Carbon Flex

Babolat Technical Veron (Diamant) - 2024 padel racket
Ontdek het spectaculaire padel racket Babolat Technical Veron 2024, een geavanceerd model dat belooft je spel op de baan te revolutioneren. De ingenieuze combinatie van carbon en glasvezel op het oppervlak biedt niet alleen ongeëvenaarde dynamische kracht, maar ook een elasticiteit die elke slag vergemakkelijkt, waardoor een geoptimaliseerde krachtoverdracht en een precisie bij het terugslaan van de slagen die je zal verbazen.In het model Babolat Technical Veron, is elk detail zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de eisen van geavanceerde of hoge spelers. De verdeling en grootte van de gaten, samen met een kern die is gemaakt in een sandwichmodus van drie verschillende EVA-lagen, maken elke slag een unieke ervaring. Of je nu krachtige of langzamere slagen uitvoert, de stijve buitenlaag en de zachte binnenlaag bieden je de kracht en het comfort die je nodig hebt in elke situatie.
De Babolat Technical Veron 2024 is perfect voor geavanceerde of hoge spelers die liever dicht bij het net spelen, altijd op zoek naar kracht in de slag. Het krachtige maar handelbare ontwerp past perfect bij degenen die houden van het hard slaan van de bal, waardoor een uitzonderlijke prestatie in elk spel.Met de Babolat Technical Veron 2024 heeft elke slag een andere smaak. De ruwe afwerking van het racket maakt onmogelijke effecten mogelijk die je rivalen zonder antwoorden zullen laten. Bovendien zal het spectaculaire esthetiek je laten schitteren op de baan, het verschil voelend met elk spel. Het is tijd om je spel naar een nieuw niveau te tillen!

Heeft een diamantvorm met balans naar de punt, ideaal voor spelers die op zoek zijn naar kracht.
De combinatie van carbon en glasvezel geeft het meer elasticiteit, wat een technisch spel vergemakkelijkt.
Uitstekende gevoelens bij aanraking dankzij het rubber van verschillende dichtheden.
Heel comfortabele grip dankzij het vervangbare koordsysteem smart buttcap.
Helpt de effecten te verbeteren dankzij het ruwe oppervlak in reliëf.
Behoort tot de collectie van padel rackets Babolat 2024.
Babolat Air Veron (Diamant) - 2024 padel racket
Ontdek de Babolat Air Veron 2024, een padel racket die je ideale partner op het veld wordt, biedt je een onberispelijke balans tussen kracht en hanteerbaarheid. Met zijn innovatieve weefsel van twee materialen op het blad, combineert dit racket de explosieve kracht van koolstof met de flexibiliteit van glasvezel, wat zorgt voor een dynamische reactie bij elke slag.Haar moderne ontwerp en ruwe afwerking zullen je niet alleen een benijdenswaardige esthetiek bieden, maar ook extra controle en effecten op de bal. De optimalisatie in de verdeling en grootte van de gaten volgens de vorm van het racket, samen met de kern gemaakt in een sandwich-stijl met drie verschillende EVA-lagen, benadrukt de krachtoverdracht en precisie bij het retourneren van de slagen. Met de Babolat Air Veron 2024, zal elk spel een demonstratie zijn van je vaardigheid en potentieel op het padelveld.
De Babolat Air Veron 2024 is de perfecte keuze voor regelmatige spelers die op zoek zijn naar extra kracht in hun spel zonder in te boeten aan hanteerbaarheid. De lichtheid en ergonomische ontwerp maken het ideaal voor diegenen met een goed spelniveau die verlangen naar gemakkelijke bewegingen op het veld en een uitstekende prestatie in elke competitie.Het nieuwe ontwerp van het koord laat je het verwijderen voor eenvoudige reiniging of personalisatie, en brengt je spelervaring naar een nieuw niveau. Bovendien zal de ongeëvenaarde esthetiek je laten schitteren op het veld, waardoor elk spel een demonstratie van stijl en vaardigheid wordt. Met de Babolat Air Veron 2024 voel je het verschil bij elke slag!

Heel handzaam en licht racket, met een gewicht van ongeveer 355 gram.
Diamantvorm met balans naar het bovenste gedeelte.
Combineert koolstof en glasvezel voor een goede speelbaarheid.
Reageert goed op langzame ballen dankzij de kern met verschillende dichtheden.
Meer contact met de bal om effecten te genereren dankzij het ruwe oppervlak.
Behoort tot de Babolat 2024-racketcollectie.