Junior

Vibor-A Black Mamba Junior (Rond) - 2023
Vibor-A Black Mamba Junior (Rond) - 2023
De Vibora Black Mamba is bedoelde voor de jongste padelsporters om een ​​soort controlespel te oefenen met beslissende slagen en finishers. De Vibor-a Black Mamba Junior Green SFT 2023 is een rondvormig racket om te spelen met volledige controle over het racket en de slagen. Dit racket heeft een lage balans en een verlengde sweetspot, waardoor het gemakkelijker wordt om aan precieze en dodelijke slagen te werken. Het is een hanteerbaar racket om als speler te verbeteren en vooruit te komen.
De kern van het racket is gemaakt van zacht rubber voor comfortabele ontvangsten en bounce-outputs. Dit is te danken aan het EVA Soft rubber. Ook voor een gedempte en zachte aanraking zijn de oppervlakken en het frame van het racket gemaakt van glasvezel. Omdat het een licht en resistent materiaal is, is het ook gebruikt om het frame te maken.
Siux Electra ST2 Junior (Rond) - 2022
Siux Electra ST2 Junior (Rond) - 2022
De Siux Electra ST2 Junior, voor jeugdspelers die willen spelen met controle en krachttechniek. Een padelracket met een hybride body voor een veelzijdig spel. De zachte aanraking geeft controle en de vorm van het lichaam zorgt voor kracht in de slagen. Hij heeft een lage balans en het racket weegt tussen de 315-340 gram.
Het is gemaakt met glasvezel om de beste sensaties te geven. Een slagvaardig, flexibel en elastisch racket. De professionele WPT-padelspeler Franco Stupaczuk speelt met de rackets van de Electra-lijn.
De vorm van het blad is gebaseerd op een hybride structuur gemaakt met een buis van glasvezel. Het blad heeft ook een afwerking van glasvezel. Dit materiaal is meer geschikt voor jonge spelers of op initiatieniveau vanwege hun presentaties op het veld.Voor het centrale punt van het blad aan de binnenkant is de kern gemaakt met EVA-rubber. Een EVA-rubber met gemiddelde dichtheid. Hij heeft een touch die resoluut en efficiënt is in elk schot. Hiermee kun je bij elk schot met controle en kracht spelen.
Siux Tsunami Junior (Rond) - 2022
Siux Tsunami Junior (Rond) - 2022
Jullie kleintje zal genieten van elk moment op de baan met dit nieuwe Siux Tsunami padelracket, ontworpen met resistente en lichte glasvezelmaterialen. Gericht op kleinere spelers die houden van controle in het spel.
HEAD Alpha Sanyo Junior (Druppel) - 2021
HEAD Alpha Sanyo Junior (Druppel) - 2021
De Head Alpha Junior Sanyo is een model dat is aangepast voor kleine spelers en biedt uitstekende eigenschappen om hun prestaties op het veld te verbeteren. Het is 3 mm korter, maar behoudt het profiel van 38 mm. Met een druppelvorm en medium balans is dit racket perfect voor het bereiken van een geweldige balans tussen kracht en controle.
Het carbon frame met een geïntegreerde beschermer zorgt voor duurzaamheid, terwijl de schuimrubberen kern zachter aanvoelt en helpt trillingen te verminderen.
HEAD Monster Junior (Druppel) - 2022
HEAD Monster Junior (Druppel) - 2022
Val op op hde baan met het nieuwe Head Monster-racket voor jonge kinderen tot 10 jaar ou die beginnen met padel. Het is een racket dat zorgt voor veel controle en power. Bovendien heeft het een modern en elegant ontwerp.
Het voelt zacht aan dankzij het EVA-rubber dat zorgt voor een geweldige baloutput. Het is een racket dat is ontworpen om maximaal plezier op de banen te garanderen.Het bevat Power Foam en Innegra-technologie voor schokabsorptie en stabiliteit. Om de duurzaamheid te verlengen, heeft hij het geïntegreerde beschermingssysteem, een voorgevormde koolstofbeschermer die hem beschermt tegen stoten en krassen.
Babolat Viper Junior (Druppel) - 2022
Babolat Viper Junior (Druppel) - 2022
Mis het ongelooflijke Babolat Viper racket niet. Het heeft de beste technologieën van het bedrijf, zoals koolstof op het blad, dat helpt krassen te verminderen wanneer de bal hard wordt geraakt, waardoor de levensduur van het racket wordt verlengd. Dankzij deze combinatie heeft Babolat een racket vervaardigd dat een goede hanteerbaarheid biedt voor meer gecontroleerde en nauwkeurige bewegingen en slagen voor junioren.
Adidas Metalbone 3.2 Junior (Diamant) - 2023
Adidas Metalbone 3.2 Junior (Diamant) - 2023
Adidas presenteert in de nieuwe collectie 2023 voor zijn jongere publiek, de Metalbone Youth 3.2, een oversized diamantvormig racket, waarmee vanaf het begin de pijlers van deze sport worden verstevigd. Zoals we ook vinden in de versie voor volwassenen, bevat dit racket de Octagonal Structure-technologie , kenmerkend voor deze Adidas-lijn. Hierdoor krijgen de slagen een extra kracht en zijn ze veel dodelijker op de baan.
Evenzo heeft het een glazen oppervlak dat wordt gecombineerd met EVA Soft Performance-rubber met lage dichtheid, wat leidt tot meer comfort en speelgemak. De service zal nauwkeuriger zijn.Het Metalbone Youth-racket biedt ook een uitstekende spelflexibiliteit omdat het de Smart Holes Curve bevat, waarmee je zowel je tegenstanders als de toeschouwers kunt verrassen met je effecten die de bal bereikt wanneer hij op de baan valt.
Wilson Blade V2 Junior (Rond) - 2022
Wilson Blade V2 Junior (Rond) - 2022
De Wilson Blade V2 Junior is ontworpen om passie op te wekken voor een sport die zich als een lopend vuurtje over de wereld verspreidt, de Blade Junior V2. Dit racket is perfect voor kinderen van alle leeftijden. Dit racket zwaait gemakkelijk dankzij zijn kortere lengte en gewicht.
Het kenmerkende gevoel van de Blade-franchise in een modern, veilig en lichtgewicht ontwerp, de Blade Junior V2 inspireert toekomstige padellegendes en voedt de passie voor het spel met elke slag.
StarVie Raptor Junior 2.0 (Rond) - 2023
StarVie Raptor Junior 2.0 (Rond) - 2023
Een licht en comfortabel racket dat het geweldig maakt om te hanteren en te controleren tijdens het spelen, perfect voor de jongere spelers. Met zijn ronde vorm bevindt de sweet spot van het racket zich in het midden van het blad om het een balans te geven die helpt bij het niveau van controle.
Het rubber met zachte dichtheid helpt bij het bereiken van een hogere balsnelheid en het gemak bij het uitvoeren van een slag.Een van de nieuwe kenmerken van dit model is het profiel van 38 mm.
Drop Shot Conqueror 10 Junior (Druppel) - 2022
Drop Shot Conqueror 10 Junior (Druppel) - 2022
Binnen de Essential Line vinden we het Drop Shot Conqueror 10 Junior padelracket, de replica in juniorversie van het padelracket van de professionele padellegende Juan Martin Diaz die nog een seizoen een maatstaf zal worden onder de kleintjes.
Een model dat wedt op het volledige Eva-systeem voor de structuur, omdat het een uitstekende sweet spot biedt en een hoge tolerantie voor fouten in deze fundamentele leerfase mogelijk maakt. Zowel het blad als het frame is van Fiberglass en de kern van Eva Zacht-rubber.
Een druppelvormig racket, een tussenbalans en een uitgesproken karakter in het spel dat ongetwijfeld zo is georiënteerd dat de jongste leden van het gezin kunnen genieten van hun eerste stappen in deze sport.Bovendien schittert de Drop Shot Conqueror 10 Junior, zoals elk seizoen, door zijn ontwerp waarbij de cyaanblauwe en zwarte details worden gecombineerd met het uitgesproken zilveren karakter.
NOX AT10 Genius Tapia Junior (Druppel) - 2023
NOX AT10 Genius Tapia Junior (Druppel) - 2023
Ook de kleinste fans van WPT-speler Agustin Tapia hebben nu zijn racket. Een replica van de AT10 Luxury Genius met gereduceerde afmetingen, grip en gewicht zodat kleine genieën optimaal kunnen genieten van dit racket.
HEAD Delta Junior (Druppel) - 2022
HEAD Delta Junior (Druppel) - 2022
Bekijk de Delta Junior 2022 voor competitieve junioren dat Head dit seizoen meebrengt. Het wordt aanbevolen voor juniorspelers van 10 jaar en ouder. Het is gemaakt met Power Foam, met een frame versterkt met Innegra-technologie die schokabsorptie en stabiliteit verbetert.Het beschermingssysteem is ideaal om de duurzaamheid van het racket te verlengen, het heeft ook een voorgevormde carbonbeschermer die het beschermt tegen elke klap, mits er niet tegen de wanden of het hekwerk wordt geslagen!
Adidas Metalbone Junior (Diamant) - 2022
Adidas Metalbone Junior (Diamant) - 2022
De Adidas Metalbone Youth 3.1 is een padelracket dat aankomt voor toekomstige padelspelers. Gebouwd met geavanceerde technologieën en materialen van de beste kwaliteit, is de adidas Metalbone Youth 3.1 een racket dat je zal helpen je vaardigheden en passie voor padel te ontdekken.Het is het perfecte racket voor junior spelers van beginner tot gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een aanvalsracket waarmee ze krachtige slagen en voortreffelijk comfort bij elke slag kunnen maken.Gebouwd in een extra grote diamantvorm, is het een racket met een brede sweetspot en een middelhoge balans. Het gewicht is comfortabel en licht, aangezien het tussen de 330-345 gram ligt.
NOX AT10 Genius Junior (Druppel) - 2022
NOX AT10 Genius Junior (Druppel) - 2022
Laat je kleine padelspeler opvallen op het veld met de nieuwe Nox AT10 Genius Jr By Agustin Tapia , een racket uit de nieuwe 2022-collectie dat opvalt door zijn hoge prestaties en geweldige prestaties in het spel. Samengesteld uit materialen van de beste kwaliteit, is het een padelracket met een replica-ontwerp van de Nox AP10 Genius Luxury.Perfect voor junior spelers van gemiddeld niveau die van padel houden. Ze zijn gebouwd in een druppelvorm en hebben een licht gewicht dat varieert van 300 tot 315 gram, daarnaast een profiel van 35 mm en een brede sweetspot in het midden die meer controle en comfort bij het slaan biedt.
Black Crown Piton Junior (Rond) - 2021
Black Crown Piton Junior (Rond) - 2021
De Black Crown Piton Junior is misschien wel het meest elegante en mooiste padelracket voor de junior padelspeler met een glanzend zwart design blad.Een racket met Black Crown-kwaliteit voor de allerkleinsten op de baan met een gewicht van ongeveer 314 gram.
Wilson Bela V2 Junior (Druppel) - 2023
Wilson Bela V2 Junior (Druppel) - 2023
Met de hulp van de legendarische Fernando Belasteguin, padellegende, is het Bela Junior V2 racket gemaakt voor toekomstige jonge sterspelers. Het glasvezelweefsel en de schuimkern geven dit racket stabiliteit en comfort van topkwaliteit, wat de perfecte eigenschappen zijn om jongeren kennis te laten maken met het spel.
Het belangrijkste idee achter deze nieuwe release is Bela's obsessie met deze sport, die hij ook begon te spelen toen hij nog heel jong was. Zijn doel is om mensen te inspireren om mee te doen aan dit spel. Spelen met de Bela Junior V2 is een perfect startpunt voor junior spelers.