Dames

K-Swiss Speedex (Dames) - 2024
K-Swiss Speedex (Dames) - 2024
De nieuwe SpeedEx Padel is de perfecte optie voor beginnende padelspelers. Het is een lichte en betrouwbare schoen die veel ondersteuning en comfort biedt. Met dit nieuwe, moderne ontwerp kun je in stijl spelen en klaar zijn om het veld te bezitten.
K-Swiss Speedtrac (Dames) - 2024
K-Swiss Speedtrac (Dames) - 2024
De K-Swiss SpeedTrac is de padel- en tennisschoen van de volgende generatie, ontworpen voor snelheid en beweging op het veld. Het 180 PSC-ontwerp voor lichtgewicht ondersteuning van de middenvoet, gecombineerd met een nieuw buitenzoolpatroon, zorgt voor maximale snelheid op het veld.
K-Swiss Bigshot Light 4 (Dames) - 2024
K-Swiss Bigshot Light 4 (Dames) - 2024
De K-Swiss Bigshot Light 4 is een lichtgewicht schoen met een vernieuwd bovenwerk dat extra comfort en een laag bij de grond gevoel op de baan biedt. Ondanks zijn lichtheid is het duurzaam en biedt het uitstekende ondersteuning en stabiliteit.
Het bovenste gedeelte is voorzien van synthetische materialen die zorgen voor een comfortabele en duurzame pasvorm, inclusief durawrap-materiaal op de teen en binnenkant voor meer weerstand. Het gebruik van MicroPerfed synthetisch materiaal aan de rechterkant biedt extra comfort en duurzaamheid.
Het bovenwerk is waterafstotend om je voeten droog en licht te houden, terwijl de mesh tong en ventilatiegaten zorgen voor optimaal ademend vermogen, waardoor je voeten koel en droog blijven.
K-Swiss Express Light 3 HB (Dames) - 2024
K-Swiss Express Light 3 HB (Dames) - 2024
De K-Swiss Express Light 3 HB is een lichtgewicht padelschoen die is ontworpen voor prestaties op de baan en een hoog niveau van comfort. Als het geüpdatete model van zijn succesvolle voorganger, is het bovenwerk voorzien van DuraWrap Flex, een nieuw ontworpen RPU-gegoten kooi die flexibele ondersteuning en bescherming tegen slepen biedt.Binnenin zorgt een goed gevoerde enkel voor comfort en stabiliteit, terwijl een gestanste inlegzool van schuim zorgt voor responsieve demping onder de voeten.De buitenzool van de Express Light 3 is gemaakt van K-Swiss' kenmerkende Aosta 7.0 rubber met hoge dichtheid en heeft een diepe visgraat buitenzool, waardoor een speciaal gebouwde tennisschoen ontstaat voor onovertroffen duurzaamheid en prestaties op alle banen. .
K-Swiss Ultrashot 3 (Dames) - 2023
K-Swiss Ultrashot 3 (Dames) - 2023
De Ultrashot 3 is ontworpen voor competitieve, agressieve en krachtige spelers die een schoen eisen met het hoogste prestatieniveau. De Ultrashot 3 biedt maximale energieteruggave met Surge 7.0-middenzooltechnologie, stabiliteit van ons 360 plantaire chassis en Dragguard 7.0 voor extra duurzaamheid.
K-Swiss Ultrashot Team (Dames) - 2023
K-Swiss Ultrashot Team (Dames) - 2023
De Ultrashot Team is de nieuwste toevoeging aan onze Ultra-familie. Het bevat belangrijke visuele elementen zoals de chevron 5-Stripes op het zijpaneel van mesh en het vergrote Shield-logo op de hiel. Het Ultrashot Team zorgt voor voldoende ondersteuning en duurzaamheid. Het bevat een Surgelite-tussenzool voor meer comfort en stabiliteit en gebruikt dezelfde Draggaurd 7.0 voor een uitstekende zoolduurzaamheid.