Onder de € 100,-

Onder de € 100,-

Babolat Reveal (Rond) - 2022
Babolat Reveal (Rond) - 2022
De Babolat Reveal valt op op het veld met zijn moderne ontwerp, ontworpen voor beginnende padelspelers. Gemaakt met een slagvlak van glasvezel en een frame van carbon, met een kern van EVA-rubber, die een combinatie van lichtheid en kracht biedt om je grote flexibiliteit en perfecte balhits te bieden. Gebouwd in een ronde vorm om comfort in het spel te garanderen.
Babolat Storm (Druppel) - 2022
Babolat Storm (Druppel) - 2022
De Babolat Storm is ontworpen voor spelers die met deze sport beginnen. De hanteerbaarheid is een groot voordeel dankzij de lichtheid van de resistente, hoogwaardige materialen.
Vervaardigd in de vorm van een druppel samen met een zachte Eva-rubberen kern die perfecte slagen zal geven, met een carbon frame en een slagvlak van glasvezel die veelzijdigheid bieden in elk spel.

Drop Shot Sakura 4.0 (Teardrop) - 2022
-€ 40,00
Drop Shot Sakura 4.0 (Teardrop) - 2022
Binnen de Essential Line bevindt zich het Drop Shot Sakura 4.0 padelracket, een model dat materialen van maximaal comfort en flexibiliteit combineert om in gelijke mate een echte en natuurlijke spelervaring te verkrijgen. Dit racket is ontworpen met een traanvorm, middelhoge balans, een duidelijke neiging tot veelzijdigheid en een stevige respons bij het raken van de bal.
€ 94,95
€ 134,95
Munich Atmosphere (Round) - 2022
Munich Atmosphere (Round) - 2022
Het eerste waar we aan moeten denken bij het lezen van het merk Munich, is de grote collectie comfortabele en kleurrijke padelschoenen echter heeft dit merk nu ook een collectie padelrackets uitgebracht, welke alleen te verkrijgen zijn bij de gespecialiseerde webshops.