Aanbiedingen


Adidas Adipower 3.0 (Diamond) - 2021
-€ 40,00
Adidas Adipower 3.0 (Diamond) - 2021 padel racket
De Adidas Adipower 3.0 is het model dat Seba Nerone heeft gekozen voor de World Padel Tour. Hij is gemaakt van carbon materialen die veel weerstand bieden en beschikt over de beste technologieën van het merk. Opgedragen aan high-performance spelers.
€ 121,12
€ 161,12

Adidas AdiPower 3.2 - 15K (Rond) - 2023 padel racket
-€ 50,00
Adidas AdiPower 3.2 - 15K (Rond) - 2023 padel racket
De nieuwe AdiPower 3.2 is de voortzetting van een eerder model gemaakt om te winnen. Behaal superieure prestaties dankzij het 15K carbon oppervlak, dat is toegevoegd aan het EVA High MEMORY-rubber, en zorgt voor een geweldige krachtopwekking bij al je opnamen.
De DUAL EXOSKELETON-technologie bedekt het hele hart van het racket met koolstofvezels, wat zorgt voor een grote stijfheid die zich vertaalt in een enorme kracht en de ruwheid van de SPIN BLADE-technologie zorgt voor een enorme toegang tot spin op al je slagen.
€ 144,17
€ 194,17

Adidas AdiPower CTRL 3.2 - 15K (Rond) - 2023 padel racket
-€ 100,00
Adidas AdiPower CTRL 3.2 - 15K (Rond) - 2023 padel racket
De nieuwe AdiPower CTRL 3.2 is de voortzetting van een eerder model gemaakt om te winnen. Krijg superieure prestaties dankzij het 15K gealuminiseerde koolstofoppervlak, dat is toegevoegd aan het EVA High MEMORY-rubber, zorgt voor een geweldige krachtopwekking bij al je opnamen.De DUAL EXOSKELETON-technologie bedekt het hele hart van het racket met koolstofvezels, wat zorgt voor een grote stijfheid die zich vertaalt in een enorme kracht. De ruwheid van de SPIN BLADE-technologie zorgt voor een enorme toegang tot spin op al je slagen.
€ 135,50
€ 235,50

Adidas AdiPower Multiweight (Diamant) - 2023 padel racket
-€ 100,00
Adidas AdiPower Multiweight (Diamant) - 2023 padel racket
We presenteren het nieuwe zwart-gele Adipower Multiweight padelracket, een powermodel vanwege zijn diamantvorm en hoge balans. Het is dus een padelracket met kracht en een harde touch, daarom raden we het aan voor gevorderde spelers en met een aanvallend spelprofiel.
De belangrijkste nieuwigheid is het aangepaste gewichtssysteem waarmee u tot 12 gram gewicht kunt toevoegen en de balans kunt aanpassen aan uw behoeften. Wat de constructie betreft, is naast eva-rubber met hoge dichtheid 15k carbonweefsel gebruikt om een ​​hardere aanraking te genereren.
€ 143,76
€ 243,76

Adidas AdiPower Multiweight 3.3 - 18K (Diamant) - 2024 padel racket
-€ 40,00
Adidas AdiPower Multiweight 3.3 - 18K (Diamant) - 2024 padel racket
De AdiPower Multiweight 3.3 is een racket dat het verschil maakt. De Weight & Balance System-technologie geeft het de mogelijkheid om met veel rackets tegelijk te spelen. Door middel van het gewichts- en balansaanpassingssysteem kan de speler het aan zijn behoeften aanpassen.
De stijfheid bereikt het hoogst denkbare niveau dankzij de Dual Exoskeleton en Power Embossed Ridge-versterkingstechnologieën. De combinatie van 18K Carbon Fiber en EVA High Memory rubber vormt de basis voor de stijfheid en zorgt voor een spectaculair aanvalsspel. De oppervlakteruwheid van de Spin Blade Decal en het Smart Holes Curve-gatenpatroon bieden hetzelfde, maar dan voor spinshots.
De Adidas Adipower Multiweight 3.3 is speciaal ontworpen voor professionele spelers of spelers met een hoog technisch niveau. Vanwege het harde gevoel en de krachteigenschappen heb je een goede techniek nodig om er het maximale uit te halen op de padelbaan. Je zult niet alleen verliefd worden op dit racket vanwege de innovatieve technologie, maar ook vanwege het onberispelijke carbonontwerp, geaccentueerd met fluorgele details. De Adipower Multiweight 3.3 is een van de grote innovaties van Adidas die een revolutie teweegbrengt in de markt.

Racket met een harde touch door de combinatie van 18K carbon en EVA-rubber met hoog geheugen aan de binnenkant.
Het biedt een krachtige punch dankzij het diamantformaat en de balans die naar de punt is gericht.
Ruwe afwerking op het blad die het geven van spin aan de bal vergemakkelijkt.
Hoge prestaties op het circuit dankzij Dual Exoskeleton-technologie.
Innovatief gewichtssysteem met schroeven waarmee de balans tot 9 gram kan worden aangepast.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.
€ 240,95
€ 280,95

Adidas AdiPower Multiweight CTRL 18K 'Alex Ruiz' (Rond) - 2023 padel racket
-€ 70,00
Adidas AdiPower Multiweight CTRL 18K 'Alex Ruiz' (Rond) - 2023 padel racket
De nieuwste editie van het racket van Alex Ruiz: het zwart-oranje Adipower Multiweight CTRL racket uit de meest geavanceerde Adidas Padel 2023-serie is op de markt. Het model keert terug met verbeterde technologieën, er is voornamelijk een aangepast gewichtssysteem toegevoegd dat het mogelijk maakt om tot 12 gram gewicht toe te voegen en ons evenwicht aan te passen aan onze behoeften.
Op de baan biedt het een brede sweetspot omdat het het ronde formaat behoudt met een lage balans. Het stelt je echter ook in staat om de bal hard te raken dankzij het eva-rubber met hoge dichtheid dat in de kern is gebruikt. Op deze manier wordt een hardere touch bereikt en dus meer slagkracht wanneer je naar het net moet.
€ 173,76
€ 243,76

Adidas AdiPower Multiweight CTRL 3.3 - 18K (Rond) - 2024 padel racket
-€ 40,00
Adidas AdiPower Multiweight CTRL 3.3 - 18K (Rond) - 2024 padel racket
Het racket van Álex Ruiz is ontworpen om spelers op het hoogste niveau in de padelwereld te begeleiden. De AdiPower Multiweight CTRL 3.3 brengt de beste technologie en de meest beproefde materialen samen. Het is een racket dat zich dankzij het Weight & Balance System aan elk moment kan aanpassen. Hiermee kunt u de gewichten en balans aanpassen om uw controle of aanvalsstijl te verbeteren.
Het racket is gemaakt van EVA High Memory-rubber aan de binnenkant en Carbon Fiber 18K aan het oppervlak, twee van de meest stijve verbindingen van Adidas. De Dual Exoskeleton- en Power Embossed Ridge-technologieën versterken deze stijfheid, die essentieel is voor de krachtigste schoten. Om de beste spinshots te kunnen spelen, is het voorzien van Spin Blade Decal-ruwheid en Smart Holes Curve-technologie waarbij de gaten in het oppervlak specifiek worden geoptimaliseerd en verdeeld.
De Adidas Adipower Multiweight CTRL 3.3 is speciaal ontworpen voor spelers met een gevorderd technisch niveau. Het ontwerp en de functies zijn gericht op mensen die op zoek zijn naar hoge prestaties, precisie en controle op de bodem van de padelbaan. Dankzij de innovatie van het weeg- en balanssysteem kunt u de balans aanpassen aan uw voorkeuren, waardoor u tot 9 gram extra gewicht kunt toevoegen. Bovendien zorgen het carbondesign en de oranje details ervoor dat jij opvalt op het circuit. En laten we niet vergeten: het is het racket van de beroemde WPT-speler Álex Ruiz.

Power Embossed Ridge-constructie die stijfheid en een robuuste structuur biedt.
Afgewerkt met 3D-reliëfruwheid om het effect op uw opnames te verbeteren.
Dubbele Exoskeleton-koolstofribben die het hart en het frame van het racket versterken.
18K koolstofvezel, garandeert weerstand, flexibiliteit en duurzaamheid.
EVA-rubber met lage dichtheid dat zorgt voor balopbrengst en comfort.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.
€ 240,95
€ 280,95

Adidas AdiPower MultiWeight Master LTD (Rond) - 2023 padel racket
-€ 190,00
Adidas AdiPower MultiWeight Master LTD (Rond) - 2023 padel racket
De Adipower Multiweight Master (MTW) LTD is het racket van Álex Ruiz' Master Edition, een gelimiteerd en exclusief racket gemaakt voor een van de beste padelspelers ter wereld. Het spectaculaire ontwerp is het gevolg van de wens om een ​​product te creëren dat u zal helpen totale controle te krijgen binnen de vier muren.De Adipower Master LTD wordt geleverd in een unieke en specifieke verpakking voor deze eerste mastereditie van het racket van Álex Ruiz. Ervaar de controle en kracht van een topspeler in eigen handen. Voel hoe de schoten van je schouder naar het hoofd van deze Adipower LTD stromen. Kies een racket dat er elegant uitziet en levendig van geest is.
€ 181,86
€ 371,86

Adidas AdiPower Soft 2.0 (Diamant) - 2021 padel racket
-€ 170,00
Adidas AdiPower Soft 2.0 (Diamant) - 2021 padel racket
De Adidas Adipower Soft 2.0 is een power padelracket voor een gevorderd of professioneel spelniveau en voor spelers die op zoek zijn naar een comfortabel padelracket dat uitstekende kracht biedt vanaf elk punt op de baan. Dit model is ontworpen voor de behoeften van gevorderde/professionele spelers die een meer aanvallend speltype hebben, maar op zoek zijn naar extra controle en een groter impactgebied. Dit is de nieuwe schep van de speler Ale Galán.
Dit racket wordt geleverd met zowel structuur- als esthetische ontwerpverbeteringen, dus als je het eerder leuk vond, zul je er nu dol op zijn. Deze 2.0 versie wordt geleverd in een oversize diamantformaat, met een hoge balans en een brede en hoge sweet spot. Het is een geweldige optie voor aanvallende spelers, met een direct spel dat maximale kracht bij schoten zoekt.Het is gemaakt met de beste materialen die momenteel op de markt zijn, het frame, het blad en de buizen zijn gemaakt van koolstof om deze gebieden zeer resistent, duurzaam te maken en kracht over te brengen. De binnenkern is gemaakt van Eva Soft-rubber dat de nodige elasticiteit biedt om het comfort te behouden en de output van de bal te verbeteren. Het is dus een racket met een zeer goede balans tussen kracht en controle.Dit model beschikt over het eXoskeleton-systeem dat het hart van het racket bedekt, waardoor de structuur wordt versterkt en voor stabiliteit wordt gezorgd. Het heeft ook het Spin Blade-systeem, een ruw oppervlak waarmee je de bal kunt laten draaien en schoten van hoge kwaliteit kunt maken.
€ 115,08
€ 285,08

Adidas CourtJam Control (Heren) - 2023 - EU 43 1/3
-€ 15,00
Adidas CourtJam Control (Heren) - 2023 - EU 43 1/3
Ben je klaar om je padel schoenen te vernieuwen en een stap voorwaarts te zetten in je prestaties op de baan? De Adidas Courtjam Control in blauw/wit en rood zijn het antwoord op je behoeften. Deze laatste editie biedt je niet alleen comfort en duurzaamheid bij elke stap, maar is ook uitgerust met Adiwear-technologie om je het best mogelijke spel te garanderen.Adidas is altijd een toonaangevend merk geweest in sportschoenen, en dit model is daarop geen uitzondering. De technische stof aan de bovenkant garandeert lichtheid en een goede ventilatie. Bovendien is er speciale aandacht besteed aan de enkelsteun, waardoor het risico op blessures wordt verminderd. Met de kleisoort zool zijn je bewegingen op de padelbaan vloeiender en veiliger.
Deze schoenen zijn de ideale keuze voor heren die regelmatig trainen. Het ontwerp en de technologie bieden uitstekende grip, stevige enkelsteun en onovertroffen demping, waardoor dit Adidas-model een uitstekende keuze is. Met een klassiek ontwerp dat perfect past bij elke outfit, worden deze schoenen snel je favoriet. Deze editie valt op door zijn combinatie van blauw, wit en rood, waardoor je spel een vleugje stijl krijgt.
€ 75,87
€ 90,87

Adidas Metalbone 3.2 (Diamant) - 2023 padel racket
-€ 40,00
Adidas Metalbone 3.2 (Diamant) - 2023 padel racket
De nieuwe Metalbone 3.2 is het meest geavanceerde padelracket dat je kunt vasthouden. Het beschikt over een scala aan technologie die je helpen om je spel naar een hoger niveau te tillen. Exclusief alleen voor het Metalbone-assortiment, helpt de OCTAGONAL STRUCTURE-technologie het racket stijver te houden - iets dat uw slagen consistenter zal maken.
Het oppervlak van het racket bevat ons SPIN BLADE-systeem, een ander kenmerk waarmee je meer controle hebt over je slagen wanneer je de baan op gaat. U kunt ook het gewicht van dit racket aanpassen dankzij het WEIGHT AND BALANCE SYSTEM, waarmee u tot 12 gram kunt toevoegen of verwijderen en de balans van het racket naar uw voorkeur kunt aanpassen. Ten slotte zorgen het ALUMINISED CARBON-oppervlak en het EVA SOFT PERFORMANCE-rubber voor een unieke combinatie van kracht en comfort.
€ 195,50
€ 235,50

Adidas Metalbone CTRL 3.2 (Diamant) - 2023 padel racket
-€ 60,00
Adidas Metalbone CTRL 3.2 (Diamant) - 2023 padel racket
Als je op zoek bent naar controle in je slagen, dan is de nieuwe Metalbone CTRL 3.2 een padelracket dat de oplossing biedt en beschikt over de nieuwste technologie in het Metalbone-assortiment. U kunt het gewicht van uw racket met maximaal 12 gram aanpassen dankzij de WEIGHT AND BALANCE SYSTEM-technologie. Hierdoor kun je extreme controle krijgen met je racket of het een beetje meer vonk geven als je aanvalt. Je kunt iets extra's aan je slagen toevoegen en de manier waarop je de bal raakt verbeteren met het achthoekige SPIN BLADE-systeem, terwijl de combinatie van het EVA SOFT PERFORMANCE-rubber en het oppervlak van 2-op-1 ALUMINISED CARBON je meer comfort geeft zonder impact over hoe je moet aanvallen op die cruciale momenten in de wedstrijd. Als je alle aspecten van het spel wilt beheersen, is dit het racket voor jou.
€ 175,50
€ 235,50

Adidas Weekend padeltas Blauw - 2022
-€ 5,00
Adidas Weekend padeltas Blauw - Retourartikel
Met zijn gevoerde handgrepen en een groot centraal compartiment heb je alles binnen handbereik om te genieten zoals je verdient met deze Adidas Weekend padeltas voor dames. De Weekend tas heeft een exclusief en uniek design. Draag alles wat je nodig hebt met een buitengewone elegantie ver je schouders of in je hand zoals je wilt met het comfort van gewatteerde handvatten.
€ 44,55
€ 49,55

Asics Gel Challenger 14 (Heren) - 2023 - EU 40
-€ 35,00
Asics Gel Challenger 14 (Heren) - 2023 - EU 40
De Gel Challenger 14 padel/tennisschoenen bieden de nodige stabiliteit om de onderste lijn te bedekken zonder de focus op controle over het punt te verliezen. Het bovenwerk van de schoen houdt de voeten op het oppervlak van de schoen. Creëert een versterkt gevoel tijdens volleys of bij afstandsschoten vanaf de basislijn.
DYNAWING-technologie aan de zijkant die de stabiliteit tijdens zijwaartse bewegingen verbetert. Deze functie biedt goede ondersteuning, zodat je je slag kunt intensiveren en de bal met meer snelheid kunt raken. De buitenzool heeft ook een gespleten hielconstructie om je te helpen meer stabiliteit te ervaren tijdens harde landingen.
€ 84,79
€ 119,79

Black Crown 'Special' (Teardrop) - 2022
-€ 50,00
Black Crown 'Special' (Teardrop) - 2022 padel racket
De Black Crown 'Special' is een druppelvormig racket met een ruw Sandspin-oppervlak en ontworpen voor spelers die al hun schoten willen controleren zonder aanvalsschoten opzij te zetten.
€ 177,23
€ 227,23

Black Crown Hurricane Pro 2.0 - 12K (Rond) - 2023 padel racket
-€ 15,00
Black Crown Hurricane Pro 2.0 - 12K (Rond) - 2023 padel racket
De Black Crown Hurricane Pro 2.0 is ontwikkeld samen met een van onze referentie Black Crown-spelers, de geweldige Marta Marrero. Ze heeft ons geholpen bij het ontwerpen en samenstellen van de materialen. De Hurricane Pro 2.0 biedt een geweldige baloutput bij het slaan en de langwerpige grip zorgt voor een veel efficiëntere en comfortabele backhand met twee handen. Het oppervlak is ruw om het de tegenstander moeilijker te maken de ballen met effect te raken.
Het is gemaakt van rubber van de hoogste kwaliteit tezamen met de Super Check kern, een 2TB Air frame frame en een laatste laag van 12K Carbon. Gevorderde spelers die agressief spelen en graag power aan de bal geven hebben niks anders meer te wensen!
€ 183,31
€ 198,31