Pro Soft Multidensity EVA

Drop Shot Tacoma 1.0 - 18K (Diamant) - 2024 padel racket
Het Tacoma-model keert al terug binnen onze collectie padelrackets dankzij de geweldige ontvangst bij onze klanten. Dit seizoen verwelkomt de Be One-lijn, zoals het niet anders kan zijn, het Drop Shot Tacoma 1.0 racket. Dit model is bedoeld voor ervaren spelers die uitmuntendheid zoeken in hun spel, aangezien ons racket wordt gekenmerkt door zijn grote dynamiek, geweldige speelbaarheid en hoge weerstand.
Het is ontworpen met een diamantvorm; een format dat speciaal bedoeld is voor spelers met een gevorderd niveau en die een krachtig spel willen spelen. Om de buizen te maken hebben we gewone koolstof gecombineerd met Hotmelt-technologie en een nieuw plat bidirectioneel koolstofweefsel met 18K Carbon op het blad, waardoor een uitstekende speelbaarheid en extra weerstand wordt bereikt.
Voor de constructie van de carbon hebben wij gekozen voor de Spread Tow-systeem, dat bestaat uit een vlakke, extra fijne en stabiele verweving, die meer controle en lichtheid biedt en een snellere reactie produceert bij het slaan van de bal. Wat het rubber betreft, hebben we Eva Soft-rubber gebruikt, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap elasticiteit en lichtheid is. Met een lagere balsnelheid bereiken we meer kracht.
Het blad is voorzien van 3D Face-technologie, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel. Het racket beschikt over het Smart Holes System gatenverdeelsysteem, dat helpt de bal spin te geven en de trillingsreductie te verbeteren. Om stijfheid, duurzaamheid en weerstand te bieden, hebben we een balk in het hart toegevoegd met Power Beam Heart-technologie.
Bij Drop Shot weten we het uit de eerste hand dat de belangrijkste blessures veroorzaakt worden door padel en daarom integreren we technologieën in onze producten die deze risico's helpen minimaliseren. Onder hen valt de Vibra Tech Angles-technologie op, die bestaat uit een structuur met uitgesproken hoeken, in het gebied van het hart van het racket, waardoor de overdracht van trillingen naar het handvatgebied wordt verminderd, waardoor wordt voorkomen dat ze de arm van de speler bereiken.
Vermeld ten slotte dat al onze Carbon frame-rackets zijn vervaardigd met Twin Tubular System-technologie; koolstofweefsels die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en een grotere stijfheid wordt geboden, waardoor trillingen in het frame van het racket worden vermeden. Neem jij graag risico’s met het ontwerp van je racket? Het Drop Shot Tacoma 1.0-racket combineert het rood van het Drop Shot-logo met het blauw van het binnenste rubber, waardoor een modern ontwerp ontstaat dat alleen de meest gedurfde mensen zullen zien. dragen.
€ 202,44
Drop Shot Quantum 1.0 - 24K (Druppel) - 2024 padel racket
De Be Unique-lijn omvat enkele van de high-end rackets uit deze collectie van 2024. Daaronder bevindt zich het Drop Shot Quantum 1.0-racket, een model dat voor het tweede jaar op rij verschijnt vanwege de geweldige ontvangst die de collectie kreeg onder padelliefhebbers.
In het ontwerp hebben we gekozen voor een druppelvorm en Eva Soft-rubber, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap elasticiteit en lichtheid is. Met een lagere balsnelheid bereiken we meer kracht. Het Quantum 1.0-model bestaat uit 24K Carbon, ontwikkeld door T-Extreme met een rechthoekig formaat, voor een grotere mechanische buig- en reactieactie, waardoor een snellere reactie ontstaat bij het raken van de bal. 
Op het blad hebben we Smart Holes System-technologie verwerkt; een gebogen, progressief gatenverdelingssysteem dat zorgt voor een betere ontwikkeling van mechanische krachten op het moment van slaan, waardoor de bal spin krijgt en de trillingsreductie wordt verbeterd. Het 3D Face systeem valt op op het blad en zorgt voor meerwaarde. Het is een 3D-textuur in een ruitvormige vorm, exclusief ontworpen door Drop Shot, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel.
Om de weerstand van het racket te garanderen, hebben we bovendien het Ergo Pro Protector Nylon-systeem ingebouwd. Dit type beschermer wordt aan het racket bevestigd, zonder in het frame te boren, om het niet te verzwakken. Zeer licht en vervangbaar. Beschermt tegen mogelijke treffers op lage ballen en treffers tegen de muur. Het hart van het racket is verwerkt een groot aantal randen om de vermindering van trillingen bij het raken van de bal te garanderen en een centrale balk, Power Beam Heart, die stijfheid, duurzaamheid en weerstand biedt.
Al onze carbon framerackets zijn voorzien van het Twin Tubular System; koolstofweefsels die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en een grotere stijfheid wordt geboden, waardoor trillingen in het frame van het racket worden vermeden. Het Drop Shot Quantum Racket beschikt over een professionele en hoogwaardige afwerking. De gele kleur die terugkomt in de details en de blauwe rubberen binnenkant geven het racket een uniek en ongeëvenaard karakter.
€ 210,70
Vibora Black Mamba Xtreme - 3K (Hybrid) - 2024 padel racket
Duik in de wereld van padel met het laatste fenomeen van Vibora, de Vibora Black Mamba Xtreme 3K 2024. Het hybride ontwerp en de opvallende fluorescerende gele kleur zullen je het middelpunt van de aandacht op de baan maken, terwijl de geavanceerde samenstelling de kracht en verdediging biedt die agressieve spelers verlangen.Het Black Mamba Xtreme 3K model is meer dan een simpel padelracket; het is een verlengstuk van je passie voor het spel. Zorgvuldig ontworpen met een Pro EMN Multidensity EVA schuim samen met een 3K carbon oppervlak met een glanzende 3D afwerking om kracht en controle in evenwicht te brengen, biedt Vibora je een dodelijk wapen om elk spel in het jaar 2024 te domineren.
Het Black Mamba Xtreme 3K is ontworpen voor de gevorderde speler die weet dat de perfecte balans in een racket het verloop van een wedstrijd kan veranderen. Ideaal voor degenen die willen uitblinken zowel in verdediging als in aanval, dichtbij en achterin het veld. Je zult verliefd worden op de Black Mamba Xtreme 3K niet alleen vanwege zijn onberispelijke prestaties op de baan, maar ook vanwege zijn avant-garde ontwerp. Vibora verhoogt de standaard met een stijl die de meest geavanceerde technologie combineert met een indrukwekkende esthetiek.

Hybride druppelvorm voor een optimale sweet spot en extra kracht.
Medium-hoog balans voor krachtige slagen.
Pro Soft Multidensity EVA schuim voor een uitzonderlijk gevoel.
Carbon tubular die weerstand en duurzaamheid biedt.
3K carbon oppervlak met 3D-getextureerde afwerking voor verbeterde effecten.
Onderdeel van de Vibora rackets collectie 2024.
€ 185,91