Siux

Siux-Tassen.jpg

Siux produceert niet alleen padel rackets van de allerbeste kwaliteit, maar ook de Siux padel tassen zijn fantastisch! Het doel van Siux is om alle soorten spelers en hun speelstijlen van het padelspel te kunnen laten genieten, dat is ook terug te zien in de padel tassen die ze maken en wij verkopen. De padel tassen zijn voorzien van diverse opbergvakken voor alles wat jij denkt nodig te hebben op de padelbaan. Rackets, schoenen, kleding of andere accessoires, niks is te veel voor de padel tassen van Siux. Of je nu 1 of 6 rackets mee wil nemen, Siux biedt het allemaal!

Ruim assortiment Siux padeltassen
Siux bevat een ruim assortiment aan hoogwaardige padeltassen. De Siux collectie bevat ruime rackettassen, waar al je benodigdheden in passen. Daarnaast bestaat de collectie met name uit Siux rugzakken, die verkrijgbaar zijn in verschillende maten. De rugzakken van Siux zijn compact en comfortabel, waarbij de één meer benodigdheden kan opbergen dan de ander.

Siux Diablo 'Sanyo' SS24 padeltas - 2024
De Siux Diablo 'Sanyo' SS24 padeltas is ontworpen voor spelers die graag een grote hoeveelheid sportuitrusting meenemen naar hun training of wedstrijd. De zijkanten van de padelrackettas zijn stijf om stoten te voorkomen en hij beschikt over compartimenten om het materiaal georganiseerd te vervoeren.Zo heeft het een centraal compartiment, nog twee om rackets in op te bergen aan de zijkanten, en vakken met ritssluiting aan de zijkanten. Het heeft ook een zak aan de bovenkant om kleine persoonlijke spullen in op te bergen. Het ruggedeelte en de twee handvatten zijn gewatteerd, waardoor hij zeer comfortabel te dragen is als een rugzak.
€ 78,47
Siux Electra 'Stupa' SS24 1padeltas - 2024
De Siux Electra Stupa SS24 padeltas is ontworpen voor spelers die graag een grote hoeveelheid sportuitrusting meenemen naar hun training of wedstrijd. De zijkanten van de padelrackettas zijn stijf om stoten te voorkomen en hij beschikt over compartimenten om het materiaal georganiseerd te vervoeren.Zo heeft het een centraal compartiment, nog twee om rackets in op te bergen aan de zijkanten, en vakken met ritssluiting aan de zijkanten. Het heeft ook een zak aan de bovenkant om kleine persoonlijke spullen in op te bergen. Het ruggedeelte en de twee handvatten zijn gewatteerd, waardoor hij zeer comfortabel te dragen is als een rugzak.
€ 78,47
Siux Trilogy 'Patty' SS24 padeltas - 2024
De siux Trilogy SS24 padeltas is ontworpen voor spelers die graag een grote hoeveelheid sportuitrusting meenemen naar hun training of wedstrijd. De zijkanten van de padelrackettas zijn stijf om stoten te voorkomen en hij beschikt over compartimenten om het materiaal georganiseerd te vervoeren.Zo heeft het een centraal compartiment, nog twee om rackets in op te bergen aan de zijkanten, en vakken met ritssluiting aan de zijkanten. Het heeft ook een zak aan de bovenkant om kleine persoonlijke spullen in op te bergen. Het ruggedeelte en de twee handvatten zijn gewatteerd, waardoor hij zeer comfortabel te dragen is als een rugzak.
€ 78,47