Heren

Bullpadel Performance Grip 24V (Heren) - 2024
Deze Bullpadelschoen is ontworpen voor spelers van elk speelniveau. Het is een model dat grip voorop stelt, om de speler een uitstekende game-ervaring te garanderen, op elke ondergrond middels een visgraatzool. Deze Performance Grip maakt snelle bochten en bewegingen gemakkelijker.

Mid Stab, een centrale TPU-stabilisator die de balans verbetert en de centrale structuur van de voet versterkt.
Rotox-technologie, een rotatieschijf in de zool, ideaal voor snelle bochten.
Stitch Insole in de tussenzool, een EVA-rubber met textielversterking, wat het comfort en de demping verbetert.
Gebreide mesh, zeer ademende en flexibele lichtgewicht tricotstof.
Visgraatzooltechnologie, visgraatvormige rubberen zool met hoge dichtheid. Bevordert maximale grip en flexie van de voet op elk oppervlak.
Sole Shield-technologie die de schoen beschermt tegen schokken.
Collectie: 2024
€ 99,13
Bullpadel Ionic 24V (Heren) - 2024
De Bullpadel Ionic 24V padelschoenen zijn de uitstekende keuze van spelers als Alex Arroyo en Javier Leal, die vertrouwen op hun uitzonderlijke prestaties. Deze schoenen zijn ontworpen als aanvulling op de Ionic 2024-racketlijn van Bullpadel en bieden een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit op het veld.
Met een 360º gemengde zool van klei-noppen bieden deze schoenen een ideale balans tussen grip en mobiliteit, waardoor je snelle en precieze bewegingen kunt maken. De BPS-systeemtechnologie in de zool garandeert een verbeterde zijdelingse ondersteuning, waardoor de kans op verstuikingen tijdens het spelen wordt verminderd.
De Flex Rift, met dwarskanalen in de zool, bevordert de natuurlijke flexibiliteit van de voet, terwijl het Sole Shield voor meer hoogte in de teen zorgt om je te beschermen tegen mogelijke schokken. Bovendien optimaliseert het centrale kanaal in de zool de demping en ondersteuning van de voet, wat bijdraagt ​​aan comfortabelere en veiligere prestaties. Het naadloze bovenwerk van mesh vermindert niet alleen het gewicht van de schoenen, maar verbetert ook het ademend vermogen en de flexibiliteit, waardoor het aanvoelt als een handschoen bij het dragen ervan. Met de Stich-binnenzool, die EVA-rubber en textielversterking combineert, geniet je tijdens elke wedstrijd van uitzonderlijke demping en comfort.
€ 128,06
Bullpadel Performance Hybrid 24V (Heren) - 2024
De Bullpadel Performance Hybrid 24V padelschoenen hebben een hybride gemengde zool voor heren die zich aanpassen aan elk type veld. Deze schoenen zijn ontworpen om bij elke stap demping en stabiliteit te bieden. Deze padelschoenen voor heren zijn veelzijdig en zorgen ervoor dat je op topniveau kunt spelen.
Als u gewoonlijk traint en regelmatig wedstrijden speelt, zijn deze Bullpadel-schoenen de perfecte schoenen om u te vergezellen. Met een zool die zich aanpast aan alle soorten terreinen en met materialen en technologieën die uw voetafdruk beschermen.

Hybride 360 ​​gemengde zool, combineert visgraat met micronoppen. Met goede grip en beweging op de baan.
Mid Stab centrale stabilisator, versterkt de voetboog en geeft balans.
Lateral Movement-technologie, een centraal kanaal loopt door de zool en een TPU-stuk in de hiel vergemakkelijkt zijwaartse bewegingen.
Bovenwerk met Breathmesh-binnenvoering is ademend en comfortabel.
Rotox-systeem, rotatieschijf in de zool geplaatst om snel te roteren.
X-Trabase-technologie, buitenste vin op de zool die voor meer stabiliteit zorgt.
Collectie: 2024
€ 90,87
Bullpadel Vertex Vibram 24V (Heren) - 2024
Beweeg je vrij op het veld met de Bullpadel Vertex Vibram 24V-schoenen in wit en groen, zodat je opvalt op het veld, met een zool met een hybride ontwerp dat betere weerstand en demping biedt, perfect voor continu gebruik.Hoogtepunten zijn onder meer de naadloos geïnjecteerde rubberen neus en het stijve hielstuk dat voor extra stabiliteit zorgt. Bovendien zorgt de lycra-vulling in de hiel voor meer comfort op dat gebied.
€ 119,79
Bullpadel Ionic 24V (Heren) - 2024
De Bullpadel Ionic 24V-schoenen zijn het schoeisel gekozen door onze jonge beloften Alex Arroyo en Javier Leal, samen met de indrukwekkende IONIC-rackets. De hybride zool, visgraat en micronoppen bieden een perfecte combinatie van mobiliteit en grip, waardoor we ons spel kunnen verbeteren en tegelijkertijd de nodige demping krijgen om vooruitgang te boeken.Ze hebben een achterstabilisator van het BPS-systeem, die enkelblessures voorkomt. De Lateral Movement-technologie in de zool zorgt voor een perfecte demping en een groter steunoppervlak in de hiel. Dit bevordert zijwaartse bewegingen.Het gewicht van de schoen is verminderd met Thermo Sealed-technologie, wat de schoen flexibiliteit en weerstand geeft. In de tussenzool vinden we Stitch Insole, een EVA-rubber met textielversterking, wat het comfort en de demping verbetert.De Flex Rift-dwarskanalen bevorderen de natuurlijke flexie van de voet tijdens wedstrijden. Het Sole Shield beschermt de schoen tegen stoten.
€ 136,32
Bullpadel Hack Vibram LTD 24V (Heren) - 2024
De Bullpadel Hack Vibram LTD 24V Navy Blue, de officiële padelsportschoenen van de WPT 23 Final Master. Dit schoenmodel is op het veld gebruikt om te spelen door Paquito Navarro.De padelschoenen hebben een gemengde zool, voor spelers die veelvuldig en intensief padel beoefenen. De zool, door het merk Hybrid 360º genoemd, wordt gepresenteerd als een hybride zool tussen visgraat en microhak. Het garandeert grip en optimale bewegingen en bochten.Lateral Movement Technology bevordert de correcte uitvoering van zijwaartse bewegingen met een TPU-stuk in de hiel en een centraal kanaal in de zool.De zool heeft ook een buitenvin voor meer stabiliteit bij het stappen. Zool met grotere hoogte aan de zijkanten en teen om de voeten te beschermen tegen mogelijke stoten. En BPS-systeem, een achterste stabilisator om verdraaiingen te voorkomen.
€ 136,32
Bullpadel Vertex Vibram 24V (Heren) - 2024
Beweeg je vrij op het veld met de Bullpadel Vertex Vibram 24V-schoenen in wit en groen, zodat je opvalt op het veld, met een zool met een hybride ontwerp dat betere weerstand en demping biedt, perfect voor continu gebruik.Hoogtepunten zijn onder meer de naadloos geïnjecteerde rubberen neus en het stijve hielstuk dat voor extra stabiliteit zorgt. Bovendien zorgt de lycra-vulling in de hiel voor meer comfort op dat gebied.
€ 119,79