Damestassen

Drop Shot Dames Padeltas - 2022
Drop Shot Dames Padeltas - 2022
Je nieuwe Drop Shot padeltas in koperkleur voor dames geeft je maximaal comfort dankzij de vele mogelijkheden om te vervoeren wat je nodig hebt. Voorzien van twee korte handgrepen,twee verborgen rugzakbanden, een midden compartiment en meerdere kleine vakken aan de voorkant van de tas.
Babolat Fit Padel Damestas (2023)
Babolat Fit Padel Damestas (2023)
Draag je spullen en padelbenodigdheden comfortabel en veilig in de zwarte Babolat Fit-tas, perfect voor spelers die op zoek zijn naar een comfortabele, ruime en ruime tas waarin ze alles wat ze nodig hebben voor training kunnen opbergen en meenemen.Met een elegant en sportief design heeft deze tas een opvallende zwarte print met witte en oranje details en de tas is bestand tegen gewicht.
Adidas Weekend rackettas (Dames) - 2023
Adidas Weekend rackettas (Dames) - 2023
De Weekend rackettas voor Dames is even compleet als praktisch. Voor wie weet dat minder meer is, deze tas heeft de nodige vakken om alles mee te nemen. De belangrijkste is ontworpen om in de meeste van uw bezittingen te passen. Voor het racket is er een apart vak en aan de buitenkant vind je een vak voor kleinere voorwerpen.
Black Crown 'Marta Marrero' Hurricane 2.0 rackettas - 2023
Black Crown 'Marta Marrero' Hurricane 2.0 rackettas - 2023
De Black Crown 'Marta Marrero' Hurricane 2.0 rackettas is gemaakt van 100% polyester materialen, Jacquard 600 en D210 voering en is waterdicht.Deze rackettas, geïnspireerd door WPT-speelster Marta Marrero wordt gekenmerkt door zijn grote veelzijdigheid, aangezien je hem kunt gebruiken voor zowel padel of als reistas.

Adidas Weekend padeltas Blauw - 2022
-€ 5,00
Adidas Weekend padeltas Blauw - Retourartikel
Met zijn gevoerde handgrepen en een groot centraal compartiment heb je alles binnen handbereik om te genieten zoals je verdient met deze Adidas Weekend padeltas voor dames. De Weekend tas heeft een exclusief en uniek design. Draag alles wat je nodig hebt met een buitengewone elegantie ver je schouders of in je hand zoals je wilt met het comfort van gewatteerde handvatten.
€ 54,95
€ 59,95
Black Crown Hurricane padeltas - 2022
Black Crown Hurricane padeltas - 2022
De Black Crown Hurricane padeltas van WPT-speelster Marta Marrero is gemaakt van 100% polyester materialen, Jacquard 600 en D210 voering en is waterdicht. Combineer grijs en groen en altijd op zoek naar het beste ontwerp voor de speler.