Soft S9 EVA

Softee Runa Red - 3K (Hybride) - 2024
De Runa Red Hybrid is het andere padelracket in de Runa-lijn. Het valt op door zijn hybride vorm en moderne brug, evenals zijn 3K-koolstofsamenstelling. Deze kenmerken bevorderen een uitstekende balopbrengst en uitstekende beheersbaarheid. Het is een perfect padelracket voor spelers die op zoek zijn naar een balans tussen kracht en controle.
De Runa Red Hybrid is een high-performance racket dat speciaal is ontworpen om een ​​unieke ervaring te garanderen voor padelspelers van gemiddeld of hoog niveau die op zoek zijn naar een goede balopbrengst en gecontroleerde kracht. Ideaal voor de meest veelzijdige spelers die balans tussen kracht en controle nodig hebben. De meest veeleisende padelspelers vinden in de Softee Runa Hybrid alles wat ze nodig hebben om hun spel in korte tijd naar een hoger niveau te tillen. Ze zullen hun tegenstanders kunnen verrassen met een ongeëvenaarde veelzijdigheid, waarbij ze opvallen door grote controle en precisie in de verdediging, evenals agressieve kracht aan het net.

Een Hybride racket, een mix tussen een Druppel en een Diamant blad oppervlak.
Zachte S9 EVA-rubberen kern, een zacht, hoogherstellend schuim dat trillingen tijdens het spelen vermindert
3K Carbon op het blad met een glanzende en gladde afwerking, die stijfheid bieden bij de overdracht van energie en een grotere stabiliteit bij het slaan bereiken.
Collectie: 2024
€ 194,17
Softee Potenza Rainbow - 3K (Druppel) - 2024
De Softee Potenza Rainbow Blue is een padelracket met een druppelvorm met een medium balans, waardoor het een racket is dat opvalt door een goede combinatie van kracht en controle tijdens het slaan, wat een grotere veelzijdigheid en aanpasbaarheid aan verschillende stijlen mogelijk maakt. van spel. Het heeft een profiel van 38 mm en een gewicht dat varieert tussen 355 en 375 gram. De medium balans verdeelt het gewicht van het racket gelijkmatig, waardoor trillingen na de impact van de bal worden verminderd. Er wordt een comfortabeler, zachter en veiliger slaggevoel bereikt, waardoor je langer kunt spelen zonder blessures op te lopen.
Het Potenza Rainbow Blue racket is een model ontworpen voor padelspelers met een gemiddeld niveau die hun prestaties willen verbeteren en de stap naar een hoger niveau willen zetten. Je zult in korte tijd verbeteren zonder dat je het doorhebt! Bovendien zorgt de druppelvorm met een brede sweetspot die naar de kop van het racket is gericht voor een grotere precisie bij het slaan van het net, waardoor het vertrouwen en de consistentie van de speler bij het slaan toenemen.

EVA Soft S9 rubberen kern, een zacht, snel herstellend schuim dat effectief schokken absorbeert en trillingen vermindert om comfort en stabiliteit te bieden bij het slaan.
Blad is gemaakt met 3K Carbon, een zeer licht en resistent materiaal dat de duurzaamheid, kracht bij slagen verhoogt en de controle verbetert
Blad is voorzien van een gladde, matte afwerking, die elegantie toevoegt en een zachter en comfortabeler speelgevoel biedt
Collectie: 2024
€ 161,12
Softee Runa Blue - 3K (Hybride) - 2024
Het Softee Runa Blue Hybrid padelracket is een model met een hybride vorm en middelhoge balans, dat opvalt door de veelzijdigheid die het spelers biedt. Het garandeert een geweldige balopbrengst en een goede handling dankzij het gewicht van 355-375 gram. Dit racket zal niemand onverschillig laten dankzij de constructie met hoogwaardige, resistente materialen en hoogwaardige technologieën, die u zullen helpen uw prestaties op het veld te verbeteren.
De Runa Blue Hybrid is een high-performance racket dat speciaal is ontworpen om een ​​unieke ervaring te garanderen voor padelspelers van gemiddeld of hoog niveau die op zoek zijn naar een goede balopbrengst en gecontroleerde kracht. Ideaal voor de meest veelzijdige spelers die balans tussen kracht en controle nodig hebben. De meest veeleisende padelspelers vinden in de Softee Runa Hybrid alles wat ze nodig hebben om hun spel in korte tijd naar een hoger niveau te tillen. Ze zullen hun tegenstanders kunnen verrassen met een ongeëvenaarde veelzijdigheid, waarbij ze opvallen door grote controle en precisie in de verdediging, evenals agressieve kracht aan het net.

Een Hybride racket, een mix tussen een Druppel en een Diamant blad oppervlak.
Zachte S9 EVA-rubberen kern, een zacht, hoogherstellend schuim dat trillingen tijdens het spelen vermindert
3K Carbon op het blad met een glanzende en gladde afwerking, die stijfheid bieden bij de overdracht van energie en een grotere stabiliteit bij het slaan bereiken.
Collectie: 2024
€ 194,17