Heren


Munich Stratos 08 (Unisex) - 2023
Nieuw
Munich Stratos 08 (Unisex) - 2023
De Munich Stratos 08 schoenen in roze zijn de ideale optie voor de meest veeleisende padelspelers die op zoek zijn naar sportschoenen die hen maximale stabiliteit, comfort en ondersteuning op het veld bieden.De buitenzool van de Stratos 08 is voorzien van een dubbel visgraatpatroon gecombineerd met omnicourt om de padelspsler de beste grip op het veld te bieden, ongelooflijke tractie en de mogelijkheid te bieden om met totale vrijheid en behendigheid over het speelveld te bewegen.In de zool vinden we ook Grip Line-technologie, die de grip en tractie verbetert, terwijl de stabiliteit op verschillende oppervlakken wordt vergroot, wat veelzijdigheid en functionaliteit aan het schoeisel toevoegt.
Munich Atomik 32 (Heren) - 2023
Munich Atomik 32 (Heren) - 2023
De Munich Atomik 32 is het model dat zich kenmerkt door zijn perfecte pasvorm aan de voet. Het is gemaakt met een mesh-basis waarop versterkingen worden gebruikt op de gebieden die het meest worden blootgesteld aan wrijving. Het bevat een stuk geïnjecteerd in TPU in de teen voor extra duurzaamheid tegen slijtage en 360 vulling in de kraag voor meer comfort.
Het ademende mesh-bovenwerk van de schoen zorgt voor een optimale luchtcirculatie, waardoor je voeten koel en droog blijven, zelfs tijdens de meest intense momenten van het spel. Bovendien zorgt de gewatteerde binnenvoering voor een gevoel van uitzonderlijke zachtheid en comfort, waardoor uw voeten worden omhuld met een wolk van comfort.De vetersluiting zorgt voor een persoonlijke en veilige pasvorm, waardoor je de schoen precies aan je voet kunt aanpassen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uitglijden of ongemakkelijke bewegingen in de schoen, u kunt zich volledig concentreren op uw spel.
Munich Atomik 29 (Heren) - 2023
Munich Atomik 29 (Heren) - 2023
De Munich Atomik 29 is het model dat zich kenmerkt door zijn perfecte pasvorm aan de voet. Het is gemaakt met een mesh-basis waarop versterkingen worden gebruikt op de gebieden die het meest worden blootgesteld aan wrijving. Het bevat een stuk geïnjecteerd in TPU in de teen voor extra duurzaamheid tegen slijtage en 360 vulling in de kraag voor meer comfort.
Het ademende mesh-bovenwerk van de schoen zorgt voor een optimale luchtcirculatie, waardoor je voeten koel en droog blijven, zelfs tijdens de meest intense momenten van het spel. Bovendien zorgt de gewatteerde binnenvoering voor een gevoel van uitzonderlijke zachtheid en comfort, waardoor uw voeten worden omhuld met een wolk van comfort.De vetersluiting zorgt voor een persoonlijke en veilige pasvorm, waardoor je de schoen precies aan je voet kunt aanpassen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uitglijden of ongemakkelijke bewegingen in de schoen, u kunt zich volledig concentreren op uw spel.
Munich Hydra 116 (Heren) - 2023
Munich Hydra 116 (Heren) - 2023
Maximale stijl en prestaties. De Hydra 116 is het model gericht op spelers van gemiddeld niveau die op zoek zijn naar de nieuwste technologie op het veld.Het bevat een dubbele spikezool gecombineerd met een omnicourt die maximale grip biedt en meer beweging op verschillende oppervlakken mogelijk maakt.
Munich Oxygen 32 (Heren) - 2023
Munich Oxygen 32 (Heren) - 2023
De Munich Oxygen 32 schoenen zijn ontworpen met stoffen en technologieën van het hoogste niveau die een comfortabele pasvorm bieden voor de natuurlijke beweging van je voeten, evenals uitstekende stabiliteit, perfect voor onverwachte bewegingen.
Munich PadX 41 (Heren) - 2023
Munich PadX 41 (Heren) - 2023
De Munich PADX 41 Padel is een model dat speciaal is ontworpen voor padelspelers die op zoek zijn naar uitzonderlijk comfort en stabiliteit, evenals goede ondersteuning en grip tijdens het glijden. De buitenzool van deze schoen heeft een dubbel visgraatpatroon, dat de speler uitzonderlijke grip en tractie op het veld biedt. Het biedt ook uitstekende stabiliteit bij snelle en plotselinge zijwaartse bewegingen of bij richtingsveranderingen die typisch zijn voor padel.Ook in dit deel van de schoen vinden we de Grip Line-technologie, een systeem dat niet alleen uitstekende grip biedt, maar ook een goede flexibiliteit en aanpasbaarheid van de schoen mogelijk maakt. Zorgt voor een goede slijtvastheid en meer stabiliteit op verschillende ondergronden.Op de zool zien we enkele draaipunten of rotatorpunten die de speler helpen veilige, stabiele en stevige bochten uit te voeren. Dit element verkleint de kans op blessures en geeft de speler meer veiligheid en vertrouwen.
Munich PadX 40 (Unisex) - 2023
Munich PadX 40 (Unisex) - 2023
De Munich PADX 40 Padel is een model dat speciaal is ontworpen voor padelspelers die op zoek zijn naar uitzonderlijk comfort en stabiliteit, evenals goede ondersteuning en grip tijdens het glijden. De buitenzool van deze schoen heeft een dubbel visgraatpatroon, dat de speler uitzonderlijke grip en tractie op het veld biedt. Het biedt ook uitstekende stabiliteit bij snelle en plotselinge zijwaartse bewegingen of bij richtingsveranderingen die typisch zijn voor padel.Ook in dit deel van de schoen vinden we de Grip Line-technologie, een systeem dat niet alleen uitstekende grip biedt, maar ook een goede flexibiliteit en aanpasbaarheid van de schoen mogelijk maakt. Zorgt voor een goede slijtvastheid en meer stabiliteit op verschillende ondergronden.Op de zool zien we enkele draaipunten of rotatorpunten die de speler helpen veilige, stabiele en stevige bochten uit te voeren. Dit element verkleint de kans op blessures en geeft de speler meer veiligheid en vertrouwen.
Munich Stratos 12 (Heren) - 2023
Munich Stratos 12 (Heren) - 2023
De Munich Stratos 12 padelschoenen zijn een uitzonderlijke keuze voor spelers die comfort, prestaties en stijl op het veld willen combineren. Met een energiek en opvallend ontwerp in de kleuren blauw, wit en limoengeel vallen deze schoenen niet alleen visueel op, maar bieden ze ook technische kenmerken van hoog niveau.
Een van de belangrijkste kenmerken van de Stratos 12 is de gewatteerde binnenvoering, die vanaf het eerste moment dat je hem aantrekt een gevoel van comfort en zachtheid geeft. Deze vulling helpt ook de wrijving te minimaliseren en zorgt voor een veilige pasvorm tijdens snelle, agressieve bewegingen op de baan.De tussenzool van deze schoenen is ontwikkeld met de X-Lite-technologie van Munich, waardoor ze tegelijkertijd licht en resistent zijn. Deze technologie zorgt voor effectieve demping, absorbeert schokken en vermindert spiervermoeidheid, waardoor je tijdens het spel een hoog prestatieniveau kunt behouden.
Munich Stratos 11 (Heren) - 2023
Munich Stratos 11 (Heren) - 2023
De nieuwe Munich Stratos 11 schoenen zijn de ideale padelschoenen voor padelspelers die uitstekende prestaties op het veld, hoogwaardige materialen en een modern en opvallend design willen combineren.We kunnen een vetersluiting benadrukken, die een persoonlijke pasvorm mogelijk maakt die zich aanpast aan de behoeften van elke atleet, aangezien het mogelijk is om te allen tijde het gewenste ondersteuningsniveau te kiezen.Bovendien heeft het een tussenzool met X-Lite-technologie , die de natuurlijke beweging van de voet mogelijk maakt voor meer comfort, een effectieve demping garandeert die het gevoel van impact verbetert en de flexibiliteit van de schoen vergroot om snellere en wendbaardere bewegingen te bereiken.We merken ook op dat de hiel- en teengebieden versterkingen hebben die ze optimaal beschermen tegen slijtage die ontstaat bij de snelle en plotselinge bewegingen die zo kenmerkend zijn voor deze sport.
Munich Stratos 09 (Heren) - 2023
Munich Stratos 09 (Heren) - 2023
De Munich Stratos 09 schoenen in blauw zijn padelschoenen ontworpen voor mannen die regelmatig en intensief padel beoefenen en onderweg een hoger niveau van comfort, ondersteuning en stabiliteit zoeken.Wat de buitenzool betreft, kunnen we vermelden dat deze een dubbel visgraatpatroon heeft gecombineerd met omnicourt om veiligere, stevigere en dynamischere bewegingen te garanderen, aangezien het maximale grip biedt op de padelbaan. De speler kan behendig en beschermd over de baan glijden.Het heeft een vetersluiting, die een persoonlijke pasvorm en ideale ondersteuning op elk moment van het spel garandeert. Bovendien heeft het versterkingen in het teen- en hielgebied om beter bestand te zijn tegen de slijtage veroorzaakt door de plotselinge en snelle bewegingen die kenmerkend zijn bij padel.
Munich PadX 38 (Heren) - 2023
Munich PadX 38 (Heren) - 2023
De Munich PadX 38 Padel gele padelschoenen zijn de ideale optie voor de meest veeleisende, gedurfde en toegewijde spelers, aangezien deze schoen een superieur niveau van comfort, weerstand en stabiliteit biedt. De zool van de PADX 38 Padel is het meest opvallende element van dit München-model, aangezien de tekening een dubbel visgraatpatroon is, wat de grip, tractie en duurzaamheid verbetert. Het heeft gel in het hielgebied voor meer demping.Het integreert ook de Grip Line-technologie, een innovatief systeem dat zich richt op het vergroten van de grip op de baan en tegelijkertijd zorgt voor uitstekende tractie, zodat de speler met vertrouwen en stabiliteit kan glijden. Op dezelfde manier bevat het rotatiepunten in het voorste deel van de zool om behendige, veilige en comfortabele bochten mogelijk te maken, waardoor de kans op letsel wordt verkleind.
Munich PadX 37 (Heren) - 2023
Munich PadX 37 (Heren) - 2023
De Munich PadX 37 padelschoenen zijn de perfecte bondgenoten in de belangrijkste trainingssessies of padel-wedstrijden vanwege hun geweldige prestaties op het veld, functionaliteit, kwaliteit van hun materialen en extreem comfort.Het bovenste deel van dit model is gemaakt van een flexibele technische stof die lichte en behendige mobiliteit op het veld mogelijk maakt, terwijl het een optimaal ademend vermogen bevordert, zodat de speler geen ongemak ondervindt veroorzaakt door zweet en slechte geuren.Bovendien heeft het op de wreef een geïnjecteerde TPU-versteviging uit één stuk, die de aanpasbaarheid van de schoen aan elk oppervlak verbetert, evenals de ondersteuning en stabiliteit verhoogt, zodat de speler zonder problemen van richting kan veranderen.
Munich Hydra 117 (Heren) - 2023
Munich Hydra 117 (Heren) - 2023
Ontdek de Munich Hydra 117, ideale padelschoenen voor spelers van gemiddeld niveau. Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogstaand schoeisel om optimaal van deze sport te genieten, dan is de Munich Hydra de perfecte keuze. Ze zijn gemaakt met materialen en technologieën die ontworpen zijn om je meest intense trainingssessies en wedstrijden te doorstaan.
Deze schoenen hebben een veelzijdige zool die zich aanpast aan verschillende ondergronden, dubbele visgraat met omnicourt. De zool, met zijn dubbele visgraat gecombineerd met omnicourt, geeft je een uitstekende glijervaring en maximale grip op de baan. Bovendien bevat het Grip Line-technologie om uw prestaties te garanderen.Het bovenwerk is verstevigd op de plekken die het meest onderhevig zijn aan slijtage, waardoor ze duurzamer zijn. De vetersluiting zorgt voor een stevige pasvorm, terwijl de gewatteerde binnenkant zorgt voor veel comfort op de baan.De middenzool met perfecte dichtheid dempt en beschermt je voeten bij elke stap, zodat je veilig en efficiënt kunt spelen. Het is essentieel om padelschoenen van hoge kwaliteit te hebben om blessures te voorkomen en spiervermoeidheid te verminderen.
Munich Hydra 114 (Heren) - 2023
Munich Hydra 114 (Heren) - 2023
De Munich Hydra 114 schoenen zijn padelschoenen voor padelspelers die op zoek zijn naar kwaliteit en prestatie. Ze zijn ontworpen voor spelers van gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een resistente en duurzame schoen om hun techniek te verbeteren. Ze zijn gemaakt met geavanceerde materialen en technologieën en begeleiden je tijdens al je trainingen en wedstrijden.
De zool van deze schoenen is veelzijdig en presenteert een dubbel visgraatontwerp gecombineerd met omnicourt, waardoor je efficiënt glijdt en grip hebt op de baan. Bovendien verbetert de Grip Line-technologie deze eigenschappen van dit type zool..Het bovenwerk van de schoenen is verstevigd bij de hiel en teen om minder slijtage te ondervinden bij gebruik, waardoor ze langer in perfecte staat blijven. De perfecte pasvorm wordt bereikt door middel van veters en de binnenvoering zorgt voor een comfortabel en zacht gevoel op de baan.
Munich PadX 31 (Heren) - 2023
Munich PadX 31 (Heren) - 2023
De Munich PADX 31 is het model dat wordt gekenmerkt door zijn weerstand in het gebied van de wreef dankzij het stuk geïnjecteerde TPU dat de stofbasis structureert en dat tegelijkertijd weerstand biedt tegen slijtage in de meest aangetaste delen.
Munich Oxygen 36 (Heren) - 2023
Munich Oxygen 36 (Heren) - 2023
Model gekenmerkt door zijn lichtheid en pasvorm aan de voet, dankzij de gestructureerde stoffen basis, waarop verstevigingen zijn gebruikt in de gebieden die het meest worden blootgesteld aan wrijving. Dankzij de binnenkant van elastisch materiaal wordt de voet perfect ondersteund tijdens het spel en beschermd dankzij de versterkingen aan de binnenkant.