HEAD

HEAD Radical Pro - Pickleball Racket 2024
Geniet van de beste sensaties op de baan met de Pickleball racket Head Radical Pro 2024. Voor de constructie ervan zijn innovatieve technologieën en een ergonomisch ontwerp geïmplementeerd, waardoor je het maximale uit je spel kunt halen. Bovendien heeft het een geschat gewicht van 230 gram, waardoor het licht en gemakkelijk te hanteren is.De Head Radical Pro 2024 heeft een hybride slagoppervlak en de Control Stabilizer-technologie zorgt voor uitstekende stabiliteit tijdens intense rally's. Tot slot zorgt het Comfort Grip-systeem voor een ongelooflijk gevoel en een betere demping van trillingen voor een ongeëvenaarde spelervaring.
Dit racket is bedoeld voor iedereen, zowel ervaren als beginnende spelers die op zoek zijn naar een handelbaar en uitgebalanceerd racket om hun spel naar een hoger niveau te tillen. Bovendien biedt het ook veel zachtheid bij het slaan. Je zult dol zijn op de Head Radical Pro 2024 vanwege zijn vermogen om je prestaties te verbeteren en uit te blinken op de baan. De combinatie van geavanceerde technologieën en gedurfd ontwerp in rode tinten zal je het vertrouwen geven dat nodig is om elk punt met autoriteit te winnen.

Samengesteld slagoppervlak voor gemaximaliseerde kracht en een zacht gevoel.
Ruwe afwerking met speciaal ontwikkelde lak voor meer wrijving en effectpotentieel.
PU-materiaal ingebed in de nieuwe Ergo Grip voor een zachter gevoel en trillingsdemping.
Biedt een zacht gevoel en meer kracht voor extra comfort.
Control Stabilizer-technologie voor meer stabiliteit tijdens het spel.
Behoort tot de collectie van Pickleball Head 2024 rackets.
HEAD Radical Tour Grit - Pickleball Racket 2024
Ervaar de ultieme kracht en stabiliteit met de racket Pickleball Head Radical Tour Grit 2024. Ontworpen voor de veeleisende speler die de baan wil domineren, combineert dit racket een breed sweet spot dankzij toegepaste technologieën, wat zorgt voor uitzonderlijke prestaties bij elke slag. Met een modern ontwerp en innovatieve technische kenmerken onderscheidt dit racket zich op alle aspecten van het spel.Gebouwd om een perfecte balans te bieden tussen kracht en stabiliteit, is de Head Radical Tour Grit 2024 een onmisbare keuze voor spelers die streven naar superieure prestaties. Zijn grafiet slagoppervlak en de Control Stabilizer-technologie bieden een onverslaanbare combinatie van controle, kracht en comfort, waardoor je spel naar nieuwe niveaus wordt getild.
Dit racket is ontworpen voor veeleisende spelers die kracht, stabiliteit en controle zoeken bij elke slag. Ideaal voor zowel gevorderde spelers als beginners, biedt het uitzonderlijke prestaties in alle spelsituaties. Je zult dol zijn op de Head Radical Tour Grit 2024 vanwege zijn vermogen om je spel op alle fronten te verbeteren. Zijn combinatie van kracht, controle en comfort stelt je in staat om uit te blinken op de baan, en geeft je het vertrouwen dat nodig is om elke uitdaging aan te gaan.

Foamedcore schuim, strategisch geplaatst binnen de kern om de prestaties te verbeteren.
Comfort Grip System: PU-materiaal op de nieuwe Ergo Grip voor verbeterde demping van trillingen.
Grafiet slagoppervlak dat de reactievermogen verbetert en een ongelooflijk gevoel behoudt.
Control Stabilizer (CST) technologie voor meer stabiliteit.
SpinGrid-oppervlak biedt ongekend draaipotentieel.
Onderdeel van de collectie rackets van Head 2024.
HEAD Radical Tour Ex Grit - Pickleball Racket 2024
Geniet van uitzonderlijke prestaties met het Pickleball racket Head Radical Tour EX Grit 2024. Ontworpen voor krachtige spelers die stabiliteit en precisie zoeken bij elke slag, biedt dit model de perfecte combinatie. Met innovatieve technologieën en een uniek ontwerp kun je je volledige potentieel benutten en de wedstrijden domineren.De Head Radical Tour EX Grit 2024 is de ultieme keuze voor degenen die streven naar superieure prestaties. Met zijn grafieten slagoppervlak en Control Stabilizer (CST) technologie, garandeert dit racket uitzonderlijke stabiliteit tijdens intense rally's. Bovendien biedt het Comfort Grip System een ongelooflijk gevoel en verbeterde demping van trillingen voor een ongeëvenaarde speelervaring.
Dit racket is bedoeld voor spelers die kracht, controle en stabiliteit op de baan zoeken. Zowel ervaren spelers als beginners zullen in dit racket het perfecte gereedschap vinden om hun spel naar een hoger niveau te tillen. Je zult dol zijn op de Head Radical Tour EX Grit 2024 vanwege zijn vermogen om je prestaties te verbeteren en de baan te domineren. De combinatie van geavanceerde technologieën en ergonomisch ontwerp zal je het vertrouwen en de precisie geven die nodig zijn om elk punt met autoriteit te winnen.

Grafieten slagoppervlak (GHS) voor meer controle en superieur gevoel.
Nieuw schuim strategisch geplaatst in de kern om de prestaties te verbeteren.
SpinGrid Surface afwerking die een ongekend draaipotentieel biedt.
Control Stabilizer (CST) technologie voor meer stabiliteit tijdens het spel.
Comfort Grip-systeem met PU-materiaal voor een zacht gevoel en verbeterde demping van trillingen.
Onderdeel van de Pickleball Head 2024 racketcollectie.
HEAD Radical Elite - Pickleball Racket
De Radical Elite is perfect voor een breed scala aan spelers en beschikt over dezelfde Dynamic Power Shape voor een grotere sweet spot en een dikkere OTC-honingraatkern voor geweldige speelbaarheid.
Met een nieuwe Radical-kleur en een glad glasvezeloppervlak geeft de Radical Elite je de kracht en speelbaarheid waarnaar je op zoek bent.
HEAD Extreme Tour - Pickleball Racket
Het Extreme Tour Max-model is met 230 gram het zwaarste onder de Extreme Tour-rackets en biedt meer kracht en een optimaal gevoel.Het beschikt over een geoptimaliseerde buisvormige structuur (OTC) honingraatpolymeerkern en een grafiet slagoppervlak (GHS) voor een uitstekend gevoel en controle.Met een exclusieve diamantvorm voor meer controle en een extreme spintextuur voor meer grip op de bal, geeft het Extreme Tour Max-model je de extra kracht die je nodig hebt.
HEAD Extreme Elite - Pickleball Racket
Het Extreme Elite-racket van HEAD heeft een diamantvorm voor meer controle, naast een geoptimaliseerde buisvormige polymeerkern (OTC), die het perfecte gevoel en geluid biedt voor alle spelniveaus. Het hybride slagoppervlak is zachter om meer kracht te leveren, terwijl de ergonomische grip zorgt voor comfort en een beter spelgevoel.HEAD's Composite Hitting Surface (CHS) biedt maximale kracht met een zachter gevoel en meer kracht voor alle spelniveaus. Het speciaal ontworpen oppervlak zorgt ook voor meer comfort bij impact, voor geweldige speelbaarheid.HEAD-ingenieurs hebben de buisvormige constructie (OTC) van de polypropyleen honingraatkern geoptimaliseerd om een ​​perfecte speelbaarheid, gevoel en geluid te creëren, geschikt voor alle speelniveaus.HEAD's exclusieve ergonomische schuimhandvat zorgt voor meer comfort en een verbeterd gevoel.
HEAD Radical Pro - Pickleball Racket
De Radical Pro is het ultieme power pickleball racket, nu in een nieuwe Radical-kleur, met een raakoppervlak van glasvezel en een dynamische powervorm. Als je op zoek bent naar het ultieme pickleball racket, dan is de Radical Pro perfect voor jou. De Radical Pro combineert de nieuwste technologieën van HEAD met een dynamische powervorm voor een grotere sweetspot, een OTC-honingraatpolymeerkern en een Comfortgrip voor veel kracht en comfort.
Het heeft ook een slagoppervlak van glasvezel met Extreme Spin-technologie voor nog meer kracht en gevoel. De nieuwe Radical-kleur zorgt ervoor dat je echt opvalt op de baan.
HEAD Extreme Pro - Pickleball Racket
Het Extreme Pro-model combineert de nieuwste HEAD-technologieën en een exclusieve diamantvorm die de perfecte combinatie van kracht en controle biedt. Bovendien bevat het een comfortabele grip die minder trillingen en meer comfort biedt, evenals een composiet slagoppervlak dat voor meer kracht zorgt.
Het Extreme Pro-model vertrouwt op een gemiddeld gewicht om bij elke slag een uitstekende balans tussen controle en kracht te bieden.
Het Composite Hitting Surface (CHS) van HEAD biedt maximale kracht met een zachter gevoel en meer kracht voor alle spelniveaus. Het speciaal ontworpen oppervlak zorgt ook voor meer comfort bij impact, voor geweldige speelbaarheid.
HEAD-ingenieurs hebben de buisvormige constructie (OTC) van de polypropyleen honingraatkern geoptimaliseerd om een ​​perfecte speelbaarheid, gevoel en geluid te creëren, geschikt voor alle speelniveaus.
Speciaal samengesteld PU-materiaal is ingebed in de nieuwe Ergo Grip, waardoor een zachter gevoel ontstaat dat trillingen dempt voor maximaal comfort en speelgemak.
HEAD Extreme Tour Max - Pickleball Racket
De Extreme Tour Max is met 8,1 oz de zwaarste van de Extreme Tour-peddels voor extra kracht en optimaal balgevoel. Het beschikt over een honingraatpolymeerkern met een geoptimaliseerde buisconstructie (OTC) en een slagoppervlak van koolstofgrafiet (GHS) voor een uitstekend gevoel en controle.
Met een unieke diamantvorm voor meer controle en een Extreme Spin-textuur voor meer balgrip, geeft de Extreme Tour Max je de extra kracht die je nodig hebt.
HEAD Radical Tour - Pickleball Racket
Het Head Radical Tour Pickleball-racket is speciaal ontworpen voor de meest agressieve en krachtige pickleballspelers en geeft je ongelooflijke sensaties op het speelveld waardoor je van deze sport kunt genieten als nooit tevoren.Dit model, waarvan het gewicht 225 gram bedraagt, is zeer gemakkelijk te hanteren dankzij zijn extreme lichtheid en wendbaarheid. Hierdoor kan de speler zonder problemen over het hele veld bewegen en zelfs de moeilijkste ballen bereiken.Met betrekking tot de samenstelling moet worden opgemerkt dat polypropyleen en koolstofvezel zijn gecombineerd, materialen die veelzijdigheid, stijfheid en stabiliteit bieden, evenals een hoger niveau van kracht en controle.