Close

Vergelijking Asics Gel Padel Lima 2 versus Asics Gel Bela 6 SG

Geplaatst op: aug 27, 2019 | Auteur: PadelCentre | Categorie: Racket Besprekingen

Momenteel zijn de Asics Gel Bela 6 en Asics Gel Padel Lima 2 de twee Asics-modellen om padel te spelen die meer succes hebben, de ene onderscheidt zich door zijn lichtheid en de andere, de Bela 6, onderscheidt zich door zijn stabiliteit en comfort. De nieuwe Asics Gel Padel Lima 2 Black Silver-modellen en de Asics Gel Bela 6 SG Graphite Grey Silver zijn gemaakt in zwart en koraal in oranje, de waarheid is dat de kleurkeuze van dit seizoen brutaal is. En vooral als je van Bela 6 houdt, raden we je aan ze te kopen, omdat dit een van de laatste seizoenen kan zijn die zo speciaal zal zijn.

In dit geval lijken beide modellen erg op elkaar, ze zijn gebouwd met synthetisch materiaal, en ze hebben geen naden, de gewrichten zijn gemaakt door warmlassen, als we moeten aangeven dat de transpiratie bij elk model is verminderd en de gebieden met gaas waar Je kunt de lucht minimaal laten.

Een heel opvallend verschil is de wreef, hoewel de Asics Gel Bela 6 Sg 2019 vrij breed is, ideaal voor mensen met een iets bredere voet, de Lima 2 zijn smaller en gestileerd, het geeft de indruk dat ze meer zijn aangepast aan de voet.

De zool is ongetwijfeld een van de grote verschillen tussen de Bela 6 en Lima 2, de Asics Gel Padel Lima 2 2019 heeft een splitzool op twee gebieden, die ons tot op zekere hoogte veel herinnert aan de Gel Solutión Speed, Hiermee winnen we aan het verminderen van het gewicht en het maken van zeer lichte schoenen, ideaal voor snelle track-spelers.

Integendeel, de Bela 6 heeft een uit één stuk bestaande klei-zool en aan de voorkant bevat het 3 draaipunten, dit maakt het een zeer stabiele schoen, zeer comfortabel en geschikt voor elk type speler.

Het zijn zeer vergelijkbare modellen, daarom heeft het ook de gel aan de voor- en achterkant, het is waarschijnlijk dat het gevoel superieur is in de Asics Gel Bela, om de eenvoudige reden dat de Eendelige zool en zorgt voor meer steunoppervlak.

Het binnenste van de schoen is vrijwel hetzelfde, beide modellen hebben een P.H.F-interieur dat een schuim is dat zich aanpast aan de voet en zorgt dat de schoen perfect past na verschillende wedstrijden.
In de hiel als er een substantiële verandering is, en dat is dat de Asics Gel Padel Lima 2 versterking in het hielgedeelte heeft, hiermee winnen we aan stabiliteit, maar in de Bela 6, die het altijd heeft genomen, is het dit jaar ze zijn geladen, mogelijk om het gewicht een beetje te verminderen, omdat dit model niet zoveel bescherming nodig heeft als het robuuster en stabieler is.


Conclusie

De Bela 6, hebben een zool uit één stuk, draaipunten, bovenste breedte, zijn zeer comfortabel, stabiel en zijn een van de modellen die de voorkeur hebben van de meeste spelers die verschillende spellen spelen, ideaal voor spelers die meer dan 85kg wegen

Voor zijn tegen de Gel Padel Lima 2, hebben ze de zool in tweeën gesplitst, ze zijn veel gestileerd en lichter, het is een ideale schoen voor spelers die op zoek zijn naar een snel starttempo, waarbij de snelheid uren en uren spelen doorbrengt.Commentaar (0)

Geen commentaar

Voeg een reactie toe

U moet inloggen om reacties toe te voegen.

Close