Soft S8 EVA

Softee Speed 3.0 Power - 3K (Druppel) - 2024
De Softee Speed ​​3.0 Yellow Power 2024 is een druppelformaat padelracket uit de 2024 collectie. Het is een soort veelzijdig racket om te spelen met doelen die balanceren tussen controle en kracht. Met een medium balans is hij gemakkelijk te hanteren en zijn de slagen met gemak nauwkeurig. Met materialen waarmee je bij elke slag maximale kracht of controle kunt bereiken. 38 mm profiel en 355-375 gram gewicht.
De Speed ​​Power 3.0 2024 van Softee is een padelracket voor gevorderde niveau- of wedstrijdspelers met veelzijdige techniek. Het racketformaat is ontworpen voor spelers die de voorkeur geven aan een veelzijdige techniek tussen controle en kracht. Beheers elke slag terwijl je je rivaal kunt aanvallen met krachtige schoten. Een padelracket dat de meest veeleisende veelzijdige speler zal aanspreken. Het heeft een mal die je controle en kracht geeft, samen met materialen die zorgen voor comfortabel slaan. Een licht en gemakkelijk te hanteren padelracket dat zich aanpast aan elk schot, afhankelijk van de behoeften van de wedstrijd. Ontwerp dat de zwarte body combineert met gele en zilveren details.

Druppelvorm met medium balans voor veelzijdig spel.
Blad gemaakt met 3K Carbon, flexibel en zacht
EVA Soft S8 rubberen kern met een zachte aanraking en snel herstel dat controle en output geeft.
Glanzende oppervlakteafwerking met 3D-ruwheid om te spelen met spin en grip op de bal.
Frame van 100% koolstofvezel.
Collectie: 2024
€ 202,44
Softee Speed 3.0 Woman Power - 3K (Druppel) - 2024
Het Softee Speed ​​3.0 Power racket maakt deel uit van de nieuwe collectie van het merk voor dit jaar 2024. Nieuw design, modern en aantrekkelijk, waardoor je opvalt op de baan. Het is een licht padelracket, gemakkelijk te gebruiken en zeer aanpasbaar aan elk type speler. Dit racket is bedoeld voor spelers van hoog niveau, wier speelstijl is gebaseerd op krachtige en agressieve slagen, om hoofdrolspelers te zijn en beslissend op elk punt. Bovendien valt het op door zijn zeshoekig reliëf, wat voor meer precisie zorgt. Traanvorm en medium balans.
Aarzel niet, dit Softee Speed ​​3.0 racket voor vrouwelijke spelers biedt maximale prestaties op de baan. Daaraan is een modern ontwerp toegevoegd, waardoor u het middelpunt van alle ogen zult zijn. Als je een speler bent met een gevorderd spelniveau en een stap verder wilt gaan, dan is dit je ideale racket.

EVA Soft S8-rubber in de kern van het racket, wat een betere balopbrengst bevordert, zonder aan kracht in te boeten.
3K Carbon op het blad.
100% koolstofframe.
Glanzende en ruwe 3D-afwerking.
Gewicht: 350-360 gram.
Collectie: 2024
€ 202,44
Softee Speed 3.0 Royal Power - 3K (Druppel) - 2024
Met het vernieuwde Softee Speed ​​3.0 Royal Power racket trek jij dankzij het moderne en gedurfde design de aandacht van iedereen op de baan. Een model dat al jaren aanwezig was, maar het ontwerp verandert voor dit seizoen. Het is een licht, handelbaar racket dat zich aanpast aan elke speelstijl.
Deze Softee Speed ​​3.0 Power is vervaardigd om maximale prestaties te bieden aan de meest veeleisende spelers op hoog niveau en garandeert kracht bij het schieten, zonder de precisie te verwaarlozen, dankzij het zeshoekige reliëf. Met dit racket ben jij op elk punt beslissend. Het heeft een druppelvorm en een medium balans.Als jij dit seizoen je rivalen wil verslaan, dan is de Softee Speed ​​3.0 Power jouw ideale racket. Bovendien geeft het vernieuwde ontwerp, met blauwe details, je look een gedurfde en moderne stijl. De beheersbaarheid en het aanpassingsvermogen aan elke speelstijl maken het tot een van de belangrijkste padelrackets voor dit seizoen. De meest veeleisende spelers blijven wedden op dit racket. Aarzel niet en zet in op de Softee Speed ​​3.0 Power!

EVA Soft S8-rubber in de kern van het racket, wat een betere balopbrengst bevordert, zonder aan kracht in te boeten.
3K Carbon op het blad waardoor het lichter en beter hanteerbaar is.
100% koolstofframe.
Glanzende en ruwe 3D-afwerking.
Gewicht: 355-375 gram.
Collectie: 2024
€ 202,44
Softee Summit 3.0 Power - 3K (Hybride) - 2024
De Softee Summit 3.0 Orange Power 2024 is de heruitgave van de vorige Summit. Het Summit 3.0 padelracket van Softee komt uit de collectie van 2024. Een hybride padelracket bedoeld voor een veelzijdig spel. Dit racket zorgt er door zijn materialen en formaat voor dat u gemakkelijk kunt genieten van beslissende sensaties op de baan. het racket heeft een profiel van 38 mm en een gewicht van circa 355-375 gram.
De Softee's Summit 3.0 Orange Power 2024 padelracket is gemaakt voor spelers op hoog prestatieniveau of voor spelers op professioneel niveau. Een hybride racket voor veeleisende spelers met veelzijdige techniek. Benadruk uw hoge niveau op het veld met dit Softee-racket, ontworpen om u te begeleiden in de meest cruciale wedstrijden.
De Softee Summit 3.0 Orange Power 2024 is een krachtig padelracket voor de meest voortreffelijke gevorderde spelers. Voor veelzijdig maar veilig spel dankzij het EVA-rubber dat trillingen tijdens het spel vermindert en blessures voorkomt. Het heeft ook een modern en aantrekkelijk ontwerp met zwarte gezichten, oranje frame en wit handvat.

Hybride vorm met middelhoge balans.
Blad is gemaakt met 3K Carbon.
Lage dichtheid EVA Zachte S8 rubberen kern met hoog herstel. Vermindert trillingen tijdens botsingen.
Heldere oppervlakteafwerking met 3D-ruwheid die spin en grip op de bal mogelijk maakt.
Collectie: 2024
€ 218,97
Softee Speed Gold Power 3.0 - 21K (Druppel) - 2024
De Softee Speed ​​Gold Power 3.0 2024 is een traanformaat padelracket. Dit racket uit de collectie 2024 is een veelzijdig racket om met controle en kracht te spelen. Met een medium balans is het toegankelijk en beheersbaar om te allen tijde efficiënt te kunnen slaan. Met materialen waarmee je maximale kracht kunt krijgen met controle bij elke slag. 38 mm profiel en 355-375 gram gewicht.
De Speed ​​Gold Power 3.0 2024 van Softee is een veelzijdig padelracket voor gevorderde niveau- of wedstrijdspelers. Het formaat van het racket is bedoeld voor spelers die een uitgebalanceerde techniek tussen controle en kracht beheersen. Voel hoe je elke slag onder controle houdt, terwijl je je tegenstander kunt verrassen met krachtige schoten.

Druppelvorm met medium balans en een balans tussen controle en kracht.
Het blad is gemaakt met 21K Carbon, welke compact en bestand is tegen krachtaanvallen.
EVA Soft kern met een zachte aanraking en een hoog herstelvermogen.
Glanzende oppervlakteafwerking met 3D-ruwheid, geeft effect en controle met betere grip.
Collectie: 2024
€ 210,70