Adidas

Adidas AdiPower ATTK 3.2 - Pickleball Racket
De Adidas Adipower ATTK 3.2 is een pickleballracket met uitzonderlijke eigenschappen. De manier waarop het is gemaakt en de technologieën die erin zijn verwerkt, maken het tot een product van het hoogste niveau, gereserveerd voor de meest ervaren spelers.
De Adipower ATTK is het racket dat wordt gebruikt door professionele adidas-spelers Rafa Hewett en William Sobek. Zoals de naam al doet vermoeden, is aanval de belangrijkste essentie ervan.
Het racket is gemaakt van 24K gealuminiseerde koolstofvezel, een lichtgewicht en extreem sterk onderdeel dat het gemakkelijk maakt om de krachtigste slagen te ontketenen.
De Structural Reinforcement-technologie versterkt deze stijfheid van het racket. En de Spin Blade Max aan de oppervlakte biedt geweldige spinproducerende kracht. Zijn uitzonderlijke prestaties gaan gepaard met een aantrekkelijk design dankzij de combinatie van geel met verschillende grijstinten. Een racket gemaakt voor winnaars.
Adidas AdiPower CTRL 3.2 - Pickleball Racket
De Adidas Adipower CTRL combineert de beste eigenschappen die een pickleballracket kan hebben. Het is ontworpen voor controle en heeft ook veel aspecten om uit te blinken in aanvallend spel. Het racket heeft de perfecte balans tussen handling en hoge prestaties.
Het is gemaakt van 24K gealuminiseerde koolstofvezel, een materiaal met grote stijfheid om de krachtigste schoten te maken wanneer het moment dit vereist.
Een van de onderscheidende aspecten is de Spin Blade Max-technologie, een ruwe laag verwerkt in het oppervlak die de beste effecten en rotatie op de bal garandeert. Alles zit verpakt in een racket met een spectaculair design. De basiskleur is rood getint met verschillende grijstinten, terwijl wit de drie beroemde Adidas-strepen tekent.
Adidas AdiPower CTRL Team - Pickleball Racket
De Adidas Adipower Team CTRL is een racket dat de beste handling op het veld garandeert en enkele van de beste adidas-technologieën bevat die tot nu toe op het gebied van pickleball zijn geïntroduceerd.
Met hem in je hand voel je een combinatie van balans, comfort en het vermogen om elke rally op de beste manier aan te kunnen. Dit racket is gemaakt om op alle situaties te reageren en is ontworpen voor spelers van alle niveaus – van beginners tot gevorderden. Het is daarom de perfecte optie om je spel te evolueren en te verbeteren.
De Structural Reinforcement-technologie verhoogt de stijfheid voor betere prestaties bij krachtige schoten. De ruwe coating op het oppervlak van de Spin Blade Max geeft je de beste spinmogelijkheden. Het witte, zwarte en gele ontwerp, eenvoudig maar aantrekkelijk, reageert op wat deze Adipower Team CTRL is, een gemakkelijk te bespelen racket met geweldige mogelijkheden.