Adidas

Adidas Melbourne Stretch Jack (Heren)
Adidas Melbourne Stretch Jack (Heren)
Dit adidas-jack maakt deel uit van een collectie die de recycling van koolstofdioxide vanuit een nieuw perspectief aanpakt en heeft een omkeerbaar ontwerp gemaakt van garen dat de opgevangen industriële uitstoot opvangt.Het is gemaakt voor het grootste tennistoernooi op het zuidelijk halfrond en is gemaakt van een elastische stof die de bewegingsvrijheid bevordert.Het bevat ademende AEROREADY-technologie die de huid te allen tijde droog houdt. De ritssluiting beschermt je tegen de kou als het spel voorbij is.
Adidas Freelift Pro T-shirt (Heren)
Adidas Freelift Pro T-shirt (Heren)
Vijftig jaar na de oprichting van de WTA en de historische Battle of the Sexes viert dit slim-fit adidas T-shirt de transformerende kracht van het uitdagen van gevestigde normen en de positieve verandering die daaruit kan voortkomen.Het pronkt met een opvallende print die je inspireert om elke uitdaging op de padelbaan aan te gaan.Het FreeLift-ontwerp geeft u volledig comfort bij het serveren en volleys. HEAT.RDY-technologie houdt de huid gedurende het hele spel fris en droog.Dit product is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Het doel is om een ​​andere oplossing voor te stellen die helpt een einde te maken aan plastic afval.
Adidas Club Graph T-shirt (Heren)
Adidas Club Graph T-shirt (Heren)
Geniet op en naast het veld met het nieuwe ADIDAS Club Graph T-shirt, ontworpen met comfortabele en ademende polyesterstof.
Adidas Mel Longsleeves (Heren)
Adidas Mel Longsleeves (Heren)
Een belangrijk kenmerk van het Adidas MEL Lonsleeves t-shirt is het ademend vermogen dat het genereert dankzij de comfortabele en comfortabele materialen.
Adidas Club Graph Polo (Heren)
Adidas Club Graph Polo (Heren)
ADIDAS Club Graph Polo, ontdek het comfort van het dragen van dit kledingstuk tijdens je padelwedstrijden en trainingen. Het geeft je volledige bewegingsvrijheid en veel comfort omdat het is ontworpen van zachte stof die je niet hindert van zweet en zeer snel droogt.
Adidas Club Graph Short
Adidas Club Graph Short
Je nieuwe ADIDAS CLUB GRAPH SHORTS biedt je ongelooflijke AEROREADY-technologie voor je comfort, omdat hij je droog, koel en comfortabel houdt dankzij het ademend vermogen.
Adidas Club Short
Adidas Club Short
Ga het veld op met je nieuwe ADIDAS Club 3STR-short, gemaakt van de beste materialen van hoge kwaliteit om je frisheid en comfort te bieden tijdens het gebruik.Gemaakt met een modern en sportief ontwerp waardoor je opvalt, waar je ook bent. Geniet ten volle van je padelspellen met dit nieuwe kledingstuk dat ADIDAS voor de meest intense spelers biedt.
Adidas Paris Polo (Heren)
Adidas Paris Polo (Heren)
De nieuwe Adidas Paris Polo is ontwikkeld met de gedachte dat je hem op elk moment kunt dragen, of het nu sportief of casual is, omdat hij beschikt over de allernieuwste technologie, aeroready genaamd, die zweet droogt en ook ademende mesh in de oksel heeft.