3K Aramid

Siux Diablo Revolution Sanyo Pro 3 - 15K (Diamant) - 2024 padel racket
Het Siux Diablo Revolution Sanyo Pro 3-racket is het favoriete wapen van WPT-speler Sanyo Gutiérrez in het seizoen 2024. Dit racket is voorzien van geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen en is ontworpen om uw padelspel naar een hoger niveau te tillen. De keuze van Sanyo Gutiérrez, het Siux Diablo Revolution Sanyo Pro 3-racket, is een bewijs van zijn topfuncties en prestaties. Of je nu een doorgewinterde speler bent of een gevorderd niveau wilt bereiken, dit racket is ontworpen om te voldoen aan de eisen van competitief padelspel. Verbeter je spel met de precisie, kracht en stijl van de Diablo Revolution Sanyo Pro 3. De belangrijkste kenmerken zijn onder meer: ​​15K 45º Carbon op het blad: Het racket bevat hoogwaardige 15K 45º Carbon op de slagvlakken, wat zorgt voor uitzonderlijke sterkte en reactievermogen. Dit geavanceerde koolstofmateriaal draagt ​​bij aan krachtige en nauwkeurige slagen op de padelbaan.EVA-rubberen kern: Binnenin is het racket voorzien van een EVA-rubberen kern, die een medium touch biedt. Deze combinatie van materialen zorgt voor uitgebalanceerde prestaties en komt tegemoet aan de behoeften van gevorderde spelers die op zoek zijn naar controle en kracht bij elke slag.Glanzende afwerking met 3D-sticker: Ondanks de glanzende afwerking is het oppervlak van het racket voorzien van een ruwe 3D-sticker. Dit innovatieve ontwerpelement voegt niet alleen een visuele flair toe, maar draagt ​​ook bij aan een betere spin en precisie in je slagen.3K Aramid Tubular: De structuur van het racket omvat een 3K-aramidebuisframe, dat de duurzaamheid verbetert en stabiliteit biedt tijdens intense gameplay. Het buisvormige ontwerp draagt ​​bij aan de algehele prestaties en levensduur van het racket.Dual Pro Grip: Siux heeft de Diablo Revolution Sanyo Pro 3 uitgerust met het Dual Pro Grip systeem. Deze technologie verbetert de grip en vermindert trillingen, waardoor een comfortabel en veilig gevoel tijdens elke swing wordt gegarandeerd. Het stelt spelers in staat de controle te behouden en zich op hun spel te concentreren.
€ 243,76
Siux Trilogy Control Pro 4 - 24K (Rond) - 2024 padel racket
Het Siux Trilogy IV Pro padelracket is absoluut topklasse. Met zijn ronde vorm en geavanceerde technologieën is dit racket de favoriet van ervaren spelers. Het racket is 24k Carbon en afgewerkt met een opvallende turquoise kleur. Dit materiaal biedt de perfecte combinatie van kracht en controle, waardoor je elke slag met vol vertrouwen kunt uitvoeren.Het frame van het racket is opgebouwd uit 3K Carbon en Aramida, wat zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit, zelfs bij krachtige slagen. De kern van het racket is vervaardigd van EVA-materiaal, wat een medium touch geeft - ideaal voor spelers die streven naar een goede balans tussen kracht en precisie. De Siux Trilogy IV Pro heeft een glanzende afwerking met een opvallend 3D-design, wat niet alleen functioneel is maar er ook fantastisch uitziet op de baan.Dit racket weegt tussen de 355g en 375g, met een lage balans, waardoor het perfect is voor spelers die de voorkeur geven aan controle en precisie in hun slagen.Het Siux Trilogy IV Pro padelracket is een uitstekende keuze voor serieuze spelers die op zoek zijn naar een racket dat kracht, controle en precisie combineert. Betreed de baan en ervaar de prestaties van de Siux Trilogy IV Pro!
€ 235,50
Siux Fenix Pro - 21K (Diamant) - 2024 padel racket
De Siux Fenix ​​IV Pro is ontworpen voor padelspelers op professioneel niveau die graag kracht op het net zetten. Het is een diamanten racket waarmee je agressief kunt zijn in aanvallend spel. De diamantvorm en de hoge balans maken hem tot de perfecte bondgenoot als je op zoek bent naar onstuitbare en krachtige slagen, maar ook naar hoge prestaties op het veld.
Het gewicht varieert tussen 355 en 375 gram, wat dankzij zijn lichtheid een comfortabele bediening en optimale bewegingsvrijheid bevordert. Aan de andere kant is het gemaakt met materialen van topkwaliteit zoals 18K Textreme 45º Carbon waaruit het blad van dit Siux-racket bestaat. Dit materiaal is zeer resistent en duurzaam. het blad heeft een glanzende afwerking met 3D-reliëf, wat spin aan de schoten toevoegt, omdat de bal meer grip heeft en sneller draait.
In de kern vinden we EVA Hard rubber, een schuim met hoge dichtheid dat superieure controle biedt in de richting en plaatsing van de bal. Bovendien vermindert het trillingen op het moment van impact. Het buizenframe is gemaakt van 13K carbon Aramide, waardoor het een grotere stijfheid en weerstand biedt dankzij de stevigheid en duurzaamheid van het frame. Het is een licht materiaal, dus het heeft een gecontroleerd gewicht.
Wat de technologieën betreft, het bevat Shockout Dampeners, een systeem dat de trillingen vermindert die optreden na de impact van de bal, waardoor het gevoel van comfort wordt vergroot en de kans op blessures wordt geminimaliseerd. Op dezelfde manier is de Dual Pro Grip inbegrepen, een grip gemaakt van FOAM-rubber die een comfortabelere, natuurlijke en stevigere grip bevordert, waardoor je te allen tijde met stevigheid en stabiliteit kunt slaan. Wat de esthetiek betreft, is het ontworpen met een combinatie van metallic en glanzende kleuren, waardoor een opvallend en aantrekkelijk uiterlijk ontstaat.
€ 243,76