Dames

Bullpadel Ionic 24V (Dames) - 2024
Dompel jezelf onder in uitmuntendheid met de Bullpadel Ionic 24V Zwart/Turquoise padelschoenen voor dames, de favoriete keuze van Claudia Jensen. Deze schoenen zijn ontworpen als aanvulling op de Ionic 2024-lijn van Bullpade en staan ​​synoniem voor grip, demping en mobiliteit.De 360º-zool, met gemengde noppen en klei, is een gemengde zool die je voldoende grip en gemakkelijke mobiliteit op de baan biedt. Flex Rift-technologie omvat dwarsgroeven in de zool die de flexibiliteit van de schoen verbeteren.De BPS-systeemtechnologie verbetert de zijdelingse ondersteuning van de voet om verstuikingsblessures te voorkomen, terwijl het Sole Shield de bescherming verhoogt met een grotere hoogte in de teen. Het centrale kanaal in de zool verbetert de stapondersteuning en demping.Het mesh-bovenwerk zit als gegoten, omdat het zonder naden is gemaakt. Het is licht, flexibel en ademend. De Stich-binnenzool, met EVA-rubber en textielversterking, zorgt voor meer comfort en demping tijdens het spelen.
€ 103,26
Bullpadel Elite 24V (Dames) - 2024
De Bullpadel Elite 24V padelschoenen in het wit zijn speciaal ontworpen om superieur comfort, functionaliteit en stijl te bieden aan gevorderde en professionele padelspelers. Het zijn de officiële schoenen van speelster Gemma Triay en behoren tot de Bullpadel-collectie 2024.Als we ons concentreren op de zool, valt het gemengde ontwerp op, een patroon dat visgraat en omni combineert om uitzonderlijke grip op elk type ondergrond te garanderen. Het valt op door zijn veelzijdigheid en aanpassingsvermogen. Bovendien heeft het dwarskanalen in de zool voor natuurlijke flexie van de voet.
€ 103,26
Bullpadel Flow 24V AC (Dames) - 2024
De Bullpadel Flow 24V zwarte en eucalyptusschoenen zijn gearriveerd, ontworpen met de speler Alejandra Salazar. De exclusief ontworpen technische mesh-stof omhult de hele voet en biedt meer ventilatie en lichtheid door het elimineren van extra stukken.De lycra-vulling in de hiel maakt het een ideale optie voor spelers van alle niveaus, vooral degenen die meer comfort op dit gebied nodig hebben.De hybride zool met ROTOX-systeem is veelzijdig en past zich aan verschillende kunstgrasoppervlakken aan, waardoor hij geschikt is voor elke speler.
€ 103,26
Bullpadel Flow 24V (Dames) - 2024
Ontdek maximale prestaties met de Bullpadel Flow 24V schoenen, ontworpen voor dames, speciaal voor wie op zoek is naar extra comfort in de hiel dankzij de lycra vulling.Ze bieden een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, met functies die zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende en dynamische padelspelers.Het technische gaas zorgt voor uitzonderlijk ademend vermogen en lichtheid. Ademende mesh-inzetstukken reguleren de interne temperatuur van je voeten en zorgen voor comfort tijdens intensieve wedstrijden.
€ 103,26
Bullpadel Elite LTD 24V AC (Dames) - 2024
De officiële schoen van de WPT Final Master 2023 Bullpadel Elite LTD 24V voor dames is een all-terrain model omdat hij dankzij de All Court-zool uitstekende prestaties biedt op alle soorten banen en op verschillende spelniveaus.Wat de zool betreft, deze heeft een hybride patroon dat visgraat en omni combineert, wat superieure duurzaamheid biedt, vooral op plekken met veel slijtage. Het bevordert ook een grote rotatie van het lichaam. Er wordt een optimale grip en veel soepelere en stevigere zijwaartse bewegingen en bochten bereikt.Op dezelfde manier heeft het Lateral Movement, een centraal kanaal in de zool dat uitzonderlijke demping en meer ondersteuning in de hiel biedt voor veilige, comfortabele en stabiele zijwaartse bewegingen. Bovendien bevat het Flex Rift-technologie, dwarskanalen in de zool die de natuurlijke flexie van de voet verbeteren.
€ 103,26