Padel Schoenen


HEAD Motion Pro (Dames) - 2024
Nieuw
HEAD Motion Pro (Dames) - 2024
De nieuwe HEAD Motion Pro voor dames is ontwikkeld in samenwerking met de professionele spelers van HEAD. Dit is de eerste schoen van HEAD die speciaal voor padel is ontworpen en biedt 360-graden beweging en hoogwaardige prestaties.
Voor het eerst: een schoen van HEAD die puur alleen voor padel is ontworpen. De nieuwe HEAD Motion Pro schoen is ontwikkeld in samenwerking met de professionele spelers van HEAD. Hij biedt 360-graden beweging en hoogwaardige prestaties met modern comfort, stabiliteit en ademend vermogen zonder afbreuk te doen aan het lichtgewicht.
Een geavanceerd patroon van de zool, die is getest in samenwerking met MONDO, de officiële grasmattenleverancier van de WPT, verbetert de grip in alle richtingen. Voor uitzonderlijk comfort heeft de schoen een volledig elastische sokconstructie en de middenzool bevat DynaFoam, gemaakt met kleine luchtcellen, dat licht van gewicht en zeer responsief is. De stabiliteit ontstaat door de combinatie van de TPU middenvoetschacht, het versterkte bovenstuk en de Lateral Control+-technologie. Om je voet koel te houden heeft de HEAD Motion Pro een ademend mesh en een geventileerd koelingssysteem voor de middenvoet. Het opvallende ontwerp, met een groot HEAD-logo, draagt bij aan de moderne aantrekkingskracht van de schoen.

HEAD Revolt Pro 4.5 (Heren) - 2024
Nieuw
HEAD Revolt Pro 4.5 (Heren) - 2024
Met een nieuwe bovenwerk voor verbeterde stabiliteit en flexibiliteit, is de REVOLT PRO 4.5 herenschoen ideaal voor agressieve baseliners die hard zijn voor zowel hun schoenen als hun tegenstanders. Je kunt intensief spelen in een schoen die boordevol prestatietechnologieën zit die duurzaamheid, sterkte en stabiliteit bieden, en die ook voor uitstekende demping en comfort zorgen. De upgrade omvat een verbeterd vetersysteem met de HEAD-vergrendelingsbandje, waarmee je voet op zijn plaats gehouden wordt, terwijl je stabiliteit ook een boost krijgt door de HEAD-hielstabilisator 180º. Samen met een fris, modern ontwerp biedt het nieuwe bovenwerk meer flexibiliteit.

Nieuwe bovenwerk voor extra stabiliteit en flexibiliteit
Prestatietechnologieën zorgen voor duurzaamheid, sterkte en stabiliteit
Uitstekende demping en comfort
Het HEAD-vergrendelingsbandje houdt je voet op zijn plaats
De HEAD-hielstabilisator 180º verbetert de stabiliteit
Fris, eigentijds ontwerp
Collectie: 2024

Munich Hydra 119 (Heren) - 2024
Nieuw
Munich Hydra 119 (Heren) - 2024
De Munich Hydra 119 padelschoenen zijn speciaal vervaardigd om de beste prestaties te bieden aan padelspelers van gemiddeld niveau die op zoek zijn naar schoenen die hoge prestaties op het veld garanderen dankzij de geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen. Deze herensportschoenen zorgen voor ongeëvenaard comfort en een unieke draagervaring.
Het heeft een gedurfde esthetiek waarin kleuren als blauw, geel, zwart en wit worden gecombineerd, waardoor je overal opvalt dankzij het opvallende en moderne design. Combineer stijl, comfort en prestaties bij elke stap. 
Wat de zool betreft, kunnen we het dubbele visgraatpatroon in combinatie met omnicourt benadrukken, wat resulteert in een gemengde zool die absolute grip op het oppervlak biedt, evenals een grotere duurzaamheid op de meest blootgestelde gebieden tegen slijtage door bewegingen, abruptheid die zo kenmerkend is voor padel, en op de buitenzool vinden we de Grip Line technologie, wat dit deel van de schoen extra grip geeft, terwijl X-Lite technologie, een EVA-rubber dat zorgt voor een reactievere respons bij het stappen, in de tussenzool is verwerkt. en verbetert de schokabsorptie.

Munich Hydra 122 (Heren) - 2024
Nieuw
Munich Hydra 122 (Heren) - 2024
De Munich Hydra 122 schoenen in geel zijn de perfecte optie voor padelliefhebbers die op zoek zijn naar schoenen die stijl en functionaliteit combineren. Deze schoenen zijn ontworpen met hoogwaardige materialen en innovatieve technologie en zijn ontworpen om optimale prestaties op het veld te bieden. Deze schoenen zijn ideaal voor spelers van gemiddeld niveau en geven je het comfort en de ondersteuning die je nodig hebt om op te vallen in elke wedstrijd.

Gemengde zool met dubbele spike die zorgt voor uitzonderlijke grip en uitstekend glijvermogen op de baan met de noppen.
Bovenwerk met opengewerkte mesh voor ademend vermogen.
Gewatteerde binnenvoering voor een zacht en veilig gevoel tijdens het spelen.
Vetersluiting voor een perfecte en veilige pasvorm.
Voor minder slijtage en meer bescherming loopt de zool omhoog langs de teen en zijkanten.
Collectie: 2024

Munich Hydra 121 (Unisex) - 2024
Nieuw
Munich Hydra 121 (Unisex) - 2024
De Munich Hydra 121 Roze/Wit, schoenen voor het spelen van padel. Deze padelschoenen zijn de perfecte keuze en ontworpen voor comfort en prestaties en zijn ideaal voor spelers van gemiddeld niveau die hun spel willen verbeteren. Met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie zijn deze schoenen een must-have aanvulling op de collectie van elke padelspeler.

Veelzijdige zool met gemengd ontwerp die uitstekende grip biedt op verschillende speeloppervlakken. Dubbele spike met omnicourt.
Bovenwerk met ademend mesh dat je voeten de hele wedstrijd koel en droog houdt.
Gewatteerde binnenvoering voor een gevoel van comfort en veiligheid bij elke beweging.
Vetersluiting voor een persoonlijke pasvorm.
Ontwerp met een zool die doorloopt langs de zijkanten en teen voor meer duurzaamheid en slijtvastheid.
Collectie: 2024

Munich Hydra 120 (Unisex) - 2024
Nieuw
Munich Hydra 120 (Unisex) - 2024
De Munich Hydra 120 Groen, schoenen voor het spelen van padel. Deze Hydra-schoen is bedoeld voor spelers van gemiddeld niveau. Als je op zoek bent naar specifieke schoenen om padel te spelen, dan is dit model ontworpen om je op het veld te begeleiden. Hoogwaardige materialen en technologieën om elke ontmoeting en match te weerstaan.

Sneakers met gemengde zolen. Dubbele spike met omnibaan. Hij heeft grip en glijdt goed.
Bovenwerk met ademend opengewerkt gaas.
Gevoerde binnenvoering die prettig en veilig aanvoelt.
Vetersluiting.
De zool loopt omhoog aan de zijkanten en teen om een ​​grotere slijtvastheid te garanderen.
Collectie: 2024

Munich Stratos 15 (Heren) - 2024
Nieuw
Munich Stratos 15 (Heren) - 2024
De Munich Stratos 15 Groen zijn padelschoenen uit de schoenencollectie Munich 2024. Perfect om te spelen zonder vermoeidheid. Ze zijn gemaakt van ademende en gewatteerde materialen die de veiligheid van je voeten garanderen. En haal je beste prestaties naar voren met de gemengde zool die visgraat combineert met studs. Deze zool heeft grip maar glijdt ook soepel.

Mix/allcourt zool met visgraatmotief en gecombineerde noppen.
Bovenste snit met mesh om ademend vermogen en koelte tijdens het spel te garanderen.
Gewatteerde binnenvoering voor een comfortabel gevoel.
Sluiting en verstelling met veters.
Zijkanten en teen met zoolverlenging voor grotere slijtvastheid.
Stabiliteit en ondersteuning dankzij de hitteverzegelde hiel met PU.
Sokachtige binnenkant die zorgt voor een comfortabele en veilige pasvorm.
Collectie: 2024

Munich Stratos 14 (Heren) - 2024
Nieuw
Munich Stratos 14 (Heren) - 2024
De Munich Stratos 14 Blauw padelschoenen ontworpen om je te laten presteren zonder moe te worden. Ze zijn ademend en gewatteerd, zodat je bij elke stap ademend vermogen en demping voelt. De Munich schoenen uit de collectie 2024 met gemengde zool zijn gemaakt met hoogwaardige materialen die geschikt zijn voor prestaties op de padelbaan.

Gemengde zool die visgraat combineert met studs, zodat je altijd veelzijdig kunt zijn.
Bovenwerk met ademend mesh-gaas om je voeten droog en koel te houden.
Gewatteerde binnenvoering voor een extra comfortabel gevoel.
Vetersluiting voor een perfecte pasvorm naar jouw wens.
Ontwerp met een zool die langs de zijkanten en teen doorloopt om slijtage te voorkomen.
Door hitte verzegelde hiel met PU, verbetert de ondersteuning.
Soktype aan de binnenkant van de voet.
Collectie: 2024

Bullpadel Elite 24V (Dames) - 2024
Nieuw
Bullpadel Elite 24V (Dames) - 2024
De Bullpadel Elite 24V padelschoenen in het wit zijn speciaal ontworpen om superieur comfort, functionaliteit en stijl te bieden aan gevorderde en professionele padelspelers. Het zijn de officiële schoenen van speelster Gemma Triay en behoren tot de Bullpadel-collectie 2024.Als we ons concentreren op de zool, valt het gemengde ontwerp op, een patroon dat visgraat en omni combineert om uitzonderlijke grip op elk type ondergrond te garanderen. Het valt op door zijn veelzijdigheid en aanpassingsvermogen. Bovendien heeft het dwarskanalen in de zool voor natuurlijke flexie van de voet.

Bullpadel Flow 24V AC (Dames) - 2024
Nieuw
Bullpadel Flow 24V AC (Dames) - 2024
De Bullpadel Flow 24V zwarte en eucalyptusschoenen zijn gearriveerd, ontworpen met de speler Alejandra Salazar. De exclusief ontworpen technische mesh-stof omhult de hele voet en biedt meer ventilatie en lichtheid door het elimineren van extra stukken.De lycra-vulling in de hiel maakt het een ideale optie voor spelers van alle niveaus, vooral degenen die meer comfort op dit gebied nodig hebben.De hybride zool met ROTOX-systeem is veelzijdig en past zich aan verschillende kunstgrasoppervlakken aan, waardoor hij geschikt is voor elke speler.

Bullpadel Flow 24V (Dames) - 2024
Nieuw
Bullpadel Flow 24V (Dames) - 2024
Ontdek maximale prestaties met de Bullpadel Flow 24V schoenen, ontworpen voor dames, speciaal voor wie op zoek is naar extra comfort in de hiel dankzij de lycra vulling.Ze bieden een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, met functies die zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende en dynamische padelspelers.Het technische gaas zorgt voor uitzonderlijk ademend vermogen en lichtheid. Ademende mesh-inzetstukken reguleren de interne temperatuur van je voeten en zorgen voor comfort tijdens intensieve wedstrijden.

Bullpadel Elite LTD 24V AC (Dames) - 2024
Nieuw
Bullpadel Elite LTD 24V AC (Dames) - 2024
De officiële schoen van de WPT Final Master 2023 Bullpadel Elite LTD 24V voor dames is een all-terrain model omdat hij dankzij de All Court-zool uitstekende prestaties biedt op alle soorten banen en op verschillende spelniveaus.Wat de zool betreft, deze heeft een hybride patroon dat visgraat en omni combineert, wat superieure duurzaamheid biedt, vooral op plekken met veel slijtage. Het bevordert ook een grote rotatie van het lichaam. Er wordt een optimale grip en veel soepelere en stevigere zijwaartse bewegingen en bochten bereikt.Op dezelfde manier heeft het Lateral Movement, een centraal kanaal in de zool dat uitzonderlijke demping en meer ondersteuning in de hiel biedt voor veilige, comfortabele en stabiele zijwaartse bewegingen. Bovendien bevat het Flex Rift-technologie, dwarskanalen in de zool die de natuurlijke flexie van de voet verbeteren.

Bullpadel Vertex Vibram 24V (Heren) - 2024
Nieuw
Bullpadel Vertex Vibram 24V (Heren) - 2024
Beweeg je vrij op het veld met de Bullpadel Vertex Vibram 24V-schoenen in wit en groen, zodat je opvalt op het veld, met een zool met een hybride ontwerp dat betere weerstand en demping biedt, perfect voor continu gebruik.Hoogtepunten zijn onder meer de naadloos geïnjecteerde rubberen neus en het stijve hielstuk dat voor extra stabiliteit zorgt. Bovendien zorgt de lycra-vulling in de hiel voor meer comfort op dat gebied.

Bullpadel Ionic 24V (Heren) - 2024
Nieuw
Bullpadel Ionic 24V (Heren) - 2024
De Bullpadel Ionic 24V-schoenen zijn het schoeisel gekozen door onze jonge beloften Alex Arroyo en Javier Leal, samen met de indrukwekkende IONIC-rackets. De hybride zool, visgraat en micronoppen bieden een perfecte combinatie van mobiliteit en grip, waardoor we ons spel kunnen verbeteren en tegelijkertijd de nodige demping krijgen om vooruitgang te boeken.Ze hebben een achterstabilisator van het BPS-systeem, die enkelblessures voorkomt. De Lateral Movement-technologie in de zool zorgt voor een perfecte demping en een groter steunoppervlak in de hiel. Dit bevordert zijwaartse bewegingen.Het gewicht van de schoen is verminderd met Thermo Sealed-technologie, wat de schoen flexibiliteit en weerstand geeft. In de tussenzool vinden we Stitch Insole, een EVA-rubber met textielversterking, wat het comfort en de demping verbetert.De Flex Rift-dwarskanalen bevorderen de natuurlijke flexie van de voet tijdens wedstrijden. Het Sole Shield beschermt de schoen tegen stoten.

Bullpadel Hack Vibram LTD 24V (Heren) - 2024
Nieuw
Bullpadel Hack Vibram LTD 24V (Heren) - 2024
De Bullpadel Hack Vibram LTD 24V Navy Blue, de officiële padelsportschoenen van de WPT 23 Final Master. Dit schoenmodel is op het veld gebruikt om te spelen door Paquito Navarro.De padelschoenen hebben een gemengde zool, voor spelers die veelvuldig en intensief padel beoefenen. De zool, door het merk Hybrid 360º genoemd, wordt gepresenteerd als een hybride zool tussen visgraat en microhak. Het garandeert grip en optimale bewegingen en bochten.Lateral Movement Technology bevordert de correcte uitvoering van zijwaartse bewegingen met een TPU-stuk in de hiel en een centraal kanaal in de zool.De zool heeft ook een buitenvin voor meer stabiliteit bij het stappen. Zool met grotere hoogte aan de zijkanten en teen om de voeten te beschermen tegen mogelijke stoten. En BPS-systeem, een achterste stabilisator om verdraaiingen te voorkomen.

Bullpadel Vertex Vibram 24V (Heren) - 2024
Nieuw
Bullpadel Vertex Vibram 24V (Heren) - 2024
Beweeg je vrij op het veld met de Bullpadel Vertex Vibram 24V-schoenen in wit en groen, zodat je opvalt op het veld, met een zool met een hybride ontwerp dat betere weerstand en demping biedt, perfect voor continu gebruik.Hoogtepunten zijn onder meer de naadloos geïnjecteerde rubberen neus en het stijve hielstuk dat voor extra stabiliteit zorgt. Bovendien zorgt de lycra-vulling in de hiel voor meer comfort op dat gebied.