Dames

HEAD Motion Team (Dames) - 2024
Versterk je spel met de Head Motion Team Women padelschoenen in zwart en aqua. Speciaal ontworpen voor de snelle, 360º-bewegingen op een padelbaan. Deze schoen ondersteunt en verbetert je voetenwerk in alle richtingen. Het geavanceerde buitenzoolpatroon - dat getest is met MONDO, de officiële oppervlakteprovider van de World Padel Tour - biedt uitzonderlijke grip in meerdere richtingen, zodat je van richting kunt veranderen en vol vertrouwen kunt bewegen.
Voor stabiliteit beschikt de schoen over een 3D TPU-middenvoetschacht, de Lateral Control-technologie van HEAD en een HEAD vetersysteem met vergrendelingsbandje.
Comfort is verzekerd met de zachte materialen in het bovenwerk en de gedempte tussenzool, terwijl de Drift Defense-technologie zorgt voor duurzaamheid rondom de tenen. HEAD Motion Team weerspiegelt de innovatieve prestaties, met een gedurfd, modern ontwerp.

Geavanceerd buitenzoolpatroon voor een betere grip in meerdere richtingen en 360º-beweging
3D TPU-middenvoetschacht en HEAD Lateral Control-technologie voor stabiliteit
Het HEAD-vergrendelingsbandje houdt je voet op zijn plaats
Zacht bovenwerk en gedempte tussenzool
Drift Defense-technologie voor duurzaamheid rondom de tenen
Gedurfd, eigentijds ontwerp
Collectie: 2024
€ 99,13
HEAD Revolt Pro 4.0 (Dames) - 2023
Val op waar u ook bent met het ongelooflijke sportieve en moderne ontwerp van de Head Revolt Pro 4.0-schoenen voor dames, ontworpen met resistente en comfortabele materialen van hoge kwaliteit die u maximale duurzaamheid bieden.Je kunt je vrij over het hele veld bewegen dankzij de comfortabele pasvorm die je krijgt tijdens het gebruik.
€ 119,79
HEAD Sprint Pro 3.5 Clay (Dames) - 2023
Ga het veld op en val op tussen je teamgenoten en rivalen met de Head Sprint Pro 3.5 Clay-schoenen in blauw met rood, gemaakt met een ongelooflijk modern ontwerp.Dankzij de hoogwaardige materialen biedt hij u maximaal comfort en veiligheid bij het lopen.
€ 119,79
HEAD Sprint Pro 3.5 Clay (Dames) - 2023
Ga het veld op en val op tussen je teamgenoten en rivalen met de Head Sprint Pro 3.5 Clay-schoenen in beige en geel, gemaakt met een ongelooflijk modern ontwerp.Dankzij de hoogwaardige materialen biedt hij u maximaal comfort en veiligheid bij het lopen.
€ 119,79
HEAD Motion Pro (Dames) - 2024
De nieuwe HEAD Motion Pro voor dames is ontwikkeld in samenwerking met de professionele spelers van HEAD. Dit is de eerste schoen van HEAD die speciaal voor padel is ontworpen en biedt 360-graden beweging en hoogwaardige prestaties.
Voor het eerst: een schoen van HEAD die puur alleen voor padel is ontworpen. De nieuwe HEAD Motion Pro schoen is ontwikkeld in samenwerking met de professionele spelers van HEAD. Hij biedt 360-graden beweging en hoogwaardige prestaties met modern comfort, stabiliteit en ademend vermogen zonder afbreuk te doen aan het lichtgewicht.
Een geavanceerd patroon van de zool, die is getest in samenwerking met MONDO, de officiële grasmattenleverancier van de WPT, verbetert de grip in alle richtingen. Voor uitzonderlijk comfort heeft de schoen een volledig elastische sokconstructie en de middenzool bevat DynaFoam, gemaakt met kleine luchtcellen, dat licht van gewicht en zeer responsief is. De stabiliteit ontstaat door de combinatie van de TPU middenvoetschacht, het versterkte bovenstuk en de Lateral Control+-technologie. Om je voet koel te houden heeft de HEAD Motion Pro een ademend mesh en een geventileerd koelingssysteem voor de middenvoet. Het opvallende ontwerp, met een groot HEAD-logo, draagt bij aan de moderne aantrekkingskracht van de schoen.
€ 128,06
HEAD Sprint Team 3.5 (Dames) - 2024
Ervaar innovatie en stijl met de Head Sprint Team 3.5 Clay Women blue stone 2024 padelschoenen. Bijgewerkt met een nieuw, opener mesh bovenwerk, zijn deze schoenen niet alleen ademend, maar ook ongelooflijk comfortabel, zowel binnen als buiten de padelbaan.Ideaal voor speelsters van alle niveaus, het Sprint Team 3.5 model biedt uitzonderlijke lichtheid en comfort, en wordt snel je favoriete keuze voor elke wedstrijd. Het frisse en moderne ontwerp zorgt niet alleen voor prestaties, maar ook voor stijl bij elke beweging. De Head Sprint Team 3.5 is perfect voor padel- en tennisspelers, van beginners tot professioneel niveau, die op zoek zijn naar een perfecte mix van comfort, behendigheid en uitstekende prestaties op de baan.U zult van deze schoenen houden vanwege hun innovatieve ontwerp, lichtheid en functionaliteit. Ze zijn ideaal om het veld met stijl en comfort te domineren en de beste prestaties te leveren in elk spel.

Nieuw, opener mesh bovenwerk voor superieure ademendheid.
Lichtgewicht comfort ideaal voor zowel spelen op de baan als dagelijks gebruik.
Fris en aantrekkelijk ontwerp met een visgraatpatroon op de zool voor optimale grip.
Geavanceerde bescherming van de tenen en verbeterde stabiliteit om enkelverstuikingen te voorkomen.
Speciaal rubbermengsel voor uitzonderlijke tractie en duurzaamheid.
Onderdeel van de Head 2024 padelschoenencollectie
€ 99,13
-€ 20,00
HEAD Motion Pro (Dames) - 2023
HEAD biedt voor het eerst schoenen aan die speciaal zijn ontworpen voor padel. Om de voet koel te houden, heeft de MOTION PRO PADEL-schoen een ademend gaas en een geventileerd koelsysteem tot aan de middenvoet. De nieuwe MOTION PRO PADEL-schoenen, ontwikkeld in samenwerking met HEAD professionele spelers, maken 360 graden beweging mogelijk en bieden superieure prestaties dankzij hun moderne ontwerp, dat opvalt door zijn stabiliteit en ademend vermogen, zonder zijn lichtheid te onderschatten.
Evenzo biedt het een grote stabiliteit door een schacht van thermoplastisch polyurethaan te combineren tot aan de middenvoet, een versterkt bovendeel en Lateral Control-technologie. Het gedurfde ontwerp, met een groot HEAD-logo, geeft deze schoen moderniteit.
Het geavanceerde patroon van de zool -getest in samenwerking met MONDO, de leverancier van de officiële voering van de World Padel Tour- verbetert de grip in alle richtingen. Om een ​​uitzonderlijk niveau van comfort te bieden, heeft de schoen een volledig elastische sokstructuur, terwijl de tussenzool wordt verkregen DynaFoam-technologie, die kleine luchtcellen bevat, waardoor het lichtgewicht en zeer responsief is.
€ 108,06
€ 128,06