Heren


Adidas Adizero Cybersonic (Heren) - 2023
Nieuw
Adidas Adizero Cybersonic (Heren) - 2023
Voeg snelheid toe aan je spel met een baanbrekende look. Deze adizero Cybersonic schoen van Adidas heeft een specifiek ontwerp voor hardcourt waardoor je de bewegingen van je tegenstander voor kunt blijven.
Dankzij de ENERGYRODS-pootjes kun je snel van richting veranderen, terwijl de onopvallende Lightstrike-tussenzool en het schuim met dubbele dichtheid ervoor zorgen dat je altijd op het juiste moment op de juiste plek bent.
Het bovenwerk van mesh is voorzien van een slijtvaste Adituff-neus met 60% gerecyclede Boost, zodat niets je ervan weerhoudt om alles te geven op het veld.

Adidas Barricade (Heren) - 2023
Nieuw
Adidas Barricade (Heren) - 2023
Verkrijg een voorsprong op de concurrentie op het veld met deze Adidas Barricade padel/tennisschoenen voor heren.
Het ademende bovenwerk van mesh is voorzien van Geofit Sensepods voor stevige hielvergrendeling en een gerecyclede BOOST-coating op slijtgevoelige plekken voor duurzaamheid.
De flexibele Bounce-tussenzool zit op een Adiwear-buitenzool waarmee je kunt domineren op hardcourt en verzacht elke sprint en verpletterende landing.
Het bovenste deel van deze schoen is gemaakt met een hoogwaardig garen dat minimaal 50% Parley Ocean Plastic bevat, de overige 50% van het garen is gerecycled polyester.

Adidas Defiant Speed (Heren) - 2023
Nieuw
Adidas Defiant Speed (Heren) - 2023
De Adidas Defiant Speed is ontworpen voor spelers die graag willen slagen. Deze adidas padel/tennisschoen heeft een lichtgewicht bovenwerk van mesh en een Adiwear-zool die is geoptimaliseerd voor snelle oppervlakken.
Dankzij de versteviging in het middenvoetgebied kun je snel reageren op tegenaanvallen van je rivalen. De flexibele Bounce-tussenzool zorgt voor comfort tijdens sprints en zijwaartse bewegingen.
Adidas CourtJam Control (Heren) - 2023
Adidas CourtJam Control (Heren) - 2023
Het bovenwerk van mesh en de flexibele Bounce-tussenzool van deze adidas padelschoenen houden je comfortabel op de baan. Daaronder zorgen een TPU-manchet voor de middenvoet en een gripvolle Adiwear hardcourt-buitenzool voor stabiliteit. Aan de mediale kant helpen verborgen veters en schuurzones die zijn geconfigureerd voor het herenspel, deze schoenen elke uitdaging aan te gaan. Dit bovenwerk is gemaakt van een reeks gerecyclede materialen en bevat ten minste 50% gerecycled materiaal.
Adidas Barricade (Heren) - 2023
Adidas Barricade (Heren) - 2023
Beweeg over het veld met je nieuwe Adidas Barricade schoenen in groen en geel met een ongelooflijk modern en opvallend ontwerp. Gemaakt met resistente en duurzame materialen van topkwaliteit waarmee je vrij kunt bewegen in je belangrijkste padel wedstrijden.
Adidas Defiant Speed (Heren) - 2023
Adidas Defiant Speed (Heren) - 2023
De Adidas Defiant Speed is ontworpen voor spelers met een verlangen om te slagen. Deze adidas padelschoenen hebben een lichtgewicht mesh bovenwerk en een geoptimaliseerde Adiwear buitenzool.
Door de versteviging in het middenvoetgebied kun je snel reageren op verkeerde voetstoten van je tegenstanders. De flexibele Bounce tussenzool zorgt voor comfort tijdens sprints en zijwaartse bewegingen. Het bovenwerk bevat minimaal 50% gerecyclede materialen.
Adidas GameCourt 2.0 (Heren) - 2023
Adidas GameCourt 2.0 (Heren) - 2023
Het lichtgewicht bovenwerk van mesh en de gevoerde hak van de adidas Gamecourt 2.0-schoen maken hem tot de perfecte metgezel op de padelbaan. Door de EVA-tussenzool kun je comfortabel alle hoeken bedekken. De Adiwear-zool garandeert uitstekende tractie en slijtvastheid bij het veranderen van richting op de baan.

Adidas Solematch Control (Heren) - 2023 - Retour - Maat: 42 2/3
-€ 25,00
Adidas Solematch Control (Heren) - 2023 - Retour - Maat: 42 2/3
Deze Adidas Solematch Control padelschoenen in maat 42 2/3 zijn bij ons retour gekomen omdat de vorige klant een andere maat wilde hebben, vandaar dat wij deze schoenen opnieuw aanbieden met een kleine korting!


Duurzaamheid plus stabiliteit staat gelijk aan vertrouwen op de baan. Deze adidas padelschoenen houden je in controle met speciaal geplaatste TPU-zones die de middenvoet ondersteunen tijdens zijwaartse bewegingen en die plekken met veel slijtage helpen beschermen.
De hiel is 3D-gevormd voor een goede pasvorm en de flexibele Bounce-tussenzool zorgt voor een soepele rit van liefde naar game, set en match. Beneden zorgt de duurzame Omnicourt buitenzool ervoor dat je voor elk punt vecht. Dit bovenwerk is gemaakt van een reeks gerecyclede materialen en bevat ten minste 50% gerecycled materiaal.
€ 94,95
€ 119,95

Adidas CourtJam Control (Heren) - Retour - Maat 43 1/3
-€ 15,00
Adidas CourtJam Control (Heren) - Retour - Maat 43 1/3
Deze Adidas Courtjam Control schoenen in maat 43 1/3, zijn bij ons retour gekomen omdat de vorige klant een andere maat wilde hebben, vandaar dat wij deze schoenen opnieuw aanbieden met een kleine korting!


Controle, precisie en prestaties. Deze Adidas padelschoen biedt je de demping en ondersteuning die je nodig hebt tijdens trainingen of officiële wedstrijden. De Bounce-tussenzool combineert comfort en flexibiliteit, terwijl het Torsion-systeem je meer stabiliteit geeft om elke hoek van het veld te bedekken.
De Adituff-versteviging zorgt voor meer weerstand en bescherming in de neus. Het bovenwerk bevat minimaal 50% gerecyclede materialen.
€ 94,95
€ 109,95
Adidas CourtFlash Speed (Heren) - 2023
Adidas CourtFlash Speed (Heren) - 2023
Geniet van de nieuwe Adidas Courtflash Speed-schoenen in wit en blauw die zijn gearriveerd met een moderne en comfortabele stijl om vrij padel te spelen.De tussenzool biedt u maximale flexibiliteit en comfort. Daarnaast heeft het een geweldig systeem om ondersteuning en stabiliteit tijdens je bewegingen te garanderen.