Power Soft Memory EVA

Black Crown Patron Evolution (Hybrid) - 2024 padel racket
De Black Crown Patron Evolution, ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar uitzonderlijke prestaties en een op maat gemaakt gevoel, combineert geavanceerde technologie met geavanceerde materialen. Het herdefinieert de game-ervaring door 3xpley EVA-technologie in de kern te integreren. Met twee verschillende hardheden EVA-rubber, harder aan de buitenkant en zachter aan de binnenkant.Ervaar duurzaamheid en weerstand met de combinatie van twee lagen glasvezel en één laag 24K carbon. Deze materialen bieden een solide basis voor consistente prestaties op het veld. Het bevat een anti-vibrator aan de zijkant, wat ongewenste trillingen minimaliseert. Het opvallende detail van het ruwe, zandachtige oppervlak zorgt voor een uitzonderlijke grip op de bal.Ontdek een hoger prestatieniveau en maatwerk met het Black Crown Patron Evolution padelracket. Ervaar de evolutie bij elk schot en breng je spel naar nieuwe hoogten. Speel met vertrouwen en stijl met de Black Crown Patron Evolution!
€ 227,23
Black Crown Special Pro - 18K (Hybrid) - 2024 padel racket
De Special Pro is ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar de nieuwste prestaties en comfort. Dit racket combineert de allernieuwste technologie met hoogwaardige materialen om een ​​ongeëvenaard spel te bieden.  Ervaar de perfecte combinatie van kracht en weerstand met twee lagen glasvezel en één laag 18K carbon. Deze materialen zorgen voor een consistente reactie op elke slag, wat duurzaamheid en prestaties benadrukt.
De kern is voorzien van geavanceerde 3xpley EVA-technologie, die twee lagen EVA-rubber met verschillende hardheden biedt. De Extended Sweet Spot Area-technologie vergroot de sweet spot van het racket en biedt een groter gebied om de bal met precisie te raken en het blad heeft een ruwe zandachtige afwerking. 
De Black Crown Special Pro blinkt niet alleen uit in prestaties, maar valt ook op door zijn avantgardistische en ergonomische ontwerp. Met elegante lijnen en onderscheidende details tilt dit racket niet alleen uw spel naar een hoger niveau, maar ook uw stijl op het veld.  Ontdek de perfecte combinatie van kracht, controle en een uitgebreide zoete plek.
€ 264,42
Black Crown Patron - 12K (Hybrid) - 2024 padel racket
Het Patron-model combineert innovatieve technologie, hoogwaardige materialen en een elegant design. De samenstelling omvat twee lagen glasvezel en een laatste laag 12K carbon, wat een perfecte combinatie van kracht, controle en duurzaamheid oplevert.Ervaar comfort en nauwkeurige respons dankzij het middelharde EVA-rubber in de kern van het racket. Deze materiaalkeuze zorgt voor een effectieve schokabsorptie en een uitzonderlijk speelgevoel, ideaal voor spelers van alle niveaus. Het bevat een anti-vibrator aan de zijkant wat ongewenste trillingen minimaliseert. Het opvallende detail van het ruwe, zandachtige oppervlak zorgt voor een uitzonderlijke grip op de bal.Ontdek de perfecte balans tussen kracht, controle en comfort met de nieuwe Black Crown Patron
€ 218,97
Black Crown Piton 12 - 18K (Rond) - 2024 padel racket
Het Piton 12 zilveren racket is rond van vorm met een goede balans tussen controle en kracht. Het frame is van 2TB Carbon, waardoor de impact-sweetspot groter wordt met koolstofvezel voor een grotere weerstand tegen schokken.
Het heeft een medium touch, perfect voor het maken van alle soorten slagen, dankzij de perfecte combinatie van het Power Soft Memory EVA rubber, twee lagen Lage Hardheid Piton Glass plus een laatste laag van 18k Carbon, zul je veel goede slagen maken om de bal te kunnen plaatsen waar je wilt en tegelijkertijd heb je een geweldige balopbrengst om snelheid aan je schoten te geven. Met dit alles hebben we een zeer breed sweetspot- of impactgebied en met de ruwe Sandpaper laag op het blad, waarbij je veel slice effecten kan geven aan de bal.
Het is een veelzijdig racket met een goede balans tussen controle en kracht voor spelers op hoog niveau die technische en precieze slagen willen maken.
€ 185,91
Black Crown Piton 12 Silver - 12K (Rond) - 2024 padel racket
Het Piton 12 zilveren racket is rond van vorm met een goede balans tussen controle en kracht. Het frame is van 2TB Carbon, waardoor de impact-sweetspot groter wordt met koolstofvezel voor een grotere weerstand tegen schokken.
Het is gemaakt met twee lagen Lage hardheid Piton Glass-vezels, 1 van unidirectionele koolstof en een laatste laag van 18K Zilver van de hoogste kwaliteit. Deze laatste laag heeft een grote duurzaamheid en weerstand tegen temperatuurveranderingen, gecombineerd met de andere drie vezellagen. Deze vezellagen worden gecombineerd met ons Power Soft Memory EVA rubber dat het precies de juiste balans geeft voor een gebalanceerd racket met een brede sweetspot. Net als zijn zusje heeft de PITON 12 een ruwe Sandpaper afwerking, waardoor je al je slagen het perfecte slice effect kunt geven.Ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar meer balopbrengst en die houden van rackets met een hardere touch. Het is een zeer comfortabel padelracket dat zich zeer gemakkelijk aanpast voor elk type speler.
€ 185,91
Black Crown Piton Premium - 3K (Rond) - 2024 padel racket
De nieuwe Piton Premium is ontworpen met de premiumoptie in gedachten voor spelers die op zoek zijn naar een balans tussen kracht en controle. De ronde vorm zorgt voor een ideale gewichtsverdeling, terwijl de geavanceerde technologieën die erin zijn verwerkt hem tot het toppunt van innovatie maken.
De combinatie van Power Soft Memory EVA-rubber, lagen Piton Glass en de laatste laag 3K Carbon zorgen voor een uitzonderlijke medium touch. Dit, samen met de ruwe Sandpaper afwerking, biedt spelers de mogelijkheid om de bal nauwkeurig te plaatsen en snelheid aan hun schoten toe te voegen. Het 2TB Carbon-frame garandeert duurzaamheid en weerstand. De Piton Premium is de juiste keuze voor spelers op hoog niveau die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen techniek en kracht.
€ 202,44