EVA Pro High Density

Puma 'Victoria Iglesias' Solar Attack -3K (Diamant) - 2023 padel racket
De langverwachte Puma Victoria Iglesias Solar Attack is hier om de padelwereld op zijn kop te zetten. Een padel racket ontworpen voor diegenen die niet voor minder gaan. Met zorgvuldig ontworpen innovatieve eigenschappen wordt dit juweel het symbool van kracht en precisie op de padelbaan, waardoor de speelster een ongeëvenaarde ervaring krijgt bij elke slag.Beschouwd als een van de beste, is de Puma SolarAttack 2023, ondertekend door Victoria Iglesias, niet zomaar een padel racket, maar een statement. Het heeft een subliem design met witte en roze afwerkingen en de handtekening van de WPT-ster, Victoria Iglesias. Een echt icoon van stijl en prestatie voor sportliefhebbers.
Dit padel racket is gemaakt met geavanceerde tot gemiddelde vrouwelijke spelers in gedachten. Het is perfect voor diegenen die kracht in hun slagen zoeken, maar tegelijkertijd een licht en handelbaar padel racket willen dat zich aanpast aan elke beweging op de padelbaan. De Puma SolarAttack is niet zomaar een padel racket, het is een symbool van exclusiviteit. Als een gelimiteerde editie met de handtekening van Victoria Iglesias, garandeert het je niet alleen eliteprestaties, maar ook een uniek design dat niet onopgemerkt zal blijven op de baan.

Uitblinkend door zijn diamantvorm die de kracht benadrukt.
Interieurs van pro EVA-rubber voor een evenwicht tussen controle en kracht.
Koolstofweefsel 3k in de oppervlakken, wat zorgt voor stijfheid en duurzaamheid.
Opmerkelijke wendbaarheid met een gewicht tussen 350 - 360 gram.
Twin Carbon Tube-systeem dat de levensduur van het padel racket verlengt.
Maakt deel uit van de Puma 2024 padel racket collectie.
€ 185,91
Puma 'Victoria Iglesias' Nova Elite -3K (Diamant) - 2024 padel racket
Ontdek het uitzonderlijke Puma Nova Elite Victoria Iglesias 2024 padelracket, een symbool van innovatie en uitmuntendheid in de wereld van padel, zijnde het officiële racket van Victoria Iglesias. Ontworpen in samenwerking met de bekende speler Victoria Iglesias, belooft dit racket niet alleen ongeëvenaarde prestaties op het veld, maar levert het ook ongeëvenaarde prestaties, waarbij kracht, snelheid en controle perfect worden gecombineerd. De geavanceerde technologie en het verfijnde ontwerp zijn bedoeld voor spelers die hun grenzen willen overschrijden en het spel met elke slag willen domineren.Met een 3K carbon frame en een grafiet slagvlak zorgt de Puma Nova Elite voor uitzonderlijke precisie en kracht, waardoor je met gemak beslissende slagen kunt maken. Het EVA Pro-rubber in de kern garandeert een zacht en comfortabel gevoel, terwijl het moderne ontwerp ervoor zorgt dat je niet alleen opvalt door je spel, maar ook door je stijl.
De Puma Nova Elite Victoria Iglesias 2024 is ontworpen voor gevorderde en professionele spelers die op zoek zijn naar een perfecte balans tussen kracht en controle in hun spel. Het is ideaal voor degenen die hun prestaties op het veld willen verbeteren en een superieure speelervaring willen bieden. Je zult verliefd worden op de Puma Nova Elite vanwege zijn innovatie, precisie en stijl. De samenwerking met Victoria Iglesias zorgt voor een ontwerp dat niet alleen je spel verbetert, maar ook je passie en toewijding aan padel weerspiegelt. De prestaties en esthetiek onderscheiden je in elke wedstrijd.

100% koolstofstructuur met een dubbel buisvormig ontwerp voor meer weerstand en duurzaamheid.
Hoogwaardig grafietoppervlak met 3K-koolstof voor een snelle en krachtige respons.
EVA Pro rubberen kern voor uitzonderlijk balgevoel en superieure controle.
Gevlochten handgreepkoord en LDPE-handgreepstop voor een stevige en duurzame grip.
Glanzende afwerking met holografische details in 3D-reliëf, die stijl en technologie combineren.
Onderdeel van de Puma 2024 damesracketcollectie.
€ 235,50
Puma 'Momo Gonzalez' Nova Elite -3K (Rond) - 2024 padel racket
De Nova Elite Momo Gonzalez 2024 is ons meest technische padelracket, gemaakt voor professionals en gevorderde spelers. Dit racket is voorzien van een 3k-koolstofvezelframe met een dubbele buisrand en schuimkern, robuuster dan zijn voorganger voor een verbeterd reactievermogen.
Dankzij de ronde vorm kun je je spel controleren en met grotere precisie slaan. En de krachtige kleurencombinatie zal de aantrekkingskracht van het circuit zijn. Gemaakt in Spanje en met de handtekening en het logo van Momo Gonzalez, is dit racket perfect voor fans van de speler.

Dubbel buisvormig frame van 100% koolstofvezel
3K - TeXtreme CarbonTwill-stofversterking
Lage balans, lage sweet spot
Spuitgegoten LDPE-greepstop met ingestoken merksticker
Zwart versierd met kenmerkend, zwart, gevlochten, verstelbaar handgreepkoord, met neopreen manchet en merkembleem.
Collectie: 2024
€ 235,50
Drop Shot Renegade Attack - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
Dompel jezelf onder in perfectie bij elke slag met de padel racket Drop Shot Renegade Attack 2024. Dit essentiële stuk uit de prestigieuze Ambition Pro-lijn onderscheidt zich als de ultieme keuze voor veeleisende spelers. Vervaardigd met eersteklas materialen en innovatieve technologieën, biedt de Renegade Attack een ongeëvenaarde combinatie van kracht en controle. Zijn zorgvuldig ontworpen design en unieke esthetiek maken dit racket de perfecte metgezel voor degenen die hun spel naar een hoger niveau willen tillen.
De Drop Shot Renegade Attack 2024 is ontworpen voor spelers van gemiddeld tot gevorderd niveau die streven naar perfectie bij elke beweging op de padelbaan. Zijn zorgvuldige ontwerp en middelmatige balans bieden uitzonderlijke veelzijdigheid op de baan. Je zult dol zijn op de Drop Shot Renegade Attack 2024 niet alleen vanwege zijn uitzonderlijke prestaties, maar ook vanwege zijn unieke en discrete esthetiek. Met een tot in de puntjes verzorgd ontwerp en een trendy paarse kleur, valt dit racket op zowel in het spel als in stijl.

Eva Pro rubber voor een uniek gevoel van controle.
3K Carbon op het blad voor uitzonderlijke speelbaarheid en uitstekende duurzaamheid.
Smart Holes System om het effect op de bal te vergroten en ongewenste trillingen te verminderen.
Twin Tubular System in het Carbon frame voor gegarandeerde homogeniteit en stijfheid.
Ontwerp met meerdere randen om trillingen bij elke slag maximaal te absorberen.
Onderdeel van de Drop Shot 2024 racket collectie.
€ 173,51
Drop Shot X-Drive 1.0 - 24K (Diamant) - 2024 padel racket
Ontdek uitmuntendheid in het spel met het Drop Shot X-Drive 1.0 2024 padelracket, een juweel uit de Be Unique collectie dat kracht en controle op de padelbaan herdefinieert. Dit model valt op door zijn geavanceerde technologie en ontwerp, en zorgt voor een ongeëvenaarde ervaring voor gevorderde spelers die hun grenzen willen verleggen.
Ontworpen om te schitteren, bevat de Drop Shot X-Drive 1.0 state-of-the-art materialen en een geoptimaliseerd ontwerp voor weerstand, duurzaamheid en uitzonderlijke dynamiek. Zijn diamantvorm en de samenstelling van 24.000 koolstofvezelfilamenten garanderen krachtige en precieze slagen, waardoor je spel naar een hoger niveau wordt getild.
Dit racket is ideaal voor gevorderde spelers die hun spel willen verheffen met kracht, perfect om het net te domineren met volleys en smashes. Ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een combinatie van geavanceerde technologie en uitzonderlijk ontwerp om de meest veeleisende uitdagingen op de baan aan te gaan. Het Drop Shot X-Drive 1.0 2024 padelracket wordt je beste bondgenoot op de baan door zijn vermogen om elke slag in een unieke ervaring te transformeren. De combinatie van technologieën garandeert superieure prestaties, waardoor elk spel een kans wordt om uit te blinken.

Diamantvorm voor een krachtig en geavanceerd spel.
24K Carbon voor meer flexibiliteit en snelle reactie.
Eva Pro rubber aan de binnenkant voor superieure controle en verhoogde kracht.
Smart Holes System-technologie voor een gatenverdeling die het effect verbetert en trillingen vermindert.
3D Face textuur voor meer uitgesproken effecten bij agressieve slagen.
Onderdeel van de Drop Shot 2024 racketcollectie.
€ 256,16
Drop Shot Conqueror 12 - 12K (Rond) - 2024 padel racket
Het Conqueror 12-model is een van de rackets die niet mogen ontbreken in onze collectie, omdat het door zijn geweldige ontvangst en zijn lange geschiedenis onder de Drop Shot-collecties het als een van de sterrackets positioneert. De Pro Competition Line omvat het Drop Shot Conqueror 12 racket, maar aangepast aan een lager bereik. Het is bedoeld voor alle gevorderde spelers op hoog niveau.
het blad is gemaakt van 12K Carbon, waardoor een uitstekende speelbaarheid en extra weerstand wordt bereikt. Het rubber in het slagvlak is gemaakt van Eva Pro met hoge dichtheid, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap het gevoel van controle is. Met een hoge balsnelheid wordt meer kracht bereikt. Om de koolstof te maken hebben we de Textrem Twill-technologie gebruikt, die kan worden omschreven als een flexibelere en resistente verweving van het twill-type die meer kracht en maximale weerstand produceert.
Het racket is vervaardigd in een druppelvorm, het plaatsen van de sweet spot boven het midden van het racket. De verdeling van de gaten op de voorkant is gemaakt met behulp van Smart Holes System-technologie, waardoor de gaten in een gebogen, progressieve vorm zijn geplaatst die zorgt voor een betere ontwikkeling van mechanische krachten op het moment van slaan, waardoor de bal spin krijgt. bal en verbeterde trillingsreductie.
Op het blad kunnen we de 3D Face-technologie waarnemen die een 3D-textuur in een ruitvormige vorm presenteert, exclusief ontworpen door Drop Shot, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel.
Al onze Carbon frame-rackets zijn vervaardigd met het Twin Tubular System, dat een dubbele buis van koolstofweefsel bevat, vooraf geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid om trillingen te voorkomen. in het frame van de schop. Verder om aan te bieden grotere weerstand, stijfheid, duurzaamheid, het hart van het racket is ontworpen met behulp van Power Beam Heart-technologie waarbij een centrale balk is verwerkt. De stijl heeft een elegant en zeer onderscheidend ontwerp, dat een imago van professionaliteit uitstraalt in de afwerkingen.
€ 210,70
Drop Shot Explorer 7 - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
De Drop Shot Explorer 7.0, een model met een lange geschiedenis in Drop Shot en een geweldige ontvangst door onze padelspelers. De geweldige ontvangst blijkt uit de toewijding aan materialen van hoge kwaliteit, de selectie van de meest innovatieve technologieën in het productieproces en het moderne en tijdloze ontwerp. Het model is vervaardigd in 3K Carbon; platte bidirectionele koolstof met 3.000 filamenten voor elke koolstofdraad om de slagvlakken van de high-end rackets te maken, waardoor een uitstekende speelbaarheid en extra weerstand wordt bereikt.
We hebben gekozen voor Eva Pro-rubber, het rubber met een gemiddelde hardheid onder onze rubbermodellen en waarvan de belangrijkste eigenschap het gevoel van controle is. Met een hoge balsnelheid wordt meer kracht bereikt. Het blad is voorzien van het Smart Holes System-gatverdelingssysteem, waardoor de gaten op een gebogen, progressieve manier over de voorkant van het racket zijn verdeeld en dat zorgt voor een betere ontwikkeling van mechanische krachten aan de onderkant. tijd van slaan, waardoor de bal effect krijgt en de trillingsreductie wordt verbeterd.
Al onze Carbon frame-rackets zijn vervaardigd met het Twin Tubular System, dat een dubbele buis van koolstofweefsel bevat, vooraf geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid om trillingen te voorkomen. in het frame van het racket. Bovendien voegt de Spin Coating-technologie waarde toe aan het racket, omdat deze meer spin aan de bal biedt bij slagen waar maximale spin moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel, dankzij de dekking van acryldeeltjes. vast op het oppervlak van het mes. Wat het ontwerp betreft, toont het racket een eenvoudige en tijdloze stijl waarbij zwarte en grijze tinten centraal staan.
€ 152,85
Drop Shot Furia Attack - 12K (Druppel) - 2024 padel racket
Binnen de Pro Competiton-lijn vinden we het Drop Shot Furia Attack racket, een high-end model dat snel en krachtig spelen mogelijk maakt en tegelijkertijd een nauwkeurigere controle mogelijk maakt. Om de buizen van het Furia Control-model te vervaardigen, hebben we gewone koolstof gebruikt in combinatie met Hotmelt-technologie en een nieuw plat bidirectioneel koolstofweefsel met 12.000 filamenten voor elke koolstofdraad om de vlakken van de hoogwaardige rackets te maken, waardoor een uitstekende extra speelbaarheid en weerstand wordt bereikt.
Bij Drop Shot vertrouwen we op TeXtreme-technologie; Dit is een gepatenteerde versterkingstechnologie gebaseerd op dunnelaag- en verlengde kabelprincipes. Dankzij de structuur van onze Spread Tow-stoffen kunnen we dunnere laminaten maken, Thin Ply genoemd. Dankzij de rechte koolstofvezels in TeXtreme Spread Tow geven deze dunne lagen de composieten betere prestaties door microscheurtjes en het ontstaan ​​van schade te voorkomen die optreden bij het dragen van grotere ladingen.
Wat het rubber betreft, hebben we Eva Pro-rubber gebruikt, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap is is het gevoel van controle. Met een hoge balsnelheid wordt meer kracht bereikt. Het blad is voorzien van 3D Face-technologie, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel. Daarnaast beschikt het over Ergo Pro Protector, een beschermer die aan het racket is bevestigd, zonder in het frame te boren om deze niet te verzwakken, die beschermt tegen mogelijke klappen op lage ballen en stoten tegen de muur. Om stijfheid, duurzaamheid en weerstand te bieden, hebben we een balk in het hart toegevoegd met Power Beam Heart-technologie.
Al onze Carbon frame-rackets zijn gemaakt met dubbele buisvormige koolstofstoffen die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en een grotere stijfheid wordt geboden, waardoor trillingen in het racketframe worden vermeden. Het racket beschikt over het Smart Holes System gatenverdeelsysteem, dat helpt de bal spin te geven en de trillingsreductie te verbeteren. Wat het ontwerp betreft, de Drop Shot Furia Attack Racket heeft een unieke en tijdloze stijl die wordt gedomineerd door de oranje kleur van het logo dat wordt weerspiegeld in het midden van het racket.
€ 185,91
-€ 35,00
Drop Shot Explorer Pro Attack - 24K (Rond) - 2024 padel racket
Dit nieuwe seizoen wordt het Explorer Pro-model herboren met aanzienlijk verbeterde technieken en een opvallende nieuwe stijl. Het Drop Shot Explorer Pro Attack Racket voldoet aan de behoeften van onze professionele speler Lucas Campagnolo. Het racket blijft trouw aan zijn DNA en behoudt zijn ronde formaat, dat de sweet spot in het midden van het racket positioneert, en zijn lage balans.
Bij Drop Shot geven wij om uw welzijn en daarom garanderen wij producten van topkwaliteit. Voor de ontwikkeling van ons Explorer Pro Attack-model hebben we gekozen voor 24K Carbon te kiezen, ontwikkeld door T-Extreme met een rechthoekig formaat, voor een grotere mechanische buig- en reactieactie, waardoor een snellere reactie ontstaat bij het raken van de bal. Omdat het rechthoekige platen zijn, zorgen ze bovendien voor meer stabiliteit aan het slagvlak van het racket, waardoor het een homogenere slag en een grotere weerstand krijgt. Om koolstof te maken hebben we Textrem Cubicarbon 24K twill-technologie gebruikt, die gebruik maakt van een flexibeler en resistenter materiaal. twill-achtige verweving die kracht biedt en weerstand garandeert.
Het padelracket is aan de binnenkant gemaakt van Eva Pro-rubber, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap het gevoel van controle is. Met een hoge balsnelheid wordt meer kracht bereikt. Op het blad hebben we Smart Holes System-technologie verwerkt; een gebogen, progressief gatenverdelingssysteem dat zorgt voor een betere ontwikkeling van mechanische krachten op het moment van slaan, waardoor de bal spin krijgt en de trillingsreductie wordt verbeterd. Ook het 3D Face-systeem dat het blad definieert valt op; een 3D-textuur in een ruitvormige vorm, exclusief ontworpen door Drop Shot, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel. Om de weerstand van het racket te garanderen, hebben we bovendien het Ergo Pro Protector Nylon-systeem ingebouwd. Dit type beschermer wordt aan het racket bevestigd, zonder in het frame te boren, om het niet te verzwakken en beschermt tegen mogelijke treffers op lage ballen en treffers tegen de muur.
Het hart van het racket bevat een groot aantal randen om de vermindering van trillingen bij het slaan van de bal te garanderen en een centrale balk, Power Beam Heart, die stijfheid, duurzaamheid en weerstand biedt. Al onze carbon framerackets zijn voorzien van het Twin Tubular System; koolstofweefsels die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid, waardoor trillingen in het frame van het racket worden vermeden. Het ontwerp is gericht op een moderne, gedurfde en jeugdige esthetiek waarbij de metallic blauwe kleur de boventoon voert in het frame en de details van het lemmet. Het racket is gedetailleerd met het logo en de handtekening van onze speler Lucas Campagnolo, wat het een meerwaarde en een unieke persoonlijkheid geeft.
€ 229,42
€ 264,42
-€ 35,00
Drop Shot Conqueror Attack - 24K (Druppel) - 2024 padel racket
Als je op het niveau van padelprofessionals wilt spelen, begin dan met het kiezen van het juiste racket. Nog een jaar, omdat het niet anders kan, verwelkomt onze collectie padelrackets het Conqueror-model in zijn grote verscheidenheid. Een racket die al zijn twaalfde versie heeft. Het Drop Shot Conqueror Attack Racquet is vooral bedoeld voor spelers van gevorderd niveau die op zoek zijn naar absolute controle en precisie in hun spel. Het model beschikt over uitzonderlijk spel en constante evolutie op zoek naar perfectie. Het is ontworpen op basis van het druppelformaat, waarbij de goede plek bovenaan het midden behouden blijft.
Voor de ontwikkeling van het Conqueror Attack-model hebben we gekozen voor 24K Carbon, ontwikkeld door T-Extreme met een rechthoekig formaat, voor een grotere mechanische buig- en reactieactie, waardoor een snellere reactie ontstaat bij het raken van de bal. Bovendien zorgen ze voor meer stabiliteit aan het slagvlak van het racket, waardoor het een homogenere slag en grotere weerstand krijgt.
Om de koolstof te maken hebben we gekozen voor Textrem Cubicarbon 24K twill-technologie, die gebruik maakt van een flexibelere en resistente verweving van het twill-type die kracht biedt en weerstand garandeert. Het padelracket is aan de binnenkant gemaakt van Eva Pro-rubber, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap het gevoel van controle is. Met een hoge balsnelheid wordt meer kracht bereikt.
Op het blad hebben we de Smart Holes System-technologie verwerkt; een gebogen, progressief gatenverdelingssysteem dat zorgt voor een betere ontwikkeling van mechanische krachten op het moment van slaan, waardoor de bal spin krijgt en de trillingsreductie wordt verbeterd. Het 3D Face-systeem op het blad is een 3D-textuur in een ruitvormige vorm, exclusief ontworpen door Drop Shot, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers. in zijn spel. Om de weerstand van het racket te garanderen, hebben we bovendien het Ergo Pro Protector Nylon-systeem ingebouwd. Dit type beschermer wordt aan het mes bevestigd, zonder in het frame te boren, om het niet te verzwakken. Zeer licht en vervangbaar en beschermt tegen mogelijke treffers op lage ballen en treffers tegen de muur. Het hart van het racket bevat een groot aantal randen om de vermindering van trillingen bij het slaan van de bal te garanderen en een centrale balk, Power Beam Heart, die stijfheid, duurzaamheid en weerstand biedt.
Al onze carbon framerackets zijn voorzien van het Twin Tubular System; koolstofweefsels die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid, waardoor trillingen in het frame van het racket worden vermeden. Het Conqueror Attack-model trekt de aandacht dankzij zijn technische kenmerken, maar doet dat tegelijkertijd dankzij zijn ontwerp. Het racket heeft een esthetiek met veel karakter.
€ 229,42
€ 264,42
Drop Shot Canyon Pro Attack - 24K (Diamant) - 2024 padel racket
Het Drop Shot Canyon Pro Attack racket zorgt zorgvuldig voor elk detail waaruit het bestaat, waardoor het een model van sublieme kwaliteit wordt. Het is toegewijd aan het diamantformaat en bevat 24K Carbon ontwikkeld door T-Extreme met een rechthoekig formaat, voor een grotere mechanische buig- en reactieactie, waardoor een snellere reactie ontstaat bij het raken van de bal. Omdat het rechthoekige platen zijn, zorgen ze bovendien voor meer stabiliteit aan het slagvlak van het racket, waardoor het een homogenere slag en een grotere weerstand krijgt. Om de koolstof te maken hebben we gekozen voor Textrem Cubicarbon 24K twill-technologie, die gebruik maakt van een flexibelere en resistente verweving van het twill-type die kracht biedt en weerstand garandeert.
Het padelracket is aan de binnenkant gemaakt van Eva Pro-rubber, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap het gevoel van controle is. Met een hoge balsnelheid wordt meer kracht bereikt. Op het blad hebben we Smart Holes System-technologie verwerkt; een gebogen, progressief gatenverdelingssysteem dat zorgt voor een betere ontwikkeling van mechanische krachten op het moment van slaan, waardoor de bal spin krijgt en de trillingsreductie wordt verbeterd.
Het 3D Face systeem valt op op uw gezicht en zorgt voor meerwaarde. Het is een 3D-textuur in een ruitvormige vorm, exclusief ontworpen door Drop Shot, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel. Om de weerstand van het racket te garanderen, hebben we bovendien het Ergo Pro Protector Nylon-systeem ingebouwd. Dit type beschermer wordt aan het racket bevestigd, zonder in het frame te boren, om het niet te verzwakken en beschermt tegen mogelijke treffers op lage ballen en treffers tegen de wanden.
Het hart van het racket bevat een groot aantal randen om de vermindering van trillingen bij het slaan van de bal te garanderen en een centrale balk, Power Beam Heart, die stijfheid, duurzaamheid en weerstand biedt.
Al onze carbonframerackets het Twin Tubular-systeem integreren; koolstofweefsels die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid, waardoor trillingen in het frame van het racket worden vermeden. Bij het ontwerp is gekozen voor rood dat zowel op het frame van het racket als op het binnenste rubber terugkomt. Het Drop Shot Canyon Pro Attack Racket blinkt uit door zijn constructie, maar ook door zijn esthetiek en afwerking. Elegant, dynamisch en sportief in gelijke delen.
€ 264,42
Drop Shot Explorer Pro 6.0 - 12K (Rond) - 2024 padel racket
De Explorer 6.0 is bedoeld voor gevorderde spelers van hoog niveau. Voor de vervaardiging wordt een rond formaat gebruikt waarbij de sweet spot in het midden van het blad ligt. Het bestaat uit 12K koolstof, waardoor een uitstekende speelbaarheid en extra weerstand wordt bereikt. Het rubber in het slagvlak is gemaakt van Eva Pro met hoge dichtheid, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap het gevoel van controle is. Om de koolstof te maken hebben we de Textrem Twill-technologie gebruikt, die kan worden omschreven als een flexibelere en resistente verweving van het twill-type die meer kracht en maximale weerstand produceert.
De distributie van de gaten in het slagvlak zijn gemaakt met behulp van Smart Holes System-technologie, waardoor de gaten in een gebogen, progressieve vorm zijn geplaatst die zorgt voor een betere ontwikkeling van mechanische krachten op het moment van slaan, waardoor de bal spin krijgt en de bal wordt verbeterd.
Op het blad kunnen we de 3D Face-technologie waarnemen die een 3D-textuur in een ruitvormige vorm presenteert, exclusief ontworpen door Drop Shot, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel.
Al onze Carbon frame-rackets zijn vervaardigd met het Twin Tubular System, dat een dubbele buis van koolstofweefsel bevat, vooraf geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid om trillingen te voorkomen. in het frame van het racket. Om meer weerstand, stijfheid en duurzaamheid te bieden, is het hart van het racket bovendien ontworpen met behulp van Power Beam Heart-technologie waarbij een centrale balk is verwerkt. Vanuit het ontwerp kunnen we de details in blauwe tinten benadrukken die het een unieke persoonlijkheid geven. Het bovenwerk toont het Campa-logo in een discrete lila tint in het bovenste centrale gedeelte.
€ 185,91