EVA Hard

Siux Black Carbon - 6K Revolution 2 (Rond) - 2023
Siux Black Carbon - 6K Revolution 2 (Rond) - 2023
Siux presenteert de nieuwe Black Carbon Revolution 2, een rond padelracket dat speciaal is ontworpen om gevorderde of professionele padelspelers die totale controle over het padelracket te bieden en de wedstrijd willen verkrijgen. Door zijn ronde vorm, lage balans en een brede sweetspot in het midden is dit racket ideaal voor spelers die te allen tijde prioriteit geven aan een goede hantering, veel comfort en controle, zelfs bij de snelste en meest intense spelen.Evenzo is de Black Carbon Revolution 2 dankzij het lichte gewicht van 355 en 375 gram zeer gemakkelijk te hanteren racket en biedt het een grote bewegingsvrijheid op de baan.
In de binnenkern is EVA Hard-rubber verwerkt, een stijf en zeer resistent schuim met hoge dichtheid, dat zorgt voor een snelle, energieke en dynamische respons, omdat het een goed herstelvermogen heeft na de impact van de bal. Dit biedt een uitstekende stabiliteit bij het slaan.Aan de andere kant is het blad van dit Siux 2023-racket gemaakt van 6K Carbon, een materiaal dat opvalt door zijn hoge weerstand en stijfheid. Bovendien absorbeert het trillingen optimaal en zorgt het voor meer stevigheid bij elke slag. Het oppervlak voelt hard aan en heeft een glanzende, gladde afwerking.Het frame is gemaakt van 100% carbon, dus duurzaamheid, lichtheid en kracht zijn gegarandeerd. Het is beter bestand tegen schokken en heeft een grote slijtvastheid.
Siux Spartan Revolution 2 - 12K (Hybrid) - 2023
Siux Spartan Revolution 2 - 12K (Hybrid) - 2023
De Siux Spartan Revolution 2 is een racket voor spelers van gevorderd of professioneel niveau. Een racket in hybride vorm voor een veelzijdig spel. Speel met controle en krachtslagen.
Het blad is gemaakt van 12K carbon met een EVA kern met Shock Out-technologie. Geniet van dit hybride Siux-racket met hoogwaardige materialen en de nieuwste technologie. De buis is gemaakt van gelijke delen koolstof en glasvezel. De voordelen van beide materialen worden gezocht in gelijke delen, weerstand en flexibiliteit.De kern van het racket is gemaakt van EVA met een hardheid en gemiddeld herstelvermogen om een ​​balans te hebben om zowel met controle als met kracht te kunnen slaan. Volgens deze balanslijn zijn de slagvlakken vervaardigd in 12K carbon met een medium touch. De slagvlakken hebben een ruwe, matte afwerking voor een betere grip en controle over de spin van het schot.
Siux Pegasus Revolution Cube (Hybrid) - 2023
Siux Pegasus Revolution Cube (Hybrid) - 2023
Als je een gevorderde of professionele padelspeler bent met aanvalstechniek, dan is dit Siux Pegasus Revolution Cube hybride racket ideaal voor jou. Het racket weegt zo'n 355-375 gram en heeft een ideale medium balans om met aanvalstechniek te spelen.De beste eigenschappen van een aanvalsracket. Dit hybride racket is gemaakt met slagvlakken van 100% carbon en een kern met hoge dichtheid om met kracht te spelen. Dit Siux racket komt uit de Pro Line Series collectie.
Structuur gemaakt van een dubbele koolstofbuis genaamd BiTube Carbon Frame. Het is een sterk en duurzaam lichaamsracket. Een racket gemaakt van 100% koolstof en een ontwerp met innovatieve technologie om je beste prestaties op het circuit te krijgen.