Babolat

Babolat 'Juan Lebron' Rackettas - 2024
Deze Babolat Juan Lebron rackettas is gemaakt van hoogwaardige materialen en een elite ontwerp. Hij heeft verschillende aparte compartimenten om al je padeluitrusting overzichtelijk en beschermd mee te nemen. Het heeft de capaciteit om maximaal 4 padelrackets te vervoeren in de thermische compartimenten die ze beschermen tegen temperatuurschommelingen.Het heeft ook slimme, gemakkelijk toegankelijke vakken om uw belangrijkste bezittingen bij de hand te houden. Hij is gemaakt van robuust materiaal om bestand te zijn tegen slijtage en veelvuldig gebruik van de padelrackettas.Het is gemaakt van gerecyclede materialen om zorg te dragen voor het milieu en er bij de productie en het gebruik een betere impact op te hebben. Met riemen en handvatten zodat je hem kunt dragen zoals jij wilt.

1 isotherm compartiment
3 normale compartimenten
2 accessoirevakken
40% polyester 40% gerecycled polyester 15% PE 5% PU
Collectie: 2024
Babolat Perf Padel Backpack - 2023
Organiseer eenvoudig uw spullen en breng zoveel mogelijk tijd door op de baan, dankzij onze nieuwe Babolat RH Perf Padel Backpack. HET model voor sterke spelers die op zoek zijn naar de beste tas om hun uitrusting makkelijk te transporteren en tegelijkertijd te beschermen. De RH perf padel is innovatief, ruim, met een zeer comfortabel draagsysteem dat u niet voelt op uw scooter, fiets of tijdens het wandelen.Deze geïsoleerde padeltas is ontwikkeld voor de meest toegewijde spelers en is verdeeld in 3 waterdichte vakken die groot genoeg zijn om al uw uitrusting in op te bergen. Het zeer stevige buitenmateriaal is waterdicht, duurzaam en in de kleur zwart zo ontworpen dat u uw padel-uitrusting comfortabel kunt vervoeren en kunt pronken met een unieke sportstijl.
Voorzien van 1 hoofdvak (4 rackets) met een tussenschot om uw overige spullen te organiseren. Voorts 2 zijvakken en 1 zak voor accessoires
Babolat Padel Lite padeltas (2023)
Uitstekende Babolat Padel Lite Wit Zwart padeltas van goed formaat waarmee u al uw sportuitrusting praktisch en comfortabel kunt organiseren. Met een Capaciteit voor twee rackets, Accessoires binnen handbereik dankzij de praktische zakken. Ontworpen met resistent materiaal.
Ga de baan op met deze comfortabele tas die genoeg ruimte heeft voor twee rackets en nog veel meer.