Lotto

Lotto SuperRapida 100 (Heren) - 2022
Lotto SuperRapida 100 (Heren) - 2022
Mis de kans niet om de Lotto Superrapida 100 schoenen te proberen. Ze presenteren nieuwe diepere groeven op de zool die een hoge grip en uitzonderlijke tractie garanderen.Deze schoenen zijn ontworpen om de bewegingen van spelers in kleine ruimtes aan te passen en te vergemakkelijken. EVA-tussenzool en binnenzool van polyurethaanschuim bieden demping.
Lotto Mirage 100 (Heren) - 2022
Lotto Mirage 100 (Heren) - 2022
D Lotto Mirage 100 schoenen in de kleuren rood en wit heeft een ongelooflijke moderne ontwerp. Gemaakt met innovatieve materialen van de beste kwaliteit die je flexibiliteit en comfort geven tijdens games. Je krijgt grote stabiliteit en snelheid in elk van je bewegingen om je rivalen te verslaan.
Lotto Raptor Hyperpulse 100 (Heren) - 2022
Lotto Raptor Hyperpulse 100 (Heren) - 2022
Laat u verrassen door de voorzieningen die de Lotto Raptor Hyperpulse 100-schoenen met zich meebrengen. Ze zijn de perfecte combinatie van ondersteuning en stabiliteit om te kunnen bewegen zonder in te boeten aan comfort, dankzij de innovatieve structuur die de anatomische demping herstelt.In eerste instantie brengen ze een rubberen inzetstuk en een TPU-plaat met zich mee om de voet in een neutraal vlak te houden tijdens de volledige overgang van hiel naar teen, waardoor de impact wordt opgevangen en gelijkmatig wordt verdeeld.
Lotto Mirage 100 Speed (Heren) - 2022
Lotto Mirage 100 Speed (Heren) - 2022
De Lotto Mirage 100 Speed zijn licht en geven je bewegingsvrijheid, ideaal voor spelers van hoog niveau die hun snelheid willen verhogen en maximale grip willen hebben bij zijwaartse bewegingen, gemaakt met de beste hoogwaardige materialen om je veel comfort te bieden tijdens het gebruik.
Het bovenste deel van het gaas is ademend met Kurim-draden die de voet helpen zijn positie in de schoen te behouden, naast de EVA-tussenzool met speciale zijdelingse ondersteuning voor zijdelingse stabiliteit en mediale ondersteuning, daarnaast vinden we een visgraatzool met 90 graden geometrie voor meer stabiliteit bij het veranderen van richting.
Je hebt je nog nooit zo comfortabel gevoeld bij het gebruik van deze schoenen, je voelt het dempingssysteem genaamd Enerturn met elastisch materiaal van gedifferentieerde dichtheid dat de negatieve kracht van de impact verspreidt en de geaccumuleerde energie herstelt naar de speler. Deze schoen is ook voorzien van Biomechanical Foot Control, een rubberen inzetstuk en TPU-plaat om een voet in een neutraal vlak tijdens de volledige overgang van hiel naar teen, waardoor de impact gelijkmatig wordt opgevangen en verdeeld.
Lotto SuperRapid 400 IV (Heren) - 2022
Lotto SuperRapid 400 IV (Heren) - 2022
Val op met comfort en gemak op de padelbaan met de Lotto Superrapida 400 IV-schoenen in wit met geel en blauw, aanbevolen voor het spelen van padel.
Lotto Mirage 600 (Heren) - 2022
Lotto Mirage 600 (Heren) - 2022
De Lotto Mirage 600 schoenen in wit/blauw zijn gebouwd met unieke materialen en technologieën van het merk, om je balans, lichtheid en demping te geven. Ontworpen voor padelspelers van gemiddeld of gevorderd niveau die kwaliteitsschoeisel nodig hebben.Het bovenwerk is van ademend polyester mesh en een gewatteerde tong die zich aanpast aan de voet van de speler. RFC-verstevigingen verbeteren de stabiliteit en voetondersteuning, waardoor dit model een van de meest geavanceerde is.De HCTL-technologie genereert voldoende controle om hielbewegingen te ondersteunen, terwijl FLX-technologie de flexibiliteit en reactiviteit in het middenvoetgebied verbetert. De ALR-zool is ideaal om op elk type ondergrond te spelen.
Lotto Mirage 200 (Dames) - 2022
Lotto Mirage 200 (Dames) - 2022
Geniet van een comfortabele, lichte en ademende stap met de Lotto Mirage 200 wit/groene damesschoenen, gemaakt met zacht aanvoelende stoffen die comfort en gemak bieden bij elke stap.
Lotto Mirage 600 (Heren) - 2023
Lotto Mirage 600 (Heren) - 2023
De Lotto Mirage 600 schoenen in zwart/wit zijn gebouwd met unieke materialen en technologieën van het merk, om je balans, lichtheid en demping te geven. Ontworpen voor padelspelers van gemiddeld of gevorderd niveau die kwaliteitsschoeisel nodig hebben.Het bovenwerk is van ademend polyester mesh en een gewatteerde tong die zich aanpast aan de voet van de speler. RFC-verstevigingen verbeteren de stabiliteit en voetondersteuning, waardoor dit model een van de meest geavanceerde is.De HCTL-technologie genereert voldoende controle om hielbewegingen te ondersteunen, terwijl FLX-technologie de flexibiliteit en reactiviteit in het middenvoetgebied verbetert. De ALR-zool is ideaal om op elk type ondergrond te spelen.
Lotto SuperRapida 200 III (Dames) - 2022
Lotto SuperRapida 200 III (Dames) - 2022
Deze Lotto Superrapida 200 III damesschoenen zijn perfect voor spelers die op zoek zijn naar een model dat duurzaamheid en ondersteuning biedt voor lange wedstrijden. Demping door Enerturn-technologie die de impact van slagen absorbeert en als energie teruggeeft aan de voetHet bovenste gedeelte is gemaakt van gaas, rubber en nylon met een Kurim-omsluitingskooi die extra ondersteuning biedt zodat je kunt genieten van een beter spel, net zoals het strategische mesh-gebieden heeft die je een beter ademend vermogen geven.
Lotto Mirage 600 (Heren) - 2023
Lotto Mirage 600 (Heren) - 2023
De Lotto Mirage 600 schoenen in grijs/wit zijn gebouwd met unieke materialen en technologieën van het merk, om je balans, lichtheid en demping te geven. Ontworpen voor padelspelers van gemiddeld of gevorderd niveau die kwaliteitsschoeisel nodig hebben.Het bovenwerk is van ademend polyester mesh en een gewatteerde tong die zich aanpast aan de voet van de speler. RFC-verstevigingen verbeteren de stabiliteit en voetondersteuning, waardoor dit model een van de meest geavanceerde is.De HCTL-technologie genereert voldoende controle om hielbewegingen te ondersteunen, terwijl FLX-technologie de flexibiliteit en reactiviteit in het middenvoetgebied verbetert. De ALR-zool is ideaal om op elk type ondergrond te spelen.
Lotto Mirage 300 (Dames) - 2023
Lotto Mirage 300 (Dames) - 2023
Deze Lotto Mirage 300 damesschoenen in wit en roze worden ondersteund door de beste sportprofessionals met de beste eigenschappen van lotto's Syn-Pulse-technologie die innovatieve materialen zijn, het vermijdt het risico op verwondingen omdat het demping en schokabsorptie heeft.Op dezelfde manier behandelt het de aspecten van lichtheid en flexibele bewegingen samen met stabiliteit bij elke stap en een bovenste deel met een kooi die de voet in alle richtingen ondersteunt met duurzaamheid en met ongelooflijke witte en rode kleuren.
Lotto Mirage 300 Speed (Heren) - 2023
Lotto Mirage 300 Speed (Heren) - 2023
Verover de belangrijkste padelwedstrijden met de nieuwe Lotto Mirage 300 Speed-schoenen in blauw en rood, een schoen uit de nieuwe lotto 2023-collectie die opvalt door zijn behendigheid, snelheid en snelheid in het spel.De schoenen zijn samengesteld uit mesh en stoffen die de pasvorm en ondersteuning bevorderen. Syn-Pulse-technologie in het middenzoolgebied zorgt voor een betere energieteruggave en een uitstekende rebound.