Adidas

Adidas AdiPower ATTK 3.2 - Pickleball Racket
Adidas AdiPower ATTK 3.2 - Pickleball Racket
De Adidas Adipower ATTK 3.2 is een pickleballracket met uitzonderlijke eigenschappen. De manier waarop het is gemaakt en de technologieën die erin zijn verwerkt, maken het tot een product van het hoogste niveau, gereserveerd voor de meest ervaren spelers.
De Adipower ATTK is het racket dat wordt gebruikt door professionele adidas-spelers Rafa Hewett en William Sobek. Zoals de naam al doet vermoeden, is aanval de belangrijkste essentie ervan.
Het racket is gemaakt van 24K gealuminiseerde koolstofvezel, een lichtgewicht en extreem sterk onderdeel dat het gemakkelijk maakt om de krachtigste slagen te ontketenen.
De Structural Reinforcement-technologie versterkt deze stijfheid van het racket. En de Spin Blade Max aan de oppervlakte biedt geweldige spinproducerende kracht. Zijn uitzonderlijke prestaties gaan gepaard met een aantrekkelijk design dankzij de combinatie van geel met verschillende grijstinten. Een racket gemaakt voor winnaars.
Adidas AdiPower CTRL 3.2 - Pickleball Racket
Adidas AdiPower CTRL 3.2 - Pickleball Racket
De Adidas Adipower CTRL combineert de beste eigenschappen die een pickleballracket kan hebben. Het is ontworpen voor controle en heeft ook veel aspecten om uit te blinken in aanvallend spel. Het racket heeft de perfecte balans tussen handling en hoge prestaties.
Het is gemaakt van 24K gealuminiseerde koolstofvezel, een materiaal met grote stijfheid om de krachtigste schoten te maken wanneer het moment dit vereist.
Een van de onderscheidende aspecten is de Spin Blade Max-technologie, een ruwe laag verwerkt in het oppervlak die de beste effecten en rotatie op de bal garandeert. Alles zit verpakt in een racket met een spectaculair design. De basiskleur is rood getint met verschillende grijstinten, terwijl wit de drie beroemde Adidas-strepen tekent.
Adidas AdiPower CTRL Team - Pickleball Racket
Adidas AdiPower CTRL Team - Pickleball Racket
De Adidas Adipower Team CTRL is een racket dat de beste handling op het veld garandeert en enkele van de beste adidas-technologieën bevat die tot nu toe op het gebied van pickleball zijn geïntroduceerd.
Met hem in je hand voel je een combinatie van balans, comfort en het vermogen om elke rally op de beste manier aan te kunnen. Dit racket is gemaakt om op alle situaties te reageren en is ontworpen voor spelers van alle niveaus – van beginners tot gevorderden. Het is daarom de perfecte optie om je spel te evolueren en te verbeteren.
De Structural Reinforcement-technologie verhoogt de stijfheid voor betere prestaties bij krachtige schoten. De ruwe coating op het oppervlak van de Spin Blade Max geeft je de beste spinmogelijkheden. Het witte, zwarte en gele ontwerp, eenvoudig maar aantrekkelijk, reageert op wat deze Adipower Team CTRL is, een gemakkelijk te bespelen racket met geweldige mogelijkheden.
Adidas Drive 3.2 - Pickleball Racket
Adidas Drive 3.2 - Pickleball Racket
De Adidas Drive is een racket ontworpen voor spelers die elke wedstrijd spelen met de bedoeling hun algehele pickleballspel te verbeteren. Het is gemaakt om de voortgang van de speler te vergemakkelijken door gebruiksgemak, comfort en een geweldig pakket aan functies om elke rally onder controle te krijgen.
Het kleine formaat en de korte grip brengen de balans dichter bij de hand, een sleutelfactor voor het behouden van controle. De glasvezel verbetert de interactie met de bal voor een betere slagplaatsing, terwijl de ruwheid van het Spin Blade zorgt voor de beste spin.
De Structural Reinforcement-technologie zorgt voor de nodige stijfheid om op het juiste moment het maximale vermogen te verkrijgen. De Drive is een compleet racket met een elegant design. De drie strepen en gouden details breken het zwart, een kleur die altijd stijlvol is.
Adidas RX44 3.2 - Pickleball Racket
Adidas RX44 3.2 - Pickleball Racket
De Adidas RX 44 is een racket dat de beste combinatie van technologie en comfort biedt om geweldige resultaten voor een breed scala aan spelers te garanderen. Of je nu je eerste stappen in het pickleball zet of al heel lang speelt en vooruitgang wilt blijven boeken, dit racket past bij je.
De glasvezelconstructie biedt een spectaculair gevoel en geweldig slagspel dankzij de reacties met de bal. Het is ontworpen voor maximale balans en aanpassingsvermogen, zodat het bij alle spelstijlen past. Structurele versterkingstechnologie verbetert de stijfheid, een factor die naar voren komt bij de krachtigste schoten. Spin is gegarandeerd met Spin Blade Grit.
Kortom de RX 44 is een racket waarmee je bepalend bent op de baan.
Adidas AdiPower Carbon Team - Pickleball Racket
Adidas AdiPower Carbon Team - Pickleball Racket
Het Adipower Carbon Team is een racket dat op het eerste gezicht grote verwachtingen wekt. De eigenschappen en samenstelling beantwoorden aan de behoeften van een pickleballracket van het hoogste niveau. De dikte van 16 mm is een van de grootste troeven, omdat het meer gebruiksgemak en een zeer comfortabel gevoel bij het slaan biedt.
Het aanvallende formaat wordt weerspiegeld in de hoge balans en de stijve 3K-koolstofvezel, die het beste gedrag in het aanvallende spel garanderen. De ruwheid van het Spin Blade bevordert het creëren van de beste spinshots.
Bovendien heeft het Adipower Carbon Team een ​​lange grip om spelen met twee handen en een betere bediening te bevorderen. Het ontwerp beantwoordt aan een enorm compleet racket.De verscheidenheid aan kleuren die de drie banden en de uiteinden van het lemmet op de zwarte achtergrond overspoelen, zorgen voor een fris en innovatief ontwerp.