Black EVA HR9

Enebe Response - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek het nieuwe Enebe Response 3K padelracket, gelanceerd voor het seizoen 2024. Dit innovatieve racket heeft een opvallend ontwerp dat opvalt door zijn groene afwerkingen. Daarnaast beschikt het over een hoog herstellend rubber dat niet alleen prettige sensaties genereert maar ook zorgt voor een uitstekende balopbrengst. Het Response 3K-model van Enebe staat synoniem voor kwaliteit en prestatie. De balans tussen controle en kracht maakt het een ideale keuze voor gevorderde spelers die hun spel op de padelbaan willen perfectioneren.
Het Enebe Response 3K-racket is ontworpen voor gevorderde spelers, vooral spelers met een hoog spelniveau en een veelzijdige stijl. Het is ideaal voor wie op zoek is naar een veelzijdig padelracket dat zich aanpast aan zowel reguliere spellen als professionele competities. Je zult verliefd worden op de Enebe Response 3K vanwege zijn balans en design. De hoogwaardige constructie zorgt voor uitstekende prestaties op het veld, waardoor je je spel naar een hoger niveau kunt tillen.

Gewicht: 355 - 370 gram.
Profiel: 38 mm
Vorm: Druppel
Kern: Zwart EVA HR9
Materiaal Blad: 3K Carbon
Het behoort tot de racketcollectie Enebe 2024.
€ 185,91
Enebe Response - 24K (Druppel) - 2024 padel racket
Als je wilt opvallen op de padelbaan, dan is de Enebe Response 24K 2024 je perfecte bondgenoot. Dit racket maakt niet alleen indruk door zijn avant-garde design met rode afwerkingen, maar garandeert ook een superieure speelbaarheid. Het uitzonderlijke hoogherstellende rubber vertaalt zich in ongeëvenaarde sensaties en een zeer krachtige balopbrengst. Het Response 24K-model van Enebe combineert esthetiek en functionaliteit om de meest veeleisende spelers tevreden te stellen. Wil jij de protagonist van elke wedstrijd zijn? Dit padelracket biedt u een vernieuwde spelervaring, waardoor uw techniek en stijl op de padelbaan naar een hoger niveau wordt getild.
De Enebe Response 24K 2024 is voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een veelzijdig racket. Ideaal voor spelers die regelmatig of professioneel spelen en een hoog en veelzijdig spelniveau hebben. Want het is een van Enebe's stermodellen voor dit seizoen. De Response 24K 2024 staat synoniem voor innovatie en prestaties voor gevorderde spelers die met minder geen genoegen nemen.

Gewicht: 355 - 370 g, ideaal voor nauwkeurig hanteren.
38 mm profiel, zorgt voor een perfecte balans.
Hybride vorm, aangepast aan alle speelstijlen.
Zwarte EVA HR9-kern en 24K Carbon op het blad, voor superieure respons en duurzaamheid.
Glanzende afwerking en middelhoge balans, wat de esthetiek en effectiviteit in het spel verbetert.
Het behoort tot de racketcollectie Enebe 2024.
€ 210,70