Dames

Mizuno Wave Exceed Tour 6 CC (Dames) - 2024
Mizuno Wave Exceed Tour 6 CC (Dames) - 2024
De Mizuno Wave Exceed Tour 6 CC Women zijn damesschoenen voor het spelen van padel of tennis. Met kleizool voor perfecte grip op de baan. Met vetersluiting en binnenkant met gewatteerde textielvoering die prettig aanvoelt.Ze zijn zo ontworpen dat padel- of tennisspelers zonder blessures hun maximale snelheid op de baan kunnen bereiken. Het booggebied is versterkt om bochten en stabiliteit in bewegingen te verbeteren. De tussenzool met Mizuno-energie zorgt voor een zachte en beslissende rebound terwijl je over de baan rent of vooruitgaat. En met Mizuno Wave-technologie voel je stabiliteit en demping in je stap.De bovenste snit is gemaakt van zachte en duurzame materialen. De Dyna-Eyelet Wrap-ontwerpoogjes zorgen voor een perfecte pasvorm met de veters, zodat uw stap veilig en stabiel aanvoelt.
Mizuno Wave Exceed Tour 6 CC (Dames) - 2024
Mizuno Wave Exceed Tour 6 CC (Dames) - 2024
De Mizuno Wave Exceed Tour 6 CC Blue Women zijn damesschoenen voor het spelen van padel of tennis. Met kleizool voor perfecte grip op de baan. Met vetersluiting en binnenkant met gewatteerde textielvoering die prettig aanvoelt.Ze zijn zo ontworpen dat padel- of tennisspelers zonder blessures hun maximale snelheid op de baan kunnen bereiken. Het booggebied is versterkt om bochten en stabiliteit in bewegingen te verbeteren. De tussenzool met Mizuno-energie zorgt voor een zachte en beslissende rebound terwijl je over de baan rent of vooruitgaat. En met Mizuno Wave-technologie voel je stabiliteit en demping in je stap.De bovenste snit is gemaakt van zachte en duurzame materialen. De Dyna-Eyelet Wrap-ontwerpoogjes zorgen voor een perfecte pasvorm met de veters, zodat uw stap veilig en stabiel aanvoelt.
Mizuno Wave Exceed Light 2 AC (Dames) - 2024
Mizuno Wave Exceed Light 2 AC (Dames) - 2024
Deze padelschoenen voor dames zijn sneller, lichter en flexibeler dan voorheen en zijn ontworpen voor de gevorderde speler die op zoek is naar maximale explosieve respons.Een geheel nieuwe voeringconstructie en een opnieuw vormgegeven 3D-SOLID bovenwerk bieden meer flexibiliteit en comfort.MIZUNO WAVE-technologie verhoogt de stabiliteit van de enkel en de herverdeling van schokken, terwijl de DuRubber-buitenzool de duurzaamheid en levensduur biedt waar topspelers om vragen.
Mizuno Wave Exceed Light 2 AC (Dames) - 2023
Mizuno Wave Exceed Light 2 AC (Dames) - 2023
Spring de baan op met de Mizuno Wave Exceed Light-schoenen in het groen en fuchsia en val op tussen je padelteamgenoten en rivalen met hun ongelooflijk moderne en opvallende ontwerp.Gemaakt met resistente en comfortabele materialen van hoge kwaliteit die je controle en weerstand geven tijdens je meest intense padelwedstrijden. Versla je rivalen met gemak en beweeg je vrij over het veld.
Mizuno Break Shot (Dames) - 2023
Mizuno Break Shot (Dames) - 2023
De Mizuno Break Sho is bedoeld voor beginnende spelers die net zijn begonnen met het spelen van padel.Behaal je grote doorbraak in padel met deze schoen die is geoptimaliseerd voor beginnende spelers. Hij zit boordevol functies die perfect zijn voor beginners, waaronder een platte zool voor stabiliteit, een laag gewicht en verbazingwekkende flexibiliteit. Daarnaast heeft de schoen een stoere uitstraling met het nieuwe RB-logo en een optische illusie die diepte creëert.