Tussen de € 150,- en € 200,-

Tussen de € 150,- en € 200,-

Oxdog Hyper 2.0 Match (Druppel) - 2024
Revolutionaire prestaties in druppelvorm. De introductie van een nieuwe generatie rackets met een gewijzigde vorm, innovatieve technologie en een prachtig minimalistisch ontwerp. De Hyper 2.0-rackets zijn ontworpen om de luchtweerstand te minimaliseren met de zijpoorttechnologie, waardoor optimale prestaties worden gegarandeerd. De PowerRibs™ aan de zijkanten en het nieuwe extra force ribsysteem aan de bovenkant zorgen voor een uitstekende balans en kracht. De Hyper 2.0 Match is een gemakkelijk te spelen racket, met zijn Control-attribuut, zacht schuim en een medium balans.
Overige Racketspecificaties:

DSH – Dubbele Grootte Gaten: Een perforatiesysteem ontworpen om de speelbaarheid buiten de sweet spot te verbeteren.
SilentSpeed: Het gebruik van HES-Carbon en alle technologieën ontworpen om trillingen te verminderen, geeft veel van onze rackets een zeer stille en onderscheidende klank.
PowerRibs: Rails op het frame ontworpen om trillingen te verminderen en een grotere balans te bieden.
HES-Carbon: Het kenmerkende carbon van het merk. Zeer reactief, stijf en in staat om alle energie gegenereerd door de speler om te zetten in kracht. Verlengt bovendien de levensduur van de rackets.
Vibradamp: Vier siliconen inzetstukken onder de grip die trillingen verminderen, de gezondheid van de speler beschermen, de grip verbeteren en dienen als de perfecte aanvulling op onze dubbelgelaagde grip in onze voortdurende inspanningen om trillingen te minimaliseren.
RBS – Racket Balans Systeem: Een 8 gram gewicht die zich in de dop van de grip bevind en die eenvoudig verwijderd kan worden door een simpele schroef, waardoor het racket 8 gram lichter wordt. Het doel is om de speler te laten spelen met de balans en het gewicht van het racket. De perfecte aanvulling op ons nieuwe verwisselbare gewichtssysteem inbegrepen in alle rackets: OptiWeight.
OptiWeight: Deze systeemplaatjes, weke bestaan uit 2 soorten gewichten, kunnen zowel aan de bovenkant als aan de zijkanten worden geplaatst die zowel de balans als de power van het racket verder af kunnen stemmen. Elk racket bevat 2 verschillende gewichten voor een veelzijdig maatwerk, te weten:- Alleen de OptiWeight = 3,3 gram- OptiWeight + Kunststof gewicht = 3,3 gram + 0,7 gram = 4 gram- OptiWeight + Roestvrij gewicht = 3,3 gram + 4,2 gram = 7,5 gram

€ 165,25
Osaka Vision Aero Control - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
De Vision padelrackets hebben zich door de jaren van ons bestaan ​​bewezen als een uitstekende keuze voor beginnende en gevorderde spelers. Het Vision Aero-assortiment neemt deze traditionele vormen en introduceert ze in het Snap-schuim en de constructie met een hoger koolstofgehalte om een ​​lichtere variant te creëren. Deze traditionele vormen bieden een geweldige balans tussen alle noodzakelijke facetten van het spel, ideaal voor beginnende tot gevorderde spelers.
De Control-vorm is ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar uitstekende precisie en veel gevoel. Het gezicht is gemaakt van glasvezel en het frame is gemaakt van met koolstof versterkte glasvezel. Deze compositie geeft het uitstekende feedback en speelbaarheid, tegen een uitstekende prijs. Door de ronde vorm heeft hij een bredere sweet spot, wat superieure precisie biedt bij een breder scala aan slagen. Het Snap®-schuim geeft dit racket zijn specifieke gevoel. De hele filosofie van dit schuim is om spelers te helpen de bal met zo min mogelijk inspanning over het net te krijgen, en dat zal ook gebeuren wees niet teleurgesteld.
€ 144,59
Drop Shot Conqueror Control - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
Het Drop Shot Conqueror Control Racket is op de markt voor al die spelers die padel willen spelen met een padelracket uit de Conqueror Series collectie, zonder dat ze een high-end racket hoeven aan te schaffen. De Conqueror Control is ontworpen met een traanvorm, waarbij de sweet spot iets boven het midden van het racket ligt.
Voor het rubber aan de binnenkant hebben we gekozen voor Eva Soft, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap elasticiteit en lichtheid is. Met een lagere balsnelheid bereiken we meer kracht. Hun gezichten zijn gemaakt van 3K Carbon, platte bidirectionele koolstof met 3.000 filamenten voor elke koolstofdraad om de gezichten van de high-end rackets te maken, waardoor een uitstekende speelbaarheid en extra weerstand worden bereikt.
Opvallend is de gatenverdeling van het Smart Holes System systeem waardoor de gaten op een gebogen, progressieve manier over de voorkant van het blad zijn verdeeld en dat zorgt voor een betere ontwikkeling van de mechanische krachten op het moment van slaan, wat helpt om effect te bereiken. naar de bal en verbetering van de trillingsreductie.
Al onze Carbon frame-rackets zijn vervaardigd met het Twin Tubular System, dat een dubbele buis van koolstofweefsel bevat, vooraf geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid om trillingen te voorkomen. in het frame van de schop. Bovendien voegt de Spin Coating-technologie waarde toe aan het racket, omdat deze meer spin aan de bal biedt bij slagen waar maximale spin moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel, dankzij de dekking van acryldeeltjes. vast op het oppervlak van het mes.
Om meer weerstand, stijfheid en duurzaamheid te bieden, is het hart van het racket bovendien ontworpen met behulp van Power Beam Heart-technologie waarbij er is een centrale balk ingebouwd. Er is gekozen voor een elegant en sportief design. De combinatie van rode en blauwe kleuren maakt plaats voor een model met een discrete en tijdloze stijl.
€ 173,51
NOX Nerbo Official WPT + NOX MM2 Backpack - 2022 Combi
Een Combi van de NOX Nerbo WPT 2022 tezamen met de NOX MM2 Pro Backpack.
De NOX Nerbo 2022 behoudt al het karakter van zijn voorganger: krachtig, solide en snel. Met zijn nieuwe Multilayered Black Eva-kern, een evolutie van de Multilayered Core die, samen met de 18K-carbonvlakken, een optimale verdeling van de energie mogelijk maakt die wordt gegenereerd bij het slaan van zowel lage snelheden als krachtslagen, waardoor de prestaties in het spel worden verbeterd.
De NOX Nerbo is voorzien van ruwe oppervlakken op het blad om de effecten te maximaliseren, zijdelingse anti-vibrators ingebouwd in de racketstructuur en een zorgvuldig kernontwerpHet bevat het nieuwe Smartstrap® vervangbare veiligheidsriemsysteem. Het verbetert de hygiëne en veiligheid van uw racket door eenvoudig het koord te vervangen zonder de garantie te verliezen, aangezien het niet nodig is om aan de bodemdop te knoeien.

Met de NOX MM2 Pro Backpack kunt u uw padeluitrusting en accessoires gemakkelijker vervoeren dankzij meerdere compartimenten.

Algemeen compartiment
Compartiment voor racket
Voorvak voor kleine spullen
Zijvakken met ritssluiting
Handgreep voor handgreep
Gewatteerde rugzakhandvatten

€ 144,59
Siux Trilogy 4 Go Woman (Rond) - 2024 padel racket
BINNENKORT LEVERBAAR
De Siux Trilogy 4 Go Woman is een hoogwaardige padelracket die speciaal is ontworpen voor vrouwelijke spelers. Het maakt deel uit van de populaire Trilogy-serie van Siux, bekend om zijn uitzonderlijke prestaties en duurzaamheid. Deze racket heeft een strak en modern ontwerp, met een roze en zwarte kleurencombinatie die zowel stijlvol als opvallend is.De Siux Trilogy 4 Go Woman is gemaakt met de nieuwste technologieën en materialen, wat zorgt voor maximale kracht en controle op de baan. Het heeft een frame van carbon en een zachte EVA-rubberen kern, wat zorgt voor een perfecte balans tussen kracht en comfort. De racket heeft ook een diamantvormig blad, wat het sweet spot vergroot en zorgt voor meer precieze slagen.Met een gewicht van 360-375 gram en een medium balans is de Siux Trilogy 4 Go Woman geschikt voor spelers van alle niveaus. Het biedt een geweldige combinatie van kracht, controle en wendbaarheid, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elk type speler. Of je nu een beginner of een ervaren speler bent, dit racket zal je helpen om je spel naar een hoger niveau te tillen.Al met al is de Siux Trilogy 4 Go Woman een eersteklas padelracket dat perfect is voor vrouwelijke spelers die hun prestaties op de baan willen verbeteren. De hoogwaardige constructie, geavanceerde technologieën en stijlvolle ontwerp maken het een must-have voor elke serieuze padelspeler. Bestel de jouwe vandaag nog en ervaar de kracht en precisie van de Siux Trilogy 4 Go Woman.
€ 12,36
LOK Easy Flow (Rond) - 2024 padel racket
Het Easy Flow-racket is de meest geschikte keuze voor spelers met een gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een veelzijdig racket dat de nadruk legt op controle en comfort. Een van de belangrijkste kenmerken van het Easy Flow-racket is het asymmetrische hart, een technologie die de gewichtsverdeling over het racket optimaliseert om de manoeuvreerbaarheid en stabiliteit bij elke slag te verbeteren. Dit zorgt voor een snellere en nauwkeurigere reactie op het veld, wat resulteert in effectievere en consistentere treffers.
Het racket heeft een ronde vorm en biedt een gecentreerde balans en een sweet spot gericht op controle over de slag. De Easy Flow is voorzien van een gemengd koolstofvezeloppervlak dat bijdraagt ​​aan een hoog comfortgevoel, terwijl niet wordt vergeten dat het een racket is dat zich richt op de aanval met zijn ruitvorm en verhoogde sweet spot.
Het omvat ook het Gradual Face-systeem, dat bestaat uit treden en reliëfs die trillingen bij impact helpen verminderen. Bovendien bevat het koolstofversterkingstechnologie, waarbij de strategische integratie van extra koolstoflagen op belangrijke punten van het frame betrokken is om de stijfheid en duurzaamheid van het racket te vergroten. Ten slotte is hij uitgerust met de Confort-polsband, een verstelbare polsbandje.
Dit racket is zeer veelzijdig, of je nu vanaf de achterkant van het veld slaat of volleys uitvoert aan het net, de Easy Flow biedt je de controle en het comfort die je nodig hebt om volwassen te worden en elk punt te domineren.
€ 152,85
LOK Easy Hype (Diamant) - 2024 padel racket
Het Easey Hype-racket is de perfecte keuze voor spelers met een gemiddeld niveau en past zich aan alle speelstijlen aan, met een bijzondere nadruk op aanvalsacties. Een van de belangrijkste kenmerken van het Easy Hype-racket is het asymmetrische hart, een technologie die de gewichtsverdeling over het racket optimaliseert om de manoeuvreerbaarheid en stabiliteit bij elke slag te verbeteren. Dit zorgt voor snellere en preciezere reacties op het veld, wat resulteert in effectievere en consistentere schoten.
Het racket heeft een gemengd koolstofvezeloppervlak dat bijdraagt ​​aan een hoog comfortgevoel, terwijl de focus op de aanval behouden blijft dankzij de ruitvorm en verhoogde sweet spot. Het beschikt ook over het Gradual Face-systeem, dat bestaat uit treden en reliëfs die trillingen bij impact helpen verminderen. Bovendien bevat het koolstofversterkingstechnologie, wat de strategische integratie van extra koolstoflagen op belangrijke punten in het frame inhoudt om de stijfheid en duurzaamheid van het racket te vergroten.
Ten slotte is hij uitgerust met de Comfort-polsband, een verstelbare polsband. Qua prestaties biedt de Easy Hype een uitzonderlijke speelervaring. Het innovatieve ontwerp en geavanceerd technologieën maken het tot een veelzijdig en krachtig racket dat zich aanpast aan een breed scala aan speelstijlen en vaardigheidsniveaus. Of je nu vanaf de achterkant van het veld slaat of volleys uitvoert aan het net, de Easy Hype biedt je de kracht en het comfort die je nodig hebt om het padelspel te domineren, vooral tijdens aanvallende spelen.
€ 152,85
Drop Shot Explorer 7 - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
De Drop Shot Explorer 7.0, een model met een lange geschiedenis in Drop Shot en een geweldige ontvangst door onze padelspelers. De geweldige ontvangst blijkt uit de toewijding aan materialen van hoge kwaliteit, de selectie van de meest innovatieve technologieën in het productieproces en het moderne en tijdloze ontwerp. Het model is vervaardigd in 3K Carbon; platte bidirectionele koolstof met 3.000 filamenten voor elke koolstofdraad om de slagvlakken van de high-end rackets te maken, waardoor een uitstekende speelbaarheid en extra weerstand wordt bereikt.
We hebben gekozen voor Eva Pro-rubber, het rubber met een gemiddelde hardheid onder onze rubbermodellen en waarvan de belangrijkste eigenschap het gevoel van controle is. Met een hoge balsnelheid wordt meer kracht bereikt. Het blad is voorzien van het Smart Holes System-gatverdelingssysteem, waardoor de gaten op een gebogen, progressieve manier over de voorkant van het racket zijn verdeeld en dat zorgt voor een betere ontwikkeling van mechanische krachten aan de onderkant. tijd van slaan, waardoor de bal effect krijgt en de trillingsreductie wordt verbeterd.
Al onze Carbon frame-rackets zijn vervaardigd met het Twin Tubular System, dat een dubbele buis van koolstofweefsel bevat, vooraf geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid om trillingen te voorkomen. in het frame van het racket. Bovendien voegt de Spin Coating-technologie waarde toe aan het racket, omdat deze meer spin aan de bal biedt bij slagen waar maximale spin moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel, dankzij de dekking van acryldeeltjes. vast op het oppervlak van het mes. Wat het ontwerp betreft, toont het racket een eenvoudige en tijdloze stijl waarbij zwarte en grijze tinten centraal staan.
€ 152,85
Siux Diablo Revolution Go 3 - 3K (Hybrid) - 2024 padel racket
Het Siux Diablo Revolution GO 3-racket is een dynamische keuze die is ontworpen om het spel van spelers met een gemiddeld niveau naar een hoger niveau te tillen. Dit racket heeft een Hybridvormig frame en is uitgerust met geavanceerde functies om de kracht, controle en algehele speelervaring te verbeteren. De kern van de Diablo GO 3 is de integratie van 3K Carbon en EVA-rubber. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een medium touch, maar zorgt ook voor een responsief gevoel, waardoor spelers met vertrouwen precieze shots kunnen uitvoeren.
De Hybridevorm van het racket biedt een unieke balans, geschikt voor spelers die op zoek zijn naar een veelzijdige speelervaring die zowel kracht als controle combineert. Een van de opvallende kenmerken van de Diablo GO 3 is de zichtbare koolstof op de vlakken, waardoor een visueel opvallend uiterlijk ontstaat dat de geavanceerde technologie binnenin weerspiegelt.
De grafische textuur verbetert de esthetiek verder en draagt ​​bij aan een verbeterde spin- en slagprecisie op het veld. Matte afwerkingen voegen een vleugje verfijning toe aan het algehele ontwerp en vormen een aanvulling de hoge prestatiemogelijkheden van het racket.
Bovendien heeft Siux ShockOut Dampeners ingebouwd, waardoor trillingen tijdens slagen effectief worden verminderd. Deze technologie verbeterd niet alleen het spelerscomfort, maar zorgt ook voor een soepelere en aangenamere gameplay-ervaring. Of u nu uw vaardigheden wilt verbeteren of de competitie op gemiddeld niveau wilt domineren, het Siux Diablo GO 3-racket is gemaakt om aan uw eisen te voldoen. Met een perfecte balans tussen kracht en controle is dit racket niet alleen een hulpmiddel voor het spel, maar een stijlstatement op de padelbaan.
€ 152,85
Drop Shot Renegade Control - 3K (Rond) - 2024 padel racket
Binnen de Ambition Pro-lijn vinden we het Drop Shot Renegade Control racket, een veelzijdig, aantrekkelijk en ideaal racketmodel voor spelers van gemiddeld/gevorderd niveau die op zoek zijn naar een precieze en krachtige slag. Het racket is ontworpen met een rond formaat, waarbij de sweet spot in het midden van het racket wordt geplaatst, waardoor een lage balans ontstaat.
Wat het rubber betreft, hebben we Eva Soft-rubber gebruikt, het zachtste rubbermodel dat we bij Drop Shot vervaardigen; een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap elasticiteit en lichtheid is. Met een lagere balsnelheid bereiken we meer kracht. Het blad is gemaakt van 3K Carbon; een platte bidirectionele koolstof met 3.000 filamenten voor elke koolstofdraad om de slagvlakken van de high-end rackets te maken, waardoor een uitstekende speelbaarheid en extra weerstand wordt bereikt. Dit alles geeft een meerwaarde aan het model.
Wat de technologieën betreft, bevat het Renegade Control-model het Smart Holes System-gatverdelingssysteem, dat helpt de bal te laten draaien en de trillingsreductie te verbeteren. Bovendien zijn de gezichten voorzien van 3D Face-technologie, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel.
Vermeld ten slotte dat al onze Carbon frame-rackets zijn vervaardigd met Twin Tubular System-technologie; koolstofweefsels die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid, waardoor trillingen in het frame van het racket worden vermeden. Het hart bevat een groot aantal randen met als doel maximale trillingen tijdens het slaan te absorberen. Wat het ontwerp betreft, kunnen we spreken van een jeugdige stijl die helemaal aansluit bij de trends van dit seizoen. Het Drop Shot Renegade Control Racket heeft een zeer gedefinieerde persoonlijkheid, waarbij de details in roze en witte kleuren de boventoon voeren.
€ 173,51
Drop Shot Explorer Pro Control - 3K (Rond) - 2024 padel racket
Het Drop Shot Explorer Pro Control Racket is het model van onze professionele speler Lucas Campagnolo aangepast aan een lager bereik. Voor de vervaardiging ervan hebben we 3K Carbon gebruikt; platte bidirectionele koolstof met 3.000 filamenten voor elke koolstofdraad om de slagvlakken van de high-end rackets te maken, waardoor een uitstekende speelbaarheid en extra weerstand wordt bereikt. We hebben gekozen voor Eva Soft-rubber, het minst harde rubber onder onze rubbermodellen en waarvan de belangrijkste eigenschap elasticiteit en lichtheid is. Met een lagere balsnelheid bereiken we meer kracht.
Het blad is voorzien van het Smart Holes System-gatverdelingssysteem, waardoor de gaten op een gebogen, progressieve manier over de voorkant van het mes zijn verdeeld en dat zorgt voor een betere ontwikkeling van mechanische krachten op het moment van slaan, waardoor de bal effect krijgt en de trillingsreductie wordt verbeterd. Al onze Carbon frame-rackets zijn vervaardigd met het Twin Tubular System, dat een dubbele buis van koolstofweefsel bevat, vooraf geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid om trillingen te voorkomen.
Bovendien voegt de Spin Coating-technologie waarde toe aan het racket, omdat deze meer spin aan de bal biedt bij slagen waar maximale spin moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel, dankzij de dekking van acryldeeltjes. vast op het oppervlak van het racket. Om meer weerstand, stijfheid en duurzaamheid te bieden, is het hart van het racket bovendien ontworpen met behulp van Power Beam Heart-technologie, waarbij een centrale balk is verwerkt. De stijl vertegenwoordigt een modern en jeugdig racket dat de huidige padeltrends volgt. De kleur blauw is de hoofdpersoon van dit opvallende ontwerp.
€ 160,74
Drop Shot Canyon Pro Control - 3K (Diamant) - 2024 padel racket
De Ambition-lijn herbergt een van de meest gevraagde rackets onder onze consumenten; het Drop Shot Canyon Pro Control-racket. Dit is een model dat is ontworpen voor al die spelers van gemiddeld gevorderd niveau die gepassioneerd zijn door het Canyon-model van Pablo Lima.
Het belad is gemaakt van 3K Carbon; platte bidirectionele koolstof met 3.000 filamenten voor elke koolstofdraad om de slagvlakken van de high-end rackets te maken, waardoor een uitstekende speelbaarheid en extra weerstand wordt bereikt. Voor de mal hebben we het diamantformaat gekozen, een vorm bedoeld voor padelspelers die op zoek zijn naar een krachtig spel.
Voor de samenstelling van de kern hebben we Eva Soft-rubber gebruikt, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap elasticiteit en lichtheid is. Met een lagere balsnelheid bereiken we meer kracht. Wat het blad betreft, valt het Smart Holes-systeem op dat we hebben gebruikt voor de verdeling van de gaten, waardoor deze op een gebogen, progressieve manier zijn verdeeld en dat zorgt voor een betere ontwikkeling van de mechanische krachten op het moment van slaan, waardoor de bal spin krijgt en de trillingsreductie wordt verbeterd.
Op het blad hebben wij tevens de 3D Face-technologie verwerkt, het is een 3D-textuur in een ruitvormige vorm, exclusief ontworpen door Drop Shot, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel. Om extra bescherming te bieden, hebben we bovendien de Ergo Pro Protector ingebouwd, die aan het mes is bevestigd, zonder het frame te perforeren om het niet te verzwakken. Zeer licht en vervangbaar. Beschermt tegen mogelijke treffers op lage ballen en treffers tegen de muur. Om meer weerstand, stijfheid en duurzaamheid te bieden, is er bovendien Power Beam Heart-technologie ingebouwd, die bestaat uit het plaatsen van een centrale balk in het hart van het blad.
Al onze Carbon-framerackets zijn vervaardigd met het Twin Tubular-systeem, dat is geïntegreerd een dubbele buis van koolstofweefsel, vooraf geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeen wordt in alle delen van het gezicht en een grotere stijfheid wordt geboden om trillingen te vermijden. in het frame van de schop. Het ontwerp is gebaseerd op de huidige padeltrends. De combinatie van rode en zwarte kleuren geeft aanleiding tot een jeugdige, moderne stijl die waarden van sportiviteit en speelbaarheid overbrengt.
€ 160,74
Vibora Yarara Xtreme - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek de kracht en elegantie op de padelbaan met de Vibora Yarara Xtreme 3K 2024, een meesterwerk van design en prestaties. De hybride vorm en gouden kleur zullen je niet alleen tot de visuele koning van het spel maken, maar bieden je ook een gebalanceerd spel tussen kracht en controle.Met de Vibora Yarara Xtreme 3K zul je een opmerkelijke verbetering in elke slag ervaren. De geavanceerde samenstelling van 3K carbon in combinatie met de middeldichte gelamineerde EVA rubber resulteert in een padel racket die nauwkeurig reageert onder druk, waardoor je je spel naar een hoger niveau kunt tillen in 2024.
De Vibora Yarara Xtreme 3K is de voorkeurskeuze voor hooggeplaatste spelers die superieure prestaties in elk punt waarderen. Het is een padelracket dat je ambitie ondersteunt, ontworpen voor degenen die willen uitblinken op de baan met kracht en precisie. Je zult niet alleen gecharmeerd zijn door het vermogen om je spel te verbeteren, maar ook door de indrukwekkende esthetiek. De Vibora Yarara Xtreme 3K keert terug met een ongeëvenaarde aanwezigheid, pronkend met een gouden carbon ontwerp dat belooft het middelpunt van alle aandacht te zijn.

3K carbon op het blad in een schitterende gouden kleur met een satijnen textuur en 3D afwerking.
Middelmatige balans en hybride vorm, ontworpen om veelzijdigheid en kracht in het spel te bieden.
Robuuste constructie met 3K gouden carbon voor een hoogpresterend padel racket.
Brugontwerp geïnspireerd op het jubileummodel voor meer stabiliteit in het spel.
Middeldichte gelamineerde EVA rubber dat een zachte aanraking en een snelle respons garandeert.
Onderdeel van de Vibora rackets collectie 2024.
€ 181,78
Siux Electra ST3 Lite - 12K (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek de Siux Electra ST3 Lite 2024, een racket dat uitzonderlijk is ontworpen voor gevorderde padelspelers die het veld met controle en elegantie willen domineren. Het lichtgewicht en uitgebalanceerde ontwerp geeft je een superieure game-ervaring, perfect voor manoeuvreren met precisie en behendigheid.Met een samensmelting van innovatieve technologieën en materialen van topkwaliteit, zoals 12k twill carbon aan de buitenkant en EVA-rubber aan de binnenkant, garandeert dit racket een krachtig spel. Het bevat ook een ruwe afwerking en een anti-vibratiesysteem om te genieten van een comfortabele slag zonder armblessures.
De Siux Electra ST3 Lite is ideaal voor gevorderde vrouwelijke spelers die waarde hechten aan de balans tussen kracht en controle. Dit padelracket past zich perfect aan aan spelers die precisie en comfort willen bij elke beweging. De combinatie van modern design en geavanceerde features maken de Siux Electra ST3 Lite tot een onweerstaanbaar racket. Dankzij zijn elegantie en prestaties val je op, zowel door je spel als door zijn aantrekkelijke esthetiek.

Ontwerp aangepast voor spelers van gevorderd niveau met superieure controle.
12K Twill Carbon constructie en een EVA Hard rubberen kern voor krachtige slagen.
Zandige, matte afwerking die de spin bij elke slag verbetert.
ShockOut-technologie om trillingen te verminderen en blessures te voorkomen.
Het behoort tot de Siux 2024 racketcollectie.
€ 181,78
Siux Electra ST3 GO (Hybrid) - 2024 padel racket
Ontdek de Siux Electra ST3 Go 2024, een uitzonderlijk racket uit de Siux Go-serie, perfect voor spelers uit het middensegment die ernaar streven je spelniveau te verhogen. Het elegante zwart-gouden ontwerp valt niet alleen op door zijn prestaties, maar ook door zijn onberispelijke esthetiek op het circuit.Dit hybride padelracket met medium balans en een gewicht van 355 tot 375 gram zorgt voor superieure wendbaarheid en uitzonderlijke controle, waardoor het veelzijdig is in elke slag. De combinatie van koolstof en glasvezel in de buisvormige structuur, samen met de kern van EVA-hard rubber, biedt een middelhard gevoel en solide controle bij elke impact.
Ideaal voor spelers op het middenniveau die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd padelracket met een hyridvormig formaat, dat een uitstekende sweetspot en een gecentreerde balans biedt voor extra kracht bij het slaan. U zult de Siux Electra ST3 Go geweldig vinden vanwege zijn uitzonderlijke prestaties bij zowel aanval als verdediging, naast de aantrekkelijke esthetiek met een combinatie van zwart en geel in een glanzende afwerking.

Buisvormige structuur bestaande uit 50% 3K-koolstof en 50% glasvezel.
3K carbon op het blad voor meer flexibiliteit en controle.
Harde EVA-rubberen kern, voor een middelhard gevoel en stevigheid bij impact.
Anti-vibratie Shockout Dampeners-systeem voor comfortabeler spel.
Het behoort tot de Siux 2024 racketcollectie.
€ 144,59
Adidas AdiPower Team Light 3.3 (Rond) - 2024 padel racket
De Adidas Metalbone Team Light 2024 is een perfecte weergave van Adidas' toewijding aan de allernieuwste padelrackettechnologie. Dit racket bevat de revolutionaire Octagonal Structure-technologie, ontworpen om superieure stijfheid te bieden en elke slag met ongeëvenaarde precisie te verbeteren. Met een achthoekig doorsnedeontwerp en een ruwheid in een zandig formaat valt de Metalbone Team Light op door zijn ongeëvenaarde aanraking en het gemak waarmee krachtige effecten kunnen worden gegenereerd.Dit racket is gemaakt met glasvezel in het frame en op het blad, biedt een semi-zachte aanraking en zorgt voor uitzonderlijke sensaties bij elk spel. Het EVA-rubber met lage dichtheid garandeert een geweldige balopbrengst en biedt onovertroffen comfort, terwijl het lichte gewicht het een ideale keuze maakt voor mensen die op zoek zijn naar behendigheid en snelle bewegingen op de padelbaan.
Dit racket is speciaal ontworpen voor spelers van hoog of gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een licht instrument met een grote sweet spot. Dankzij het ronde formaat en de medium balans is het slagoppervlak groot, waardoor zelfs de meest uit het midden gelegen ballen kunnen worden teruggeslagen. Je zult dol zijn op de Adidas Metalbone Team Light 2024 vanwege de combinatie van wendbaarheid en design. Het lichte gewicht zorgt voor snelle bewegingen op de padelbaan, en de esthetiek, met zwarte vlakken, wit logo en donkerblauw frame, weerspiegelt een unieke durf en stijl.

Superieure stijfheid dankzij Octagonal Structure-technologie in de buis.
Ruwheid in zandig formaat om de effecten van elke opname te versterken.
Vervaardigd uit glasvezel in frames en op het blad die een aangenaam gevoel genereren.
EVA-rubber met lage dichtheid voor uitstekende balopbrengst en comfort in het spel.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.
€ 136,32