Bladformaat


Adidas Match 3.3 Red padelracket (Druppel) - 2024
Nieuw
Adidas Match 3.3 Red padelracket (Druppel) - 2024
De Adidas Match 3.3 Black/Red is een racket dat gemaakt is om de beste handling en geweldige mogelijkheden op het gebied van kracht te bieden. Het is bedoeld voor spelers die zich willen verbeteren in alle aspecten van het spel, maar vooral in het aanvallende spel. De All-Round vorm verplaatst het gewicht naar het bovenste deel van het racket, waardoor het gemakkelijker wordt om kracht in je slagen te stoppen. De Structural Reinforcement-technologie verhoogt de stijfheid, ook belangrijk in de offensieve fase. De materialen van het racket zijn EVA Soft Performance-rubber en glasvezel, twee componenten die handling en comfort garanderen. Bovendien organiseert de Smart Holes Linear de gaten voor een grotere duurzaamheid van het racket.
Dit model is met name ontworpen voor spelers die hun eerste stappen in de sport zetten en op zoek zijn naar een startend padelracket dat hen niet alleen vertrouwen, maar ook veelzijdigheid geeft. Met de Match 3.3 Zwart Rood krijg je een hulpmiddel dat zich perfect aanpast aan de leerbehoeften en een veelzijdige ervaring op de padelbaan biedt. De Match 3.3 Zwart Rood is niet zomaar een padelracket. Het is een juweeltje uit de nieuwe Adidas 2024-collectie, zorgvuldig ontworpen voor beginnende spelers. Door voor dit racket te kiezen, kiest u niet alleen voor kwaliteit en prestatie, maar ook voor een betrouwbare metgezel bij elke slag en spel. Voel de kracht en controle in je handen!

Sweet spot boven het midden van het racket - Allround racket.
Groot oppervlak dat het slaan gemakkelijker maakt. Ideaal voor startersrackets.
Glasvezelframe rond de contour/rand van het lemmet, slagvast.
EVA-rubber met lage dichtheid dat zorgt voor een geweldige balopbrengst en comfort tijdens het spel.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas Match 3.3 Lime padelracket (Druppel) - 2024
Nieuw
Adidas Match 3.3 Lime padelracket (Druppel) - 2024
De Adidas Match 3.3Black/Lime is ontworpen om alles te bieden wat u nodig heeft om al uw opnamen te verbeteren, vooral de krachtigste. Dit racket is gemaakt zodat de speler zich kan verbeteren in alle aspecten van het spel. De All-Round vorm van het clubhoofd verplaatst het gewicht naar de bovenkant, waardoor krachtige slagen veel beter vloeien. Bovendien verhoogt de Structural Reinforcement-technologie de stijfheid, wat ook van cruciaal belang is bij aanvallend spel. De materialen van het racket, EVA Soft Performance-rubber en glasvezel, zijn twee componenten die, gecombineerd, gelijke handling en comfort bieden. Lineaire Smart Holes verdelen de gaten voor een grotere duurzaamheid van het racket.
Dit racket is perfect voor spelers die de magie van padel ontdekken. Als je op zoek bent naar een instapmodel dat veelzijdig is en je snel verbetert, dan is de Match 3.3 Black Lime je beste bondgenoot. Het is een van Adidas' aanbevolen modellen voor het seizoen 2024, speciaal ontworpen voor beginnende spelers. Door ervoor te kiezen, kiest u niet alleen voor kwaliteit en design, maar ook voor een racket dat uw evolutie in elke wedstrijd zal ondersteunen.

Sweet spot boven het midden van het racket, ideaal voor nauwkeurig slaan.
Geclassificeerd als een allround racket, een veelzijdige keuze voor beginnende spelers.
Groot oppervlak dat het slaan vergemakkelijkt en elke beweging op de padelbaan verbetert.
Robuuste constructie met glasvezelframe rond de randen, voor schokbestendigheid.
EVA-rubber met lage dichtheid dat zorgt voor een geweldige balopbrengst en comfort tijdens het spel.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas Match Light 3.3 padelracket (Druppel) - 2024
Nieuw
Adidas Match Light 3.3 padelracket (Druppel) - 2024
De Adidas Match 3.3 Light brengt veel interessante kenmerken samen om tussen de vier muren te schitteren. Het lichte gewicht maakt het gemakkelijk om te zwaaien en zorgt voor vloeistofbehandeling. Het is een racket gericht op spelers die vooruit willen en beschikt daarom over alle benodigde faciliteiten en comfort. Zijn allround vorm geeft hem ook een interessante balans tussen controle en kracht. De krachtigste schoten schitteren dankzij de stijfheidsfactor van de Structural Reinforcement-technologie. En de tandem van glasvezel en EVA Soft Performance-rubber zorgt voor comfort, balspel en een geweldig gevoel.
Dit racket is speciaal ontworpen voor spelers die hun eerste stappen zetten in de padelsport. Als u iemand bent die op zoek is naar een instapmodel, maar geen concessies doet aan kwaliteit en veelzijdigheid, dan is de Match Light 3.3 uw perfecte keuze. De Match Light 3.3 is niet zomaar een racket op de markt. Het is een van Adidas' stermodellen voor het nieuwe seizoen, specifiek gericht op beginnende spelers. Hiermee wordt elke wedstrijd een onvergetelijke ervaring, waardoor je je spel met elke slag kunt verbeteren.

Sweet spot boven het midden van het racket, perfect voor nauwkeurig slaan.
Geclassificeerd als een allround racket, veelzijdig aan te passen aan verschillende speelstijlen.
Lichtgewicht, vergemakkelijkt behendige bewegingen op de padelbaan.
Glasvezelframe op de contour, waardoor schokbestendigheid wordt gegarandeerd.
Gemaakt van EVA-rubber met lage dichtheid voor krachtige baluitvoer en comfortabel spel.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas Drive 3.3 Light padelracket (Rond) - 2024
Nieuw
Adidas Drive 3.3 Light padelracket (Rond) - 2024
De Adidas Drive 3.3 Light is een racket voor spelers die willen groeien op het veld en de gemoedsrust willen hebben dat ze elk schot vloeiend kunnen uitvoeren. Het lagere gewicht bevordert het rijgedrag en de ronde vorm maakt precisie op alle soorten ballen mogelijk. Glasvezel en EVA Soft Performance-rubber zijn de materialen waaruit het racket bestaat en garanderen veel comfort en uitzonderlijke balopbrengst. De Smart Holes Linear technologie verbetert de duurzaamheid van het racket dankzij een uitgebalanceerde gatenindeling. De structurele versterking in het frame vergroot de stijfheid om kracht te winnen wanneer de situatie dit vereist.
Dit racket is speciaal ontworpen voor spelers die hun eerste stappen in padel zetten. Als u de opwinding van deze sport aan het ontdekken bent en op zoek bent naar een instapmodel met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, dan is de Drive Light 3.3 uw beste keuze. Dit racket is niet alleen een van de stermodellen van Adidas voor het seizoen 2024, maar wordt ook een essentieel hulpmiddel voor beginnende spelers. Het biedt je niet alleen de technische kenmerken die je nodig hebt, maar laat je ook kennismaken met de wereld van padel met de kwaliteit en traditie van Adidas.

Lichtgewicht: Ideaal voor degenen die de voorkeur geven aan beter hanteerbare rackets of om redenen van bouw en sterkte.
Vergemakkelijkt de mobiliteit en behendige bewegingen op de padelbaan.
Groot oppervlak dat het slaan vergemakkelijkt, typisch voor beginnersrackets.
Glasvezel surroundframe: biedt schokbestendigheid en duurzaamheid.
EVA-rubber met lage dichtheid voor uitstekende balopbrengst en comfort tijdens het spel.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas Drive 3.3 Vintage padelracket (Rond) - 2024
Nieuw
Adidas Drive 3.3 Vintage padelracket (Rond) - 2024
De Adidas Drive 3.3 Vintage is een uitgebalanceerd racket, ideaal voor de beginfase van de groei op de padelbaan. Het glasvezel op het oppervlak brengt prestaties en comfort samen, terwijl het EVA Soft Performance-rubber aan de binnenkant zorgt voor een geweldige baluitgang. De ronde vorm centreert de sweet spot, een belangrijk kenmerk om alle slagen te vergemakkelijken. Structurele versterking aan de omtrek van het racketblad voegt stijfheid toe en geeft kracht aan het aanvallende spel. De Smart Holes Linear groepeert de gaten in drieën om het racket consistenter te maken en de duurzaamheid te vergroten.
Dit racket is speciaal ontworpen voor spelers die hun eerste stappen in de sport zetten. Als je op zoek bent naar een instapmodel dat geen concessies doet aan kwaliteit en een scherpe prijs biedt, dan is de Drive Vintage iets voor jou. De Drive Vintage is niet zomaar een racket op de markt. Het is een model dat door Adidas is geselecteerd voor het nieuwe seizoen, waarbij specifiek aan beginnende spelers wordt gedacht. Het klassieke ontwerp en de geavanceerde functies garanderen superieure prestaties in elk spel.

Groot oppervlak dat het slaan makkelijker maakt, ideaal om mee te beginnen.
Glasvezelframe op de contour, biedt weerstand tegen schokken.
EVA-rubber met lage dichtheid, voor uitstekende balopbrengst.
Comfort en efficiëntie in het spel gegarandeerd.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas Drive 3.3 Blue padelracket (Rond) - 2024
Nieuw
Adidas Drive 3.3 Blue padelracket (Rond) - 2024
De Adidas Drive 3.3 Blue is een racket voor spelers in de groeifase op de padelbaan. Het is ontworpen om gemakkelijk te hanteren te zijn en de speler alle aspecten te bieden die nodig zijn om zijn spel te verbeteren. De combinatie van glasvezel en EVA Soft Performance-rubber bevordert de uitgang van de bal en maakt controle over alle slagen mogelijk. Het bevat een versterkingstechnologie, de Structural Reinforcement, om de stijfheid te vergroten en een betere respons te bieden op krachtige schokken. De Smart Holes Linear lijnt de gaten in het racket uit voor betere oppervlakteprestaties en grotere duurzaamheid.
Dit racket is gemaakt voor spelers die hun eerste stappen zetten in de wereld van padel. Als je de magie van deze sport ontdekt en begint, is de Drive 3.3 Blue van Adidas de perfecte keuze voor jou. Je kiest namelijk niet alleen voor een racket, maar ook voor de garantie en kwaliteit die Adidas biedt in elk van haar producten. Het is een model ontworpen voor de beginnende speler en begeleidt je bij elke vooruitgang die je boekt op de padelbaan.

Groot oppervlak dat het slaan gemakkelijker maakt, ideaal voor beginners.
Glasvezelframe op de contour/rand van het lemmet, waardoor weerstand tegen elke klap wordt gegarandeerd.
EVA-rubber met lage dichtheid dat een onberispelijke balopbrengst en maximaal comfort biedt.
Rond ontwerp dat de goede plek centreert, waardoor de controle over de slag wordt vergemakkelijkt.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.


Adidas RX Series Lime padelracket (Rond) - 2024
Nieuw
Adidas RX Series Lime padelracket (Rond) - 2024
De RX Series Lime heeft alles wat je nodig hebt om te schitteren op het veld. Het racket is gemaakt voor gemiddelde spelers die al hun records willen verbeteren. Het beschikt over technologieën om de stijfheid te versterken, zoals Structural Power, gelegen in de nek, en Structural Reinforcement, in het frame.
De ronde vorm vergemakkelijkt het hanteren en de controlestijl. Het EVA Soft Performance-rubber, gelegen aan de binnenkant van het racket, is een materiaal dat het verlaten van de bal vergemakkelijkt en zorgt voor een hoog niveau van comfort. Het glasvezeloppervlak biedt een evenwichtige respons op alle soorten schoten.
Dit racket is speciaal ontworpen voor gemiddelde padelspelers die regelmatig spelen en op zoek zijn naar uitrusting waarmee ze hun spel naar een hoger niveau kunnen tillen. De beheersbaarheid en technische kenmerken zijn ideaal voor diegenen die hun techniek en controle op de padelbaan willen verbeteren. De RX-serie lime is een van Adidas' opvallende modellen voor het nieuwe seizoen. Aan elk detail is gedacht om spelers van gemiddeld niveau in elke wedstrijd een betrouwbaar en krachtig hulpmiddel te bieden. Je zult er niet alleen dol op zijn vanwege het ontwerp en de technische kenmerken, maar ook vanwege het vertrouwen dat het je bij elk spel geeft.

Brugvormig inzetstuk van koolstofvezel dat de stijfheid verhoogt.
Glasvezelframe op de contour dat superieure weerstand biedt tegen schokken.
Standaardbeschermer, ideaal om uw racket te beschermen tegen krassen tijdens wedstrijden.
EVA-rubber met lage dichtheid voor uitstekende balopbrengst en comfort.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas RX Series Light padelracket (Rond) - 2024
Nieuw
Adidas RX Series Light padelracket (Rond) - 2024
De RX Series Light is een racket dat lichtheid tot het beste wapen maakt om op het veld te domineren. Het is ideaal voor spelers die een stap vooruit willen zetten in hun spel en zich in elke wedstrijd willen verbeteren. Het EVA Soft Performance-rubber aan de binnenkant en het glasvezel aan het oppervlak vormen een paar materialen die uitblinken in balopbrengst, comfort en gebruiksgemak. De versterkingstechnologieën verbeteren het vermogen van het racket om krachtige slagen te genereren. De Structural Power bestaat uit een inzetstuk van koolstofvezel in de kern. De Structurele Wapening bestaat uit een reeks randversterkingen.
De Adidas RX-serie light is speciaal ontworpen voor gemiddelde padelspelers die regelmatig spelen. Ideaal voor wie op zoek is naar een hanteerbaar, licht padelracket met een ontwerp gericht op controle en behendigheid op de padelbaan. Het is een padelracket dat het verschil maakt. Het is niet alleen een van de stermodellen van Adidas voor het seizoen 2024, maar is ook ontworpen voor spelers van gemiddeld niveau. Het ontwerp en de technische kenmerken zorgen ervoor dat hij opvalt en een ongeëvenaarde game-ervaring garanderen. Als u uw spel wilt verbeteren, dan is dit racket iets voor u.

Lichtgewicht dat varieert tussen 345 en 360 gram, wat superieure mobiliteit mogelijk maakt.
Frame van glasvezel op de contour/rand, voor extra weerstand tegen stoten.
EVA-rubber met lage dichtheid dat zorgt voor een geweldige balopbrengst en comfort tijdens het spel.
Ronde vorm met sweet spot in het midden voor optimale controle.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas RX Series Red padelracket (Rond) - 2024
Nieuw
Adidas RX Series Red padelracket (Rond) - 2024
De RX Series Red is een compleet racket ontworpen voor spelers die vooruitgang willen boeken met de beste prestaties binnen handbereik. De technologieën voor structurele kracht en structurele versterking verbeteren de stijfheid voor meer kracht. De tandem van materialen gevormd door het EVA Soft Performance-rubber en glasvezel zorgt voor veel comfort en het grootst mogelijke gebruiksgemak. De ronde vorm vergemakkelijkt de besturingsstijl en balanceert een racket dat ook een gatenindeling heeft, de Smart Holes Linear, die een hoge duurzaamheid garandeert.
Dit model is ontworpen voor padelspelers van gemiddeld niveau die regelmatig op het veld staan. Als je je technieken wilt perfectioneren en op zoek bent naar een racket dat je daarbij begeleidt, dan is de RX-serie rood iets voor jou. De rode RX-serie valt op als een van Adidas' stermodellen voor dit seizoen. Een racket dat niet alleen design en weerstand biedt, maar ook uw spel op de padelbaan zal verbeteren. Voel de evolutie in elk spel.

Het bevat een robuust inzetstuk van koolstofvezel met een brugvormig ontwerp dat de stijfheid vergroot.
Frame opgebouwd uit glasvezel, waardoor maximale weerstand tegen schokken wordt geboden.
Geïntegreerde standaardbeschermer die het blad beschermt tegen mogelijke krassen tijdens het spelen.
Uitgerust met EVA-rubber met lage dichtheid dat zorgt voor een onberispelijke balopbrengst en comfort tijdens de wedstrijd.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas Cross It Light padelracket (Rond) - 2024
Nieuw
Adidas Cross It Light padelracket (Rond) - 2024
De Cross It Light is het racket van WPT-speelster Marta Ortega. Het is een racket gemaakt voor professionele spelers waarin de nieuwste innovatie is verwerkt die naar de padelbaan kan worden gebracht. Bovendien heeft het het gebruiksgemak dat wordt geboden door de lichtheid van de Light-rackets. Het is gemaakt van Carbon Aluminized 24K-vezels op het blad en EVA Soft Energy-rubber aan de binnenkant. Deze combinatie van materialen garandeert een hoog vermogen en de beste controle.
Het racket van Marta Ortega uit de nieuwe CROSS IT-reeks combineert de beste innovatie, lichtheid en prestaties. De Extra Power Grip, een langere grip, verplaatst de balans naar de bovenkant van het hoofd om krachtige slagen te verbeteren. Aerodynamica komt naar padel via Dynamic Air Flow-technologie. Hiermee vermindert het racket de weerstand tegen de lucht en is het efficiënter bij impact. De ELEVEN 13 van zijn kant verbetert de duurzaamheid en het vermogen dankzij een baanbrekende opstelling van de gaten. De CROSS IT LIGHT maakt het verschil.
De Cross It Light is de keuze voor de speler die geen genoegen neemt met minder. Ontworpen voor mensen met hoge prestaties en die vaak de padelbaan vertrappen. Het is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar lichtheid, behendigheid en superieure prestaties in elke wedstrijd. Naast dat het een van Adidas' stermodellen voor het seizoen is, is het het officiële racket van Martita Ortega. Het is niet zomaar een schop, het is een intentieverklaring. Als jij een van degenen bent die ernaar streeft om op elk punt de beste te zijn, dan is dit model voor jou gemaakt.

Ruwheid met 3D-reliëf dat de grip en het genereren van effecten verbetert.
De DAF-technologie om de handling te vergroten en de luchtweerstand te verminderen.
Uitgebreide grip die de sweet spot verplaatst en een grotere traagheid genereert.
24K gealuminiseerd carbon voor een stijf en duurzaam oppervlak.
EVA-rubber met gemiddelde dichtheid dat een krachtige balopbrengst garandeert.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas Cross It CTRL padelracket (Rond) - 2024
Nieuw
Adidas Cross It CTRL padelracket (Rond) - 2024
De nieuwe Cross It CTRL is een racket voor spelers die van handling en controle in padel een kunst maken. Het is een racket dat door innovatie een revolutie teweegbrengt in het spel. De kern van dit revolutionaire racket is de grootste innovatie. De Dynamic Air Flow is de beste manier om de luchtstroom in dit deel van het racket te vergemakkelijken. Deze aerodynamische bijdrage vermindert de weerstand, verhoogt de bewegingssnelheid en vergroot daarmee het vermogen van het racket om kracht te produceren.
Om de kracht die je kunt genereren te vergroten, is het racket voorzien van Extra Power Grip, een nieuwe langere grip die de balans naar de kop van het racket verplaatst. De 15K Carbon Aluminized kern en het EVA High Memory-rubber concentreren de grotere stijfheid om deze capaciteit te versterken. De Eleven 13-technologie bevat gaten met een kleinere diameter dan normaal in het blad om de duurzaamheid van het racket te verbeteren.
Dit racket is speciaal ontworpen voor high-performance spelers die op zoek zijn naar een high-performance racket. Ideaal voor degenen die vaak spelen en op zoek zijn naar uitzonderlijke controle bij elke slag, waardoor hun spel naar een hoger niveau wordt getild op de padelbaan. Het is de perfecte keuze voor het nieuwe seizoen. Als een van de topmodellen van Adidas valt de Cross It CTRL niet alleen op qua functionaliteit, maar zorgt hij er ook voor dat je opvalt op de padelbaan. Het ontwerp en de technologie weerspiegelen de toewijding van Adidas om je spel naar een hoger niveau te tillen.

Ruwheid met 3D-reliëf in de vorm van het racket dat het genereren van effecten bij slagen verbetert.
De DAF-technologie verbetert de handling van het product door een grotere luchtstroom mogelijk te maken.
De langere grip brengt de massa van het racket dichter bij het blad, waardoor de traagheid toeneemt en de sweet spot naar boven beweegt.
15K gealuminiseerde koolstofvezel die geoptimaliseerde flexibiliteit en superieure weerstand biedt.
EVA-rubber met hoge dichtheid, ideaal voor krachtige en snelle slagen.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas Cross It padelracket (Diamant) - 2024
Nieuw
Adidas Cross It padelracket (Diamant) - 2024
De nieuwe Adidas Cross It is een racket voor verschillende spelers, zij die padel zien met de ogen van een professional. Het bevat veel technologieën om je spel naar nieuwe hoogten te tillen. Het bevat de Extra Power Grip, een nieuwe langere grip die de balans naar de kop van het racket verplaatst en krachtigere slagen mogelijk maakt.
De materialen concentreren de grootste stijfheid om dit vermogen te versterken. Het zijn de Carbon Aluminized 15K-vezel en het EVA High Memory-rubber. De technologie bereikt ook de gaten van het racket. Het Eleven 13-systeem bestaat uit kleinere gaten dan gebruikelijk in het midden van het blad om de duurzaamheid van het racket te verbeteren.
De grootste innovatie van de nieuwe CROSS IT zit in het hart ervan. De Dynamic Air Flow is de beste manier om de luchtstroom in dit deel van het racket te vergemakkelijken. Deze aerodynamische bijdrage vermindert de weerstand, verhoogt de bewegingssnelheid en verhoogt daardoor de kracht van het racket.
Dit racket is speciaal ontworpen voor de padelspeler die hoge prestaties zoekt en veelvuldig speelt. Het is ideaal voor mensen met een hoog technisch niveau die met kracht en precisie op het veld willen domineren. The Cross Het is niet zomaar een racket, het is een getuigenis van innovatie en kwaliteit. Als een van de nieuwe Adidas-racketmodellen voor dit seizoen garandeert het een ervaring op het veld die het spel opnieuw definieert. Het ontwerp en de technische kenmerken zorgen ervoor dat je opvalt in elke wedstrijd.

De Diamantvorm komt vooral uw schoten ten goede en versterkt de meest agressieve slagen.
Ruwheid met 3D-reliëf: Verbetert de grip en verbetert het genereren van effecten bij slagen.
Langwerpige grip die de sweet spot hoger brengt, waardoor de traagheid wordt geoptimaliseerd.
15k gealuminiseerde koolstofvezel met gevlochten filamenten: Biedt flexibiliteit, weerstand en stijfheid.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas AdiPower Team Light 3.3 padelracket (Rond) - 2024
Nieuw
Adidas AdiPower Team Light 3.3 padelracket (Rond) - 2024
De Adidas Metalbone Team Light 2024 is een perfecte weergave van Adidas' toewijding aan de allernieuwste padelrackettechnologie. Dit racket bevat de revolutionaire Octagonal Structure-technologie, ontworpen om superieure stijfheid te bieden en elke slag met ongeëvenaarde precisie te verbeteren. Met een achthoekig doorsnedeontwerp en een ruwheid in een zandig formaat valt de Metalbone Team Light op door zijn ongeëvenaarde aanraking en het gemak waarmee krachtige effecten kunnen worden gegenereerd.Dit racket is gemaakt met glasvezel in het frame en op het blad, biedt een semi-zachte aanraking en zorgt voor uitzonderlijke sensaties bij elk spel. Het EVA-rubber met lage dichtheid garandeert een geweldige balopbrengst en biedt onovertroffen comfort, terwijl het lichte gewicht het een ideale keuze maakt voor mensen die op zoek zijn naar behendigheid en snelle bewegingen op de padelbaan.
Dit racket is speciaal ontworpen voor spelers van hoog of gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een licht instrument met een grote sweet spot. Dankzij het ronde formaat en de medium balans is het slagoppervlak groot, waardoor zelfs de meest uit het midden gelegen ballen kunnen worden teruggeslagen. Je zult dol zijn op de Adidas Metalbone Team Light 2024 vanwege de combinatie van wendbaarheid en design. Het lichte gewicht zorgt voor snelle bewegingen op de padelbaan, en de esthetiek, met zwarte vlakken, wit logo en donkerblauw frame, weerspiegelt een unieke durf en stijl.

Superieure stijfheid dankzij Octagonal Structure-technologie in de buis.
Ruwheid in zandig formaat om de effecten van elke opname te versterken.
Vervaardigd uit glasvezel in frames en op het blad die een aangenaam gevoel genereren.
EVA-rubber met lage dichtheid voor uitstekende balopbrengst en comfort in het spel.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas AdiPower CTRL Team 3.3 padelracket (Rond) - 2024
Nieuw
Adidas AdiPower CTRL Team 3.3 padelracket (Rond) - 2024
De AdiPower CTRL Team3.3 is een racket voor spelers van hoog niveau die door hun meesterschap het verschil maken. Het biedt de best mogelijke handling dankzij de optimale combinatie van glasvezel en EVA Soft Performance-rubber. Behandeling en baluitvoer in gelijke delen.
Bovendien beschikt het over technologieën voor een krachtig aanvalsspel. Dual Exoskeleton en Power Embossed Ridge versterken de structuur. De ronde vorm zorgt voor maximale controle, een sleutelfactor voor alle soorten schoten, vooral die waarbij meer balgevoel nodig is, zoals spin. Hiervoor zijn de ruwheid van de Spin Blade Decal en de Smart Holes Curve-gatenpatronen de beste bondgenoten.
Dit racket is speciaal ontworpen voor spelers die vakkundig presteren aan de rechterkant van de padelbaan. Het is ideaal voor wie op zoek is naar een padelracket met controle en een zachte touch, omdat het een uitzonderlijk comfortabel en zacht speelgevoel biedt. Vanaf het moment dat u deze peddel oppakt, voelt u zich ermee afgestemd. Het aanpassingsvermogen is vrijwel onmiddellijk, waardoor je vanaf de eerste wedstrijd uitzonderlijk goed kunt presteren. De esthetiek, die zwart met oranje accenten combineert, zal u boeien en ervoor zorgen dat u opvalt op de padelbaan.

Controleracket met rond formaat en balans dicht bij de hand.
Glasvezelconstructie die uitzonderlijke speelbaarheid garandeert.
Optimale balopbrengst en minimalisering van trillingen dankzij het zachte EVA-rubber.
Structuur versterkt met het Dual Exoskeleton-systeem, waardoor verdraaien wordt voorkomen.
Frame versterkt met Power Embossed Ridge, voor extra weerstand tegen schokken.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas AdiPower Light 3.3 padelracket (Rond) - 2024
Nieuw
Adidas AdiPower Light 3.3 padelracket (Rond) - 2024
De AdiPower Light 3.3 is een hoogvliegend racket met als onderscheidende factor zijn lichtheid. Het racket wordt gebruikt door adidas-speler Mafalda Fernandes en is de beste bondgenoot om een ​​betere handling te bereiken. Het beschikt over specifieke technologieën die de stijfheid van het racket vergroten en het een verrassende krachtcapaciteit geven.
Het Dual Exoskeleton versterkt de kern en het frame, terwijl de Power Embossed Ridge de omtrek van de kop van het racket ondersteunt. Spin Blade Mold-oppervlakteruwheid zorgt voor een ongeëvenaard spin-producerend vermogen. Qua materialen valt het racket op door de efficiënte combinatie van EVA Soft Performance-rubber en Alutex-vezel, een op glas gebaseerd composiet met een gealuminiseerde behandeling voor meer kracht, comfort en duurzaamheid.
De Adidas Adipower Light 3.3 is zorgvuldig ontworpen voor gevorderde spelers of spelers op hoog niveau. Het is perfect voor wie op zoek is naar een licht padelracket dat een brede sweetspot biedt, een spel met controle garandeert en kleine fouten vergeeft. Dit seizoen is de Adipower Light 3.3 de keuze van Mafalda Fernandes, een van de beloften van de WPT. Naast de prestaties zal het ontwerp, dat witte, zilveren en groene details combineert, ervoor zorgen dat je er op het eerste gezicht verliefd op wordt.

Uitgerust met Spin Blade Mold om de effecten van elke slag te vergroten.
Rond model met lage balans voor superieure controle op het veld.
Uitzonderlijke handling dankzij het lichte gewicht van 345-360 gram.
Onverslaanbaar gevoel dankzij het zachte EVA-rubber aan de binnenkant.
Dubbel exoskelet om de structuur en glasvezelvlakken te versterken die de speelbaarheid verbeteren.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas AdiPower CTRL 3.3 - 3K padelracket (Rond) - 2024
Nieuw
Adidas AdiPower CTRL 3.3 - 3K padelracket (Rond) - 2024
De AdiPower CTRL 3.3 is gemaakt voor spelers van het hoogste niveau in onze sport, bevat de beste precisie bij elke slag. De combinatie van EVA Soft Performance rubber en Carbon Fiber 3K zorgt voor een uitgebalanceerd racket met extreem hoge prestaties. Spin bereikt nieuwe hoogten dankzij de Spin Blade Mold-ruwheid en het Smart Holes Curve-gatenpatroon. Omdat er altijd kracht nodig is, versterken de Dual Exoskeleton- en Power Embossed Ridge-technologieën de kern en het frame voor de hoogste stijfheid.
Dit racket is speciaal ontworpen voor technische spelers met een hoog spelniveau. Het is ideaal voor degenen die liever vanaf rechts domineren en biedt uitzonderlijke controle dankzij de ronde vorm en lage balans.De Adidas Adipower CTRL 3.3 valt niet alleen op door zijn technische prestaties, maar ook door zijn esthetiek. De combinatie van 3K-koolstofstof met oranje details maakt hem visueel aantrekkelijk, terwijl het zachte EVA-rubber je een ongeëvenaard slaggevoel geeft.

Ruwheid met 3D-reliëf dat het genereren van effecten bij elke slag verbetert.
Solid Power Embossed Ridge buitenrib op het frame die de structuur meer stijfheid geeft.
100% carbon ribben geplaatst, waardoor het hart en het frame van het racket worden versterkt.
3K koolstofvezel voor superieure sterkte, flexibiliteit en duurzaamheid.
EVA-rubber met lage dichtheid garandeert een uitstekende balopbrengst en comfortabel spel.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.