21K Carbon

Softee Speed Gold Power 3.0 - 21K (Druppel) - 2024
De Softee Speed ​​Gold Power 3.0 2024 is een traanformaat padelracket. Dit racket uit de collectie 2024 is een veelzijdig racket om met controle en kracht te spelen. Met een medium balans is het toegankelijk en beheersbaar om te allen tijde efficiënt te kunnen slaan. Met materialen waarmee je maximale kracht kunt krijgen met controle bij elke slag. 38 mm profiel en 355-375 gram gewicht.
De Speed ​​Gold Power 3.0 2024 van Softee is een veelzijdig padelracket voor gevorderde niveau- of wedstrijdspelers. Het formaat van het racket is bedoeld voor spelers die een uitgebalanceerde techniek tussen controle en kracht beheersen. Voel hoe je elke slag onder controle houdt, terwijl je je tegenstander kunt verrassen met krachtige schoten.

Druppelvorm met medium balans en een balans tussen controle en kracht.
Het blad is gemaakt met 21K Carbon, welke compact en bestand is tegen krachtaanvallen.
EVA Soft kern met een zachte aanraking en een hoog herstelvermogen.
Glanzende oppervlakteafwerking met 3D-ruwheid, geeft effect en controle met betere grip.
Collectie: 2024
€ 210,70
Siux Trilogy Lite Air 4 - 21K (Druppel) - 2024 padel racket
Het Siux Trilogy IV Lite padelracket is speciaal ontwikkeld voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een lichtgewicht racket zonder dat dit ten koste gaat van kracht of controle. Met zijn druppelvormige kop en medium balanspunt biedt hij een perfecte combinatie van kracht en controle.
De moderne uitstraling van dit racket wordt benadrukt door een strakke kleurstelling, die perfect aansluit bij de hoogwaardige prestaties. De Trilogy IV Lite maakt gebruik van geavanceerde materialen en technologieën. De kern bestaat uit EVA Soft-rubber, bekend om zijn uitstekende schokabsorptie en comfort. De slagzijde is voorzien van een laag 21K koolstofvezel, wat zorgt voor extra sterkte en reactievermogen. Dit materiaal draagt ​​bij aan een verbeterde slagprecisie en duurzaamheid van het racket. Siux heeft dit racket uitgerust met een Anti-Vibration System, wat helpt trillingen te verminderen en de kans op blessures zoals een tenniselleboog te minimaliseren.
De lichtgewicht constructie bevordert de manoeuvreerbaarheid en snelheid bij het slaan, terwijl het EVA Soft-rubber erin zit de kern zorgt voor comfort tijdens langere speelsessies.
€ 190,04
Siux Fenix Pro - 21K (Diamant) - 2024 padel racket
De Siux Fenix ​​IV Pro is ontworpen voor padelspelers op professioneel niveau die graag kracht op het net zetten. Het is een diamanten racket waarmee je agressief kunt zijn in aanvallend spel. De diamantvorm en de hoge balans maken hem tot de perfecte bondgenoot als je op zoek bent naar onstuitbare en krachtige slagen, maar ook naar hoge prestaties op het veld.
Het gewicht varieert tussen 355 en 375 gram, wat dankzij zijn lichtheid een comfortabele bediening en optimale bewegingsvrijheid bevordert. Aan de andere kant is het gemaakt met materialen van topkwaliteit zoals 18K Textreme 45º Carbon waaruit het blad van dit Siux-racket bestaat. Dit materiaal is zeer resistent en duurzaam. het blad heeft een glanzende afwerking met 3D-reliëf, wat spin aan de schoten toevoegt, omdat de bal meer grip heeft en sneller draait.
In de kern vinden we EVA Hard rubber, een schuim met hoge dichtheid dat superieure controle biedt in de richting en plaatsing van de bal. Bovendien vermindert het trillingen op het moment van impact. Het buizenframe is gemaakt van 13K carbon Aramide, waardoor het een grotere stijfheid en weerstand biedt dankzij de stevigheid en duurzaamheid van het frame. Het is een licht materiaal, dus het heeft een gecontroleerd gewicht.
Wat de technologieën betreft, het bevat Shockout Dampeners, een systeem dat de trillingen vermindert die optreden na de impact van de bal, waardoor het gevoel van comfort wordt vergroot en de kans op blessures wordt geminimaliseerd. Op dezelfde manier is de Dual Pro Grip inbegrepen, een grip gemaakt van FOAM-rubber die een comfortabelere, natuurlijke en stevigere grip bevordert, waardoor je te allen tijde met stevigheid en stabiliteit kunt slaan. Wat de esthetiek betreft, is het ontworpen met een combinatie van metallic en glanzende kleuren, waardoor een opvallend en aantrekkelijk uiterlijk ontstaat.
€ 243,76