LaCoste

Lacoste Ultra CC (Heren) - 2023
Lacoste Ultra CC (Heren) - 2023
Ga comfortabel vooruit met uw paar Lacoste Ultra CC-schoenen, het ontwerp is perfect voor uw belangrijkste wedstrijden, omdat het niet alleen een geweldige sportieve look geeft, maar ook helpt om beter te presteren op de baan, vanwege de tussenzooltechnologie met stabiliteit, demping en dynamiek als ondersteuning.
Lacoste AG-LT Ultra (Heren) - 2023
Lacoste AG-LT Ultra (Heren) - 2023
De Lacoste AG-LT Ultra padelschoenen zijn speciaal om de snelheid, stabiliteit en behendigheid op de baan te vergroten. Ze hebben een exact ontwerp tussen bewegingsvrijheid en comfort dankzij hun ultralichte tussenzool van Dow EVA-schuim. Het spiraalvormig geweven bovenwerk van mesh biedt ademend vermogen, ideaal voor de meest veeleisende spelers.Het dubbele vetersysteem en de gewatteerde manchet garanderen ondersteuning en comfort. Wat het PEBAX®-chassis betreft, het bevordert stabiliteit, voorwaartse voortstuwing en snelle respons. De Goodyear rubberen buitenzool zorgt voor een uitstekende grip op alle ondergronden.Met zijn hoogwaardige polymeerchassis past de AG-LT zich aan alle banen aan om een ​​ongeëvenaarde voetstabiliteit te bieden, vooral bij zijwaartse bewegingen.
Lacoste AG-LT21 Ultra (Dames) - 2023
Lacoste AG-LT21 Ultra (Dames) - 2023
De Lacoste AG-LT21 Ultra damesschoenen zijn vervaardigd om uw voeten goed te beschermen dankzij hun schokabsorberende zool en hun hightech materialen, die ervoor zorgen dat u geen blessures oploopt. Met een spectaculair design in de kleuren wit met paars versla je menigeen op de padelbaan!
Lacoste AG-LT23 Lite (Heren) - 2023
Lacoste AG-LT23 Lite (Heren) - 2023
Ga de baan op met de nieuwe kleur Lacoste Lite CC-schoenen , ontworpen met resistente en comfortabele materialen van hoge kwaliteit die je snelheid en stabiliteit geven bij elke stap die je zet.Met een innovatief en modern ontwerp waarmee je opvalt tussen alle spelers op het veld. Daarnaast kun je ze gemakkelijk combineren met elke outfit.
Lacoste AG-LT21 Ultra 222 (Dames) - 2023
Lacoste AG-LT21 Ultra 222 (Dames) - 2023
De Lacoste AG-LT21 Ultra White Purple damesschoenen zijn vervaardigd om uw voeten goed te beschermen dankzij hun schokabsorberende zool en hun hightech materialen, die ervoor zorgen dat u geen blessures oploopt. Met een spectaculair design in de kleuren wit met paars versla je menigeen op de padelbaan!
Lacoste Tech Point 123 (Heren) - 2023
Lacoste Tech Point 123 (Heren) - 2023
Verbeter je spel dankzij de Lacoste Tech Point tennis/padel schoenen. Een hoogwaardige schoen voor spelers van gemiddeld niveau, met een bovenwerk van textiel en synthetisch materiaal en ademend gaas.Gemaakt met een zichtbaar blokkeersysteem in het centrale deel van de voet wat een geweldige grip garandeert. De voering is van zowel srof als synthetisch materiaal voor een maximaal comfort.
Lacoste AG-LT23 Ultra 1231 (Dames) - 2023
Lacoste AG-LT23 Ultra 1231 (Dames) - 2023
De AG-LT23 Ultra is de tennis/padelchoen van Lacoste die de beste resultaten garandeert voor professionals. Een verbluffende innovatie met bijpassende elegantie. De schoen die elke speler nodig heeft om het spel te verbeteren, die vakkundig is ontworpen voor optimale prestaties met een bovenwerk van textiel en rubber. Voorzien van de Pebax-technologie (stabiliteit en energieteruggave).De Voering is van textiel en synthetisch materiaal voor meer comfort. Een grote groene krokodil, het logo van Lacoste is geborduurd op de zijkant.
Lacoste AG-LT23 Ultra 1231 (Dames) - 2023
Lacoste AG-LT23 Ultra 1231 (Dames) - 2023
Optimaliseer je spel met de AG-LT23 Ultra tennis/padelschoenen, een lichtgewicht, responsieve schoen die vakkundig is ontworpen voor optimale prestaties met een bovenwerk van textiel en rubber. Voorzien van de Pebax-technologie (stabiliteit en energieteruggave).De Voering is van textiel en synthetisch materiaal voor meer comfort. Een grote groene krokodil, het logo van Lacoste is geborduurd op de zijkant.