Dames

Joma Slam 2403 (Dames) - 2024
De Joma Slam 2403 is een van Joma's meest complete padelschoenen, die je het beste op het gebied van merktechnologie biedt. Aanbevolen voor professioneel gebruik, deze trainings- en wedstrijdschoen geeft u het maximale aan stabiliteit, grip en demping.
Voortzetting van de esthetiek van het vorige bovenwerk, gebouwd in verschillende materialen. Het lichtgewicht, flexibele nylon heeft kleine VTS-perforaties die bijdragen aan zweetventilatie. Om het bovenwerk aan te passen en stevigheid te geven, is het synthetische TPU-materiaal langs het gehele bovenwerk door hitte geseald (JOMA SPORTTECH-technologie). Deze ondersteuning is geoptimaliseerd met de gewatteerde tong en het PERFECT FIT vetersysteem.
Aan de achterzijde heeft het een EXO COUNTER-steunbeer. FULL DUAL PULSOR tussenzool met dubbele dichtheid. Het onderste deel van REACTIVE BALL absorbeert elke impact op het veld en stuwt de speler voort. De bovenste phylon met hogere dichtheid zorgt samen met het STABILIS-stuk voor de stabiliteit die je nodig hebt en voorkomt ongepaste bochten. Geoptimaliseerde flexibiliteit dankzij het FLEXO-lijnsysteem.
De visgraat- of kleirubberen zool is ontworpen voor het spelen op klei- of paddle-tennisbanen. Het zorgt voor de nodige grip op gladde ondergronden omdat het zand uit de zool verdrijft. Het heeft een uitstekende tractie wanneer u in beweging komt, stopt of van richting verandert. Je kunt zonder problemen over de baan glijden.
Joma T.Point 2301 (Dames) - 2023
Pronk met een casual stijl tijdens trainingen of wedstrijden met deze Joma T.Point 2301 padelschoenen, gemaakt van hoogwaardige materialen waarmee je van elk moment op de baan kunt genieten. Zachte, ademende en elastische stof.
Joma Master 1000 - 2432 (Dames) - 2024
De Joma Master 1000 zijn zowel padel- als tennisschoenen. Dit Damesmodel wordt aanbevolen voor training met lage frequentie (2-3 dagen per week), en bieden een zeer goede demping, bescherming en comfort.De snit van deze padelschoenen is ontworpen om de beste ventilatie, pasvorm en comfort te bieden. Het is voornamelijk samengesteld uit flexibel en resistent PU-synthetisch materiaal met VTS-systeemperforaties op strategische plaatsen om zweetventilatie mogelijk te maken. Een deel van de enkel en tong van gewatteerd nylon om de pasvorm en ondersteuning te verbeteren, naast de PERFECT FIT-vetersluiting.De tussenzool is gemaakt van licht en flexibel phylon dat schokken absorbeert, met een grotere hoogte aan de zijkant door toepassing van PROTECTION-technologie. De DURABILITY visgraat- of kleirubberen zool is ontworpen voor het spelen op klei- of paddle-tennisbanen. Het zorgt voor de nodige grip op gladde ondergronden omdat het zand uit de zool verdrijft.Het heeft een uitstekende tractie wanneer u in beweging komt, stopt of van richting verandert. Je kunt zonder problemen over de baan glijden.