschil is te vinden in het blad, omdat de Hack een ruwe afwerking met geometrische vormen heeft en de Vertex niet. Dus met de Hack kunnen we meer effect aan onze slagen geven en de bal net in slagen laten stijgen zoals de volley.


Overeenkomsten en voordelen van beide bladen

Op materiaalniveau zijn de twee bladen vervaardigd met koolstof versterkt met XTEND-vezels. Dat biedt een grote duurzaamheid en weerstand tegen schokken. In de kern hebben beide zwart EVA-schuim voor een hardere aanraking en een groter gevoel van zowel controle als kracht.

Wat het comfort betreft, gebruiken beide het systeem dat is ontwikkeld door de firma Vibradrive, een stuk rubber in het hart dat trillingen minimaliseert. Maar als je gevoelig bent voor elleboogongemak, raden we de Hack aan, omdat deze qua vorm en balans beter beheersbaar is en de arm niet zoveel lijdt.

Een ander detail van beide bladen dat we erg leuk vinden, is dat ze een transparante zelfklevende beschermer hebben. Eenmaal geplaatst is het zeer discreet en breekt het de esthetiek van de bladen niet. Deze sticker helpt ons het blad te beschermen tegen krassen of krassen die tijdens het spel kunnen optreden.


Welk racket nu te kiezen?

Naar onze mening is de Bullpadel Hack een racket die meer gericht is op de dames die rechts spelen zoals Ale Salazar, omdat het een fantastisch gedrag heeft en ons helpt de meer off-center ballen te corrigeren. Aan de andere kant is de Bullpadel Vertex gericht op aanvalspelers, die omgekeerd spelen en altijd dicht bij het net zijn, omdat het ons in slagen zoals de volley veel kracht en veiligheid zal geven. Het is dus maar net wat voor speelster je bent; Verdedigend of Aanvallend!

Commentaar (0)

Geen commentaar

Voeg een reactie toe

U moet inloggen om reacties toe te voegen.

Close