Enebe

enebe-padel-rackets.jpeg

Enebe Padel is een padelmerk met een 100% Spaanse ziel. Het is hun bedoeling om rackets van de hoogste kwaliteit op de markt te brengen, met de meest geavanceerde technologieën en geweldige afwerkingen.
Bovendien is het merk versterkt sinds het onderdeel werd van de JimSports Group, waardoor het terugkeerde naar het professionele circuit en geweldige spelers in de gelederen had, zoals Javi Rico.

In onze collectie padelrackets behouden we de legendarische modellen van het merk en breiden we ons assortiment uit met enkele nieuwe modellen. Rackets met een uitstekende afwerking en hoogwaardige materialen, die sensationele kracht en controle bieden.

Enebe Spitfire - 12K (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek de vernieuwing en frisheid die het Enebe Spitfire 12K Racket in de wereld van padel brengt. Met een esthetisch aantrekkelijk ontwerp en subtiele veranderingen die een verschil maken, is dit model uit 2024 de perfecte keuze voor spelers die op zoek zijn naar kwaliteit en stijl op het veld. De Spitfire 12K behoudt de technische specificaties van zijn voorgangers, maar met ontwerpvariaties die zijn aanwezigheid in het spel versterken. Een perfect hulpmiddel voor wie op zoek is naar uitmuntendheid en efficiëntie bij elke opname.
De Spitfire 12K is ontworpen voor gevorderde spelers die regelmatig of op professioneel niveau spelen. Zijn veelzijdigheid maakt hem ideaal voor een veelzijdig spel, waarbij hij efficiënt reageert in zowel verdediging als aanval. Dit model valt op in de Enebe 2024-collectie en is een voorkeurskeuze voor gevorderde spelers. De Spitfire 12K staat synoniem voor innovatie en prestaties op het veld en wordt een onmisbare metgezel voor elke wedstrijd.

Gewicht: 355 - 370 gram.
Druppelvormig profiel van 38 mm.
Zwarte EVA HR3-kern voor optimale prestaties.
12K Carbon gezichten en carbon frame voor meer weerstand.
Glanzende afwerking met een medium balans.
Het behoort tot de racketcollectie Enebe 2024.
€ 210,70
Enebe Response - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek het nieuwe Enebe Response 3K padelracket, gelanceerd voor het seizoen 2024. Dit innovatieve racket heeft een opvallend ontwerp dat opvalt door zijn groene afwerkingen. Daarnaast beschikt het over een hoog herstellend rubber dat niet alleen prettige sensaties genereert maar ook zorgt voor een uitstekende balopbrengst. Het Response 3K-model van Enebe staat synoniem voor kwaliteit en prestatie. De balans tussen controle en kracht maakt het een ideale keuze voor gevorderde spelers die hun spel op de padelbaan willen perfectioneren.
Het Enebe Response 3K-racket is ontworpen voor gevorderde spelers, vooral spelers met een hoog spelniveau en een veelzijdige stijl. Het is ideaal voor wie op zoek is naar een veelzijdig padelracket dat zich aanpast aan zowel reguliere spellen als professionele competities. Je zult verliefd worden op de Enebe Response 3K vanwege zijn balans en design. De hoogwaardige constructie zorgt voor uitstekende prestaties op het veld, waardoor je je spel naar een hoger niveau kunt tillen.

Gewicht: 355 - 370 gram.
Profiel: 38 mm
Vorm: Druppel
Kern: Zwart EVA HR9
Materiaal Blad: 3K Carbon
Het behoort tot de racketcollectie Enebe 2024.
€ 185,91
Enebe Response - 24K (Druppel) - 2024 padel racket
Als je wilt opvallen op de padelbaan, dan is de Enebe Response 24K 2024 je perfecte bondgenoot. Dit racket maakt niet alleen indruk door zijn avant-garde design met rode afwerkingen, maar garandeert ook een superieure speelbaarheid. Het uitzonderlijke hoogherstellende rubber vertaalt zich in ongeëvenaarde sensaties en een zeer krachtige balopbrengst. Het Response 24K-model van Enebe combineert esthetiek en functionaliteit om de meest veeleisende spelers tevreden te stellen. Wil jij de protagonist van elke wedstrijd zijn? Dit padelracket biedt u een vernieuwde spelervaring, waardoor uw techniek en stijl op de padelbaan naar een hoger niveau wordt getild.
De Enebe Response 24K 2024 is voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een veelzijdig racket. Ideaal voor spelers die regelmatig of professioneel spelen en een hoog en veelzijdig spelniveau hebben. Want het is een van Enebe's stermodellen voor dit seizoen. De Response 24K 2024 staat synoniem voor innovatie en prestaties voor gevorderde spelers die met minder geen genoegen nemen.

Gewicht: 355 - 370 g, ideaal voor nauwkeurig hanteren.
38 mm profiel, zorgt voor een perfecte balans.
Hybride vorm, aangepast aan alle speelstijlen.
Zwarte EVA HR9-kern en 24K Carbon op het blad, voor superieure respons en duurzaamheid.
Glanzende afwerking en middelhoge balans, wat de esthetiek en effectiviteit in het spel verbetert.
Het behoort tot de racketcollectie Enebe 2024.
€ 210,70
Enebe Massive (Diamant) - 2024 padel racket
De nieuwe Enebe Massive 2024 is niet alleen een esthetische update, maar een heruitvinding van de klassieke padelrackets. Met een intense kleur en subtiele maar significante veranderingen in het ontwerp is dit racket voorbestemd om de favoriet van velen te worden. De constructie behoudt de veelgeprezen technische specificaties van zijn voorgangers en zorgt voor ongeëvenaarde prestaties op het circuit. Als u op zoek bent naar een racket dat kracht, precisie en onmiskenbare stijl combineert, dan is de Enebe Massive 2024 uw ideale keuze. Het is meer dan een hulpmiddel voor het spel; Het is een verlengstuk van je passie en vaardigheden in de sport, ontworpen om je naar een hoger niveau te tillen.
De Enebe Massive 2024 is speciaal ontworpen voor spelers van gemiddeld niveau die ernaar streven het veld te domineren. Het is perfect voor wie op zoek is naar een krachtig en veelzijdig model, dat zich kan aanpassen aan verschillende speelstijlen en kan helpen de techniek te perfectioneren. Je zult de Enebe Massive 2024 geweldig vinden vanwege zijn vermogen om elke wedstrijd te transformeren. Het innovatieve ontwerp en de technische kenmerken zorgen voor een krachtig en nauwkeurig spel, waardoor het een essentiële bondgenoot op het veld is voor spelers die zich willen onderscheiden.

Gewicht: 355 - 370 gram, ideaal voor een balans tussen kracht en controle.
38 mm profiel dat een groot impactoppervlak biedt.
Diamantvorm voor uitzonderlijke kracht bij elke slag.
Zwarte EVA HR3-kern en Fiberglass op het blad voor dynamische respons.
Matte en gladde afwerking met een middelhoge balans voor veelzijdig spel.
Het behoort tot de racketcollectie Enebe 2024.
€ 136,32
Enebe Response Fiber (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek de Response Fiber Purple, een padelracket van Enebe ontworpen om je spel te transformeren. Met zijn moderne design en levendige kleuren oogt dit racket niet alleen mooi, maar belooft het ook prestaties op het veld. De iriserende glanzende afwerking en de glasvezelsamenstelling maken dit model tot een onverslaanbare optie voor spelers die op willen vallen. Ideaal voor degenen die hun spel naar een hoger niveau willen tillen, Enebe's Response Fiber Purple combineert esthetiek met functionaliteit. De hoogwaardige constructie garandeert duurzaamheid en uitzonderlijke prestaties bij elke wedstrijd.
De Response Fiber Purple is bedoeld voor spelers op gemiddeld en beginnend niveau. Het is perfect voor wie op zoek is naar een racket met kracht en veelzijdigheid. Ideaal voor spelers die regelmatig spelen en hun techniek op de padelbaan willen perfectioneren. Dit Enebe-model is ideaal voor het nieuwe seizoen, vooral voor beginnende spelers die hun techniek willen verbeteren. Dankzij de balans en het ontwerp val je niet alleen op op het veld, maar kun je je spel ook naar een hoger niveau tillen.

Gewicht: 350 - 365 gram, ideaal voor comfortabel en nauwkeurig hanteren.
38 mm profiel, perfect voor een balans tussen controle en kracht.
Hybride druppelvorm, die een balans biedt tussen precisie en slagkracht.
Zwarte EVA HR3-kern voor superieure respons en grotere duurzaamheid.
Fiberglass op het blad en een carbonframe, die flexibiliteit en weerstand combineren.
Het behoort tot de racketcollectie Enebe 2024.
€ 111,53
Enebe Aerox 7.2 Carbon Reloaded - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
Het nieuwe Aerox 7.2 Carbon Reloaded racket van Enebe is de perfecte aanvulling voor spelers die op zoek zijn naar kracht en stabiliteit in hun slagen. Het minimalistische ontwerp maakt hem niet alleen visueel aantrekkelijk, maar verbergt ook rubber met een hoog herstelvermogen, ideaal voor krachtige en veilige slagen. In 2024 brengt Enebe ons dit model dat opvalt door zijn perfecte balans tussen design en functionaliteit, waardoor polsblessures worden voorkomen en de prestaties op de padelbaan worden verbeterd.
Dit racket is ontworpen voor spelers van gemiddeld niveau die een veelzijdig spel willen. Het is ideaal voor mannen die regelmatig spelen en een hoog spelniveau hebben en hun techniek op de padelbaan willen perfectioneren. De Aerox 7.2 Carbon Reloaded is niet zomaar een racket, het is een investering in je spel. Zijn vermogen om kracht en controle in evenwicht te brengen, maakt het een onverslaanbare keuze voor het nieuwe seizoen. Voel hoe je spel evolueert bij elke treffer.

Gewicht: Tussen 355 en 370 gram, perfect voor optimaal gebruiksgemak.
38 mm profiel, wat balans in het spel garandeert.
Druppelvorm, ideaal voor krachtige slagen.
Zwarte EVA HR3 Medium kern en 3K carbon op het blad voor grotere duurzaamheid.
Carbonframe met een glanzende afwerking, die stijl en weerstand toevoegt.
Het behoort tot de racketcollectie Enebe 2024.
€ 161,12
Enebe Combat 7.1 Carbon Reloaded - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek innovatie en design in één racket met de Enebe Combat 7.1. Dit padeljuweel voor 2024 is opnieuw uitgevonden met een ongeëvenaard esthetisch tintje en functionaliteiten die je zullen verbazen. De combinatie van controle en kracht bij elke slag, dankzij de hybride vorm en de grote sweetspot, maakt het verschil op het veld. De Enebe Combat 7.1 is meer dan een racket, het is een intentieverklaring op de padelbaan. Hiermee wordt elke beweging een tentoonstelling van vaardigheid en precisie, waardoor je spel naar een hoger niveau wordt getild. Maak je klaar om een ​​evolutie in je techniek te ervaren met dit uitzonderlijke racket.
De Enebe Combat 7.1 is perfect voor spelers van gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een veelzijdig racket. Speciaal ontworpen voor degenen die regelmatig spelen en ernaar streven hun techniek te perfectioneren met een veelzijdig speelprofiel. Als u zich identificeert met dit profiel, is dit racket iets voor u. Daarnaast is de Enebe Combat 7.1 niet zomaar een racket, het is een speelpartner die je naar de overwinning leidt. Het innovatieve ontwerp en de technische kenmerken maken het een ideale keuze voor het nieuwe seizoen. Het is de tool die je nodig hebt om je spel naar een hoger niveau te tillen. Verover ermee de baan!

Gewicht: 355 - 370 gram, ideaal voor handling en behendigheid.
38 mm profiel, garandeert een perfecte balans.
Hybride vorm die een ronde traan combineert voor controle en kracht.
Medium/harde zwarte EVA HR3-kern, voor een onverslaanbare respons.
3K Carbon op het blad en carbon frame, voor duurzaamheid en weerstand.
Het behoort tot de racketcollectie Enebe 2024.
€ 173,51
Enebe RSX 7.1 Carbon Reloaded - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
Als je op zoek bent naar de perfecte combinatie van kracht en controle op de padelbaan, dan is de nieuwe Enebe RSX 7.1 Carbon Reloaded jouw ideale keuze. Dit model is bijgewerkt voor 2024 en bevat technische en esthetische innovaties die je game naar een hoger niveau tillen. Dit racket is ontworpen voor spelers die ernaar streven hun techniek te verbeteren en te perfectioneren en biedt uitzonderlijke prestaties bij elke slag. De middelhoge balans en het HR3 EVA-rubber garanderen een onverslaanbare balopbrengst.
De Enebe RSX 7.1 Carbon Reloaded is perfect voor spelers van gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een veelzijdig racket. Ideaal voor degenen die regelmatig spelen en ernaar streven hun spelniveau te verhogen, waarbij elke slag precisie en kracht krijgt. Dit racket valt niet alleen op door zijn moderne en opvallende design, maar biedt ook een onverslaanbare speelervaring. Het is een racket dat is ontworpen om met u mee te evolueren op de padelbaan, zodat u uw speldoelen kunt bereiken.

Gewicht: 355 - 370 g, ideaal voor een evenwichtige bediening
38 mm profiel dat uitstekende in-game respons biedt
Traanvorm voor een perfecte balans tussen kracht en controle
Zwarte EVA HR3-kern en 3K Carbon op het blad voor een uniek gevoel bij het slaan
Glanzende afwerking die niet alleen opvalt qua ontwerp, maar ook qua prestaties
Het behoort tot de racketcollectie Enebe 2024
€ 173,51
Enebe Mustang - 12K (Druppel) - 2024 padel racket
Betreed de wereld van padel met het Enebe Mustang-racket, een perfecte mix van elegantie en prestatie. Dit juweeltje, met zijn verfijnde ontwerp en gedistingeerde brug, is niet alleen een visueel genot, maar de HR7 EVA kern samen met 12K Carbon op het blad, garanderen comfortabel spel en uitzonderlijke balopbrengst. De Mustang 2024 is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling. Het is een optimale keuze voor diegenen die hun spel willen verbeteren en zich willen onderscheiden op de padelbaan.
Het Enebe Mustang-racket is speciaal ontworpen voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een perfecte balans tussen kracht en controle. Als jij een van degenen bent die een veelzijdig racket zoekt met een semi-zachte touch en een geweldige balopbrengst, dan is dit model iets voor jou.De Mustang is een embleem van het nieuwe Enebe-seizoen voor gevorderde spelers. De combinatie van geavanceerde materialen en innovatief ontwerp maakt het een essentieel racket voor wie in elke wedstrijd wil opvallen.
€ 243,76