WPT Rackets

De World Padel Tour is een organisatie vergelijkbaar met het ATP of WTA van het tennis. Deze federatie is
‘s werelds grootste en meest toonaangevende professionele federatie. Zo zorgt de World Padel Tour voor de
ranglijst, als ook vele grote toernooien.
Padel wint snel aan populariteit en dus zal het niet lang meer duren
voor deze toernooien wereldwijd worden georganiseerd. Momenteel zijn nog 13 van de 15 toernooien in Spanje.


Net als elke andere grote internationale federatie heeft ook de World Padel Tour vele sponsors aan weten te trekken. Deze sponsors zorgen er mede voor dat de toernooien mogelijk gemaakt worden. De grootste sponsor is Estrella Damm, een van de meest bekende biermerken van Spanje. Toch nemen ook andere grote internationale merken de Padel sport steeds serieuzer. Zo mengen ook Volvo, Lacoste, Herbalife en Gardena zich ook steeds nadrukkelijker. Omdat Padel veel connecties heeft met het tennis lijkt het ook logisch dat Adidas en Head enkele van de nog vele andere sponsors zijn die de World Padel Tour rijk is.

De onderstaande rackets worden hoofdzakelijk gebruikt door de spelers die binnen de WPT hun toernooien spelen.

Nieuw
Siux Trilogy CTRL Special Edition (Round) - 2022
De Siux Trilogy Control Special Edition is een mooi padelracket voor spelers met een all-round speelstijl. De light tot medium feeling zorgt voor een mooie combinatie tussen wendbaarheid en kracht. Ook de medium touch draagt bij aan die combinatie. De sweetspot zit laag in dit ronde padelracket, waardoor je ballen makkelijk goed raakt.
Nieuw
Siux Electra ST1 (Hybrid) - 2022
Dit nieuwe Sioux padelracket is exclusief vervaardigd volgens de eisen van Stupa, een van de beste spelers ter wereld. Dit is de Siux Electra ST1, een model gemaakt van 12K carbon met een matte en zanderige afwerking, perfect om op een gemakkelijke en gecontroleerde manier met effect te slaan.
-€ 50,00Nieuw
Bullpadel Vertex 03 AE LTD (Diamond) - 2022
Het BullPadel Vertex 3 AE racket uit de América/Europa (AE) collectie, is een diamantvormig racket, met maximaal vermogen, hoge prestaties en zonder verlies van controle. Het is een padelracket ontworpen voor professionele spelers of gevorderde professionals met in het Vertex-hart, het Air React Channel-systeem. Deze heruitgave heeft het bovenblad in een gladde afwerking.
€ 324,95
€ 374,95
-€ 50,00
Bullpadel Elite W 'Gemma Triay' (Hybrid) - 2022
De Bullpadel Elite W 'Gemma Triay' is een padelracket gemaakt en ontwikkeld door en voor de Nr.1 van de wereld bij de vrouwelijke WPT-speelsters van het Team Bullpadel. Met een ontwerp dat opvalt door zijn elegantie, is het een hybride mal-racket dat een traanvorm combineert met een diamantvorm. Ideaal om grote kracht te bereiken zonder de controle te verlaten na elke slag op de bal.
€ 224,95
€ 274,95
Royal Padel America Master 'Gutierrez' (Round) - 2022
De nieuwe Royal Master America in Zwart en Goud is een exclusief model voor de APT dat ook door Cristian Gutiérrez zal worden gebruikt. Het heeft een rond formaat en bevat een lage balans om de bal beter te beheersen. Voor de constructie zijn vezeltechnologie versterkt met koolstof gebruikt, wat de duurzaamheid verbetert. Voor de kern is polyethyleen rubber gebruikt, dus de aanraking is zacht. Ze hebben het blad ook ruwer gemaakt, zodat je de effecten van je slagen kunt verbeteren.
Wilson Bela LT 'Fernando Belastequin' (Diamond) - 2022
Het New Wilson Bela LT-racket is het lichtste in de Bela-lijn, waardoor het spel gemakkelijker wordt. Met strategisch geweven koolstofvezellaag die een betere respons en kracht geeft. Met zijn Arrow-Grip-textuur op het oppervlak wordt een extra effect gewaardeerd en met het zachte EVA-rubber voel je je comfortabeler dankzij de geweldige schokabsorptie.
NOX 'Agustin Tapia' AT10 Genius Hard (Teardrop) - 2022
De AT10 Luxury Genius Hard deelt de vorm van het AT10-assortiment dat samen met Agustín Tapia is ontwikkeld, maar in tegenstelling tot de rest van de rackets in het AT10-assortiment, bevat het de meerlaagse zwarte EVA-kern die extra stijfheid en een groter balgevoel biedt voor spelers die genieten van de bal voelen bij elke slag.
Drop Shot Conqueror 10 (Teardrop) - 2022
Een Drop Shot Conqueror 10 die trouw is aan je instinct. Met traanvorm, brede sweet spot om het slaan te vergemakkelijken en middelhoge balans voor optimale prestaties in verdediging en aanval, pronkt het met zijn veelzijdigheid in het spel met extra controle om elke centimeter van het veld te domineren.
Bullpadel Hack 03 (Diamond) - 2022
Val op in belangrijke games met de nieuwe Bullpadel Hack 03 2022 voor spelers die op zoek zijn naar een multifunctioneel racket. Het heeft het Air React Channel-systeem met een aerodynamisch frame dat het een stevigere, wendbare en lichtere structuur geeft. Bovendien bevat het het Vibradrve-systeem dat trillingen absorbeert.