Oxdog

Oxdog Ultra Tour Pro Thermo Rackettas - 2024
Til je padelervaring naar een hoger niveau met de Oxdog Ultra Tour Pro Thermo in Zwart en wit. Deze tas is niet alleen een toonbeeld van stijl met zijn design, maar biedt ook ongeëvenaarde functionaliteit en bescherming voor al je uitrusting. Met een thermisch compartiment voor 2 rackets, een ademend schoenenvak, twee zijzakken en een inhoud van 42L, zorgt het ervoor dat je nooit meer hoeft te kiezen welke uitrusting je meeneemt; van rackets tot ballen, alles past met gemak.
€ 70,21
Oxdog Ultra Tour Thermo Rackettas - 2024
Til je padelervaring naar een hoger niveau met de Ultra Tour Thermo in Zwart en wit. Deze tas is niet alleen een toonbeeld van stijl met zijn design, maar biedt ook ongeëvenaarde functionaliteit en bescherming voor al je uitrusting. Met twee koelcompartimenten houdt de Ultra Tour je 2 rackets op de optimale temperatuur, waardoor ze beschermd blijven tegen hitte en kou - en essentieel zijn voor het behouden van de perfecte speelconditie. De middelgrote 32L inhoud zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te kiezen welke uitrusting je meeneemt; van rackets tot ballen, alles past met gemak.
€ 45,41
Oxdog Ultra Tour Rackettas - 2024
Til je padelervaring naar een hoger niveau met de Ultra Tour Rackettas in Zwart en wit. Deze tas is niet alleen een toonbeeld van stijl met zijn design, maar biedt ook ongeëvenaarde functionaliteit en bescherming voor al je uitrusting.
De middelgrote 32L inhoud zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te kiezen welke uitrusting je meeneemt; van rackets tot ballen, alles past met gemak.
€ 37,15
Oxdog Hyper Pro Thermo Rackettas - 2024
Til je padelervaring naar een hoger niveau met de Hyper Pro Thermo Rackettas in Zwart en Goud. Deze tas is niet alleen een toonbeeld van stijl met zijn elegante Black/Gold design, maar biedt ook ongeëvenaarde functionaliteit en bescherming voor al je uitrusting. Met twee koelcompartimenten houdt de Hyper Pro Thermo je rackets op de optimale temperatuur, waardoor ze beschermd blijven tegen hitte en kou - en essentieel zijn voor het behouden van de perfecte speelconditie. De ruime 58L capaciteit zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te kiezen welke uitrusting je meeneemt; van rackets tot ballen, alles past met gemak. Daarnaast biedt deze tas specifieke compartimenten voor textiel en schoenen, zodat je je spullen georganiseerd en gescheiden kunt houden - ideaal voor het behouden van de hygiëne en het voorkomen van geurtjes. Of je nu naar een lokaal toernooi gaat of naar een trainingssessie, de Hyper Pro Thermo Rackettas ein Black/Gold zorgt ervoor dat je altijd voorbereid en in stijl arriveert.
€ 78,47
Oxdog Hyper Thermo Padel Backpack - 2024
De Oxdog Hyper Thermo Padel Backpack is een ruime en middelgrote Backpack welke voorzien is van een thermisch compartiment voor 2 rackets, een ademend schoenenvak en één zijvak. Deze Backpack heeft een inhoud van 28 Ltr.
€ 53,68
Oxdog Hyper Tour Thermo Padel Backpack - 2024
Til je padelervaring naar een hoger niveau met de Hyper Tour Thermo Backpack: een meesterwerk in functionaliteit en stijl, speciaal ontworpen voor de gepassioneerde padelspeler. Deze rugzak, met een royale capaciteit van 34L, is de perfecte metgezel voor spelers die waarde hechten aan zowel organisatie als uitstraling. De Hyper Tour Thermo Padel Rugzak onderscheidt zich door zijn koelvak, ideaal voor het bewaren van twee rackets onder optimale temperatuurvoorwaarden. Dit innovatieve kenmerk zorgt ervoor dat je rackets beschermd blijven tegen hitte en kou, waardoor de levensduur van je kostbare uitrusting verlengd wordt. Naast ruimte voor je rackets biedt deze rugzak diverse compartimenten voor je textiel, waardoor je eenvoudig je speelkleding, handdoeken en accessoires kunt organiseren. Een speciaal ontworpen schoenentas is ook inbegrepen, perfect voor het apart houden van je schoenen van de rest van je uitrusting om zo geurtjes en vuil te beheren. Dit alles maakt de Hyper Tour Thermo Padel Rugzak niet alleen een praktische keuze maar ook een stijlvolle statement op en naast de baan.
€ 61,94