Rackettassen

Bullpadel BPP-24001 Vertex rackettas - 2024
De Bullpadel BPP-24001 Vertex padelrackettas van Martín Di Nenno passend bij het Vertex 04 padelracket. Deze kwalitatief hoogwaardige en vormgegeven padelrackettas heeft een groot hoofdvak waarin u kleding en andere accessoires of diverse spullen kunt opbergen. De racketcompartimenten zijn Thermo-design, ze zijn thermisch om de rackets te beschermen tegen temperatuurschommelingen en te voorkomen dat ze beschadigen. Hij heeft een capaciteit voor maximaal 4 rackets.Het heeft nog andere aparte compartimenten met ventilatiecapaciteit om kleding en padelschoenen te vervoeren. Het heeft ook een beter toegankelijk buitenvak voor belangrijkere dingen die je bij de hand wilt hebben.Padeltas-ontwerp in rood en zwart met rugleuning met schuimstukken voor meer comfort en veiligheid tijdens het dragen. Samenstelling van 1680D polyester en rubberen stof. Afmeting 60x28,5x40 cm.
€ 82,60
Bullpadel BPP-24012 Hack rackettas - 2024
De Bullpadel BPP-24012 Hack rackettas van Paquito Navarro is een perfecte accessoire om al je bijpassende uitrusting mee te nemen als je ook het Bullpadel Hack padelracket hebt. Deze padeltas heeft een groot hoofdvak waarin je al je padelaccessoires en kleding kwijt kunt. Het heeft specifieke Thermo-compartimenten voor rackets, met een capaciteit voor maximaal 4 rackets. Het heeft andere compartimenten die zijn ontworpen met ventilatie om gebruikte kleding en padelschoenen te vervoeren, zodat de slechte geur kan worden geventileerd en de kleding of de padeltas niet wordt beschadigd.Ontwerp met semi-stijve schalen aan de zijkanten om robuuster te zijn en de messen beter te beschermen. Het heeft twee handvatten om het te dragen en de achterkant is voorzien van schuim om te voorkomen dat je je rug beschadigt door het gewicht van het volledige padelracket.Dobby nylon en neopreen samenstelling. Afmetingen 60x30x40 cm.
€ 90,87
Bullpadel BPP-24012 Hack rackettas - 2024
De Bullpadel BPP-24012 Hack rackettas, geassocieerd met de uitstekende figuur van Paquito Navarro, wordt gepresenteerd als de perfecte aanvulling om uw uitrusting op een gecoördineerde manier te dragen, vooral als u al in het bezit bent van het Bullpadel Hack padelracket. Deze tas heeft een groot hoofdvak waardoor je de nodige capaciteit hebt om al je padelaccessoires en kleding in op te bergen. Het bevat specifieke thermische compartimenten voor de rackets, met ruimte om er maximaal 4 te vervoeren. Bovendien heeft het extra compartimenten met ventilatie die zijn ontworpen om gebruikte kleding en padelschoenen te vervoeren, waardoor voldoende luchtcirculatie mogelijk is om slechte geuren te voorkomen en zowel de kleding als de binnenkant van de tas te behouden.
Het ontwerp omvat semi-stijve schalen aan de zijkanten voor meer weerstand en betere bescherming van de messen. Met twee handige handvatten en een met schuim beklede rugleuning zorgt hij ervoor dat hij geen rugklachten veroorzaakt, zelfs niet als de tas volledig beladen is. De tas is gemaakt van dobby nylon en neopreen, en heeft afmetingen van 60x30x40 cm, wat duurzaamheid en functionaliteit garandeert om aan de behoeften van de meest veeleisende padelspelers te voldoen.
€ 90,87