Close

Bullpadel Vertex 2 Proline

Geplaatst op: mei 28, 2019 | Auteur: PadelCentre | Categorie: Racket Besprekingen

In deze Blog een recensie van de Bullpadel Vertex 2 met een Diamantvorm en geschrikt voor zowel gevorderde als professionele spelers.

Bullpadel Vertex 2 Proline

Het Bullpadel Vertex 2 racket is een diamantvormig racket met een gewicht tussen 360 en 380 gram. Het is een medium-weighted racket dat zowel tussen- als professionele spelers zal waarderen. Het zorgvuldig ontworpen gatenpatroon in het blad zorgt ervoor dat slepen tot een minimum beperkt blijft en verbetert je prestaties. Het frame is gemaakt van buisvormig bidirectioneel glasvezel met versterkingen in glasvezelweefsel.

Glasvezel wordt vaker gebruikt in de padelconstructie dan koolstof en is minder duur. Het is iets zwaarder dan koolstof, maar is ook flexibeler. Dit maakt het goed voor krachtspelers. De kern is van polyethyleen, een hybride van EVA en schuim die zacht en duurzaam is. Een laag geweven aluminiumglas en met titaniumdioxide versterkte hars beschermen de kern, waardoor de hersteltijd na een botsing wordt verbeterd.

  • Voordelen: Hoogwaardig geproduceerd, Aandacht voor detail, Weinig weerstand, Biedt zowel kracht als controle
  • Nadelen: Moeilijk online te vinden, echter niet bij PadelCentre aangezien wij dit racket binnen onze Webshop hebben staan

Conclusie:

Het racket is ontworpen voor prestaties, met een grote sweetspot, geweldige controle en goede kracht. De zachte kern absorbeert trillingen en maakt het mogelijk krachtige opnamen te maken zonder de impact op je armen te voelen. Kortom, een geweldig racket ontworpen met technische details die voorstanders zullen waarderen.

Deze Bullpadel Vertex 2 is in onze Webshop te bekijken en te bestellen door HIER te klikken.

Commentaar (0)

Geen commentaar

Voeg een reactie toe

U moet inloggen om reacties toe te voegen.

Close