HEAD


HEAD Radical Tour CO - Pickleball Racket
Nieuw
HEAD Radical Tour CO - Pickleball Racket
Het Head Radical Tour CO Pickleball-racket is gemaakt voor de krachtige speler die ook stabiliteit nodig heeft. Naast het grafiet slagoppervlak is hij voorzien van de nieuwe Control Stabilizer Technology (CST) voor extra stabiliteit tijdens krachtige rally's.
HEAD's Graphite Hitting Surface (GHS) combineert een helder gevoel en meer controle voor een extra touch, terwijl het Comfort Grip-systeem zorgt voor een geweldig gevoel en verbeterde trillingsdemping.
HEAD Extreme Elite - Pickleball Racket
HEAD Extreme Elite - Pickleball Racket
Het Extreme Elite-racket van HEAD heeft een diamantvorm voor meer controle, naast een geoptimaliseerde buisvormige polymeerkern (OTC), die het perfecte gevoel en geluid biedt voor alle spelniveaus. Het hybride slagoppervlak is zachter om meer kracht te leveren, terwijl de ergonomische grip zorgt voor comfort en een beter spelgevoel.HEAD's Composite Hitting Surface (CHS) biedt maximale kracht met een zachter gevoel en meer kracht voor alle spelniveaus. Het speciaal ontworpen oppervlak zorgt ook voor meer comfort bij impact, voor geweldige speelbaarheid.HEAD-ingenieurs hebben de buisvormige constructie (OTC) van de polypropyleen honingraatkern geoptimaliseerd om een ​​perfecte speelbaarheid, gevoel en geluid te creëren, geschikt voor alle speelniveaus.HEAD's exclusieve ergonomische schuimhandvat zorgt voor meer comfort en een verbeterd gevoel.
HEAD Extreme Pro - Pickleball Racket
HEAD Extreme Pro - Pickleball Racket
Het Extreme Pro-model combineert de nieuwste HEAD-technologieën en een exclusieve diamantvorm die de perfecte combinatie van kracht en controle biedt. Bovendien bevat het een comfortabele grip die minder trillingen en meer comfort biedt, evenals een composiet slagoppervlak dat voor meer kracht zorgt.
Het Extreme Pro-model vertrouwt op een gemiddeld gewicht om bij elke slag een uitstekende balans tussen controle en kracht te bieden.
Het Composite Hitting Surface (CHS) van HEAD biedt maximale kracht met een zachter gevoel en meer kracht voor alle spelniveaus. Het speciaal ontworpen oppervlak zorgt ook voor meer comfort bij impact, voor geweldige speelbaarheid.
HEAD-ingenieurs hebben de buisvormige constructie (OTC) van de polypropyleen honingraatkern geoptimaliseerd om een ​​perfecte speelbaarheid, gevoel en geluid te creëren, geschikt voor alle speelniveaus.
Speciaal samengesteld PU-materiaal is ingebed in de nieuwe Ergo Grip, waardoor een zachter gevoel ontstaat dat trillingen dempt voor maximaal comfort en speelgemak.
HEAD Extreme Tour Max - Pickleball Racket
HEAD Extreme Tour Max - Pickleball Racket
De Extreme Tour Max is met 8,1 oz de zwaarste van de Extreme Tour-peddels voor extra kracht en optimaal balgevoel. Het beschikt over een honingraatpolymeerkern met een geoptimaliseerde buisconstructie (OTC) en een slagoppervlak van koolstofgrafiet (GHS) voor een uitstekend gevoel en controle.
Met een unieke diamantvorm voor meer controle en een Extreme Spin-textuur voor meer balgrip, geeft de Extreme Tour Max je de extra kracht die je nodig hebt.