3K Carbon

Siux Spyder Lite Control 3 Hard - 12K (Druppel) - 2024 padel racket
De nieuwe Siux Spyder Lite Control 3 Hard valt op door zijn ronde vorm, zijn EVA Harde kern en zijn 12K Carbon op het blad voor uitzonderlijke prestaties. De buisvormige en glanzende afwerking bieden weerstand en esthetiek.
Met een zeer hard gevoel en een lage balans is het de perfecte keuze voor veeleisende spelers die gewend zijn aan een controlespel met een aanvallend gevoel. Ervaar uitmuntendheid bij elke opname!
€ 202,44
Siux Spyder Lite 3 Hard - 12K (Druppel) - 2024 padel racket
De nieuwe Siux Spyder Lite 3 Hard valt op door zijn druppelvorm, zijn EVA Harde kern en zijn 12K Carbon  op het blad voor uitzonderlijke prestaties. De buisvormige en glanzende afwerking bieden weerstand en esthetiek.
Met een zeer hard gevoel en hoge balans is het de perfecte keuze voor veeleisende spelers die gewend zijn aan een aanvallend spel. Ervaar uitmuntendheid bij elke slag!
€ 202,44
Siux Diablo Revolution Lite 3 - 12K (Diamant) - 2024 padel racket
Introductie van het Siux Diablo Revolution Lite 3-racket, een toppunt van padel-excellentie dat kracht en finesse naadloos combineert voor een ongeëvenaarde speelervaring. Dit racket is gemaakt met precisie en innovatie en is een gamechanger voor spelers die superieure prestaties op het veld eisen. De kern van de Diablo Revolution Lite 3 wordt gevormd door het diamantformaat, een ontwerp dat zorgvuldig is ontworpen om spelers een optimale mix van kracht en controle te bieden. Deze strategische ontwerpkeuze zorgt ervoor dat elke swing een perfect evenwicht kent, waardoor je het spel met vertrouwen kunt domineren.
Het slagvlak van het racket is een bewijs van zijn technologische bekwaamheid, met een constructie gemaakt van 12K Carbon. De 12K Carbon staat bekend om zijn kracht en reactievermogen en zorgt ervoor dat spelers krachtige schoten kunnen loslaten terwijl ze de behendigheid behouden die nodig is voor nauwkeurige manoeuvres. Het is de ideale keuze voor degenen die op zoek zijn naar veelzijdigheid in hun speelstijl.
In de Diablo Revolution Lite 3 zit een EVA De rubberen kern draagt ​​bij aan een medium touch en biedt spelers de tactiele feedback die nodig is om de bal te voelen en schoten met chirurgische precisie uit te voeren. De medium balans van het racket vergroot het aanpassingsvermogen verder, waardoor het geschikt is voor spelers die een perfecte harmonie van kracht en controle in hun spel nodig hebben.
De Diablo Revolution Lite 3 is visueel opvallend en heeft een opvallend rood frame dat niet alleen in het oog springt, maar ook de intensiteit van je gameplay weerspiegelt. Matte afwerkingen voegen een element van verfijning toe aan het ontwerp en tonen de toewijding van Siux om prestaties en stijl te combineren. Een van de opvallende kenmerken van dit racket is de integratie van het Dual Pro Grip-systeem. Deze geavanceerde technologie verbetert de grip voor superieure controle, terwijl tegelijkertijd wordt gewerkt om trillingen tijdens slagen te minimaliseren. Het resultaat is een comfortabelere en stabielere speelervaring, waardoor je gefocust kunt blijven op je spel zonder onnodige afleiding.
Stap vol vertrouwen de padelbaan op, gewapend met het Siux Diablo Revolution Lite 3-racket. Of je nu krachtige slagen loslaat die resoneren met autoriteit of finesse-plays uitvoert die tegenstanders met ontzag achterlaten, dit racket is jouw sleutel tot winnende prestaties. Verbeter je spel en maak een krachtig statement met de perfecte mix van stijl en inhoud. Met de Siux Diablo Revolution Lite 3 is uitmuntendheid niet alleen een doel – het is een garantie.
€ 185,91
Siux Trilogy Lite Air 4 - 21K (Druppel) - 2024 padel racket
Het Siux Trilogy IV Lite padelracket is speciaal ontwikkeld voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een lichtgewicht racket zonder dat dit ten koste gaat van kracht of controle. Met zijn druppelvormige kop en medium balanspunt biedt hij een perfecte combinatie van kracht en controle.
De moderne uitstraling van dit racket wordt benadrukt door een strakke kleurstelling, die perfect aansluit bij de hoogwaardige prestaties. De Trilogy IV Lite maakt gebruik van geavanceerde materialen en technologieën. De kern bestaat uit EVA Soft-rubber, bekend om zijn uitstekende schokabsorptie en comfort. De slagzijde is voorzien van een laag 21K koolstofvezel, wat zorgt voor extra sterkte en reactievermogen. Dit materiaal draagt ​​bij aan een verbeterde slagprecisie en duurzaamheid van het racket. Siux heeft dit racket uitgerust met een Anti-Vibration System, wat helpt trillingen te verminderen en de kans op blessures zoals een tenniselleboog te minimaliseren.
De lichtgewicht constructie bevordert de manoeuvreerbaarheid en snelheid bij het slaan, terwijl het EVA Soft-rubber erin zit de kern zorgt voor comfort tijdens langere speelsessies.
€ 190,04
Siux Trilogy Go 4 - 3K (Rond) - 2024 padel racket
De Siux Trilogy IV Go betreft een eersteklas padelracket, speciaal ontworpen voor ervaren spelers die een gebalanceerde combinatie van kracht en precisie zoeken. Met zijn opvallende design, ronde kopvorm en laag balanspunt is dit racket ideaal voor spelers die de nadruk leggen op controle en precisie in hun spel. Het racket straalt een stijlvolle uitstraling uit met een opvallend kleurenpalet dat de geavanceerde functies benadrukt.De Trilogy IV GO is vervaardigd met hoogwaardige materialen en innovatieve technologieën. De kern bestaat uit premium EVA Black rubber, bekend om zijn duurzaamheid en uitstekende balgevoel. De buitenste lagen zijn versterkt met 3K carbonvezel, wat het racket extra stevigheid en een grotere slagkracht geeft. Deze materialen vergroten niet alleen de levensduur van het racket, maar verbeteren ook de algehele spelervaring.Bij het ontwerpen van dit racket stond comfort en efficiëntie centraal. Het is voorzien van een geavanceerd anti-vibratiesysteem dat trillingen minimaliseert, waardoor de kans op blessures zoals een tenniselleboog wordt verminderd. De ronde kopvorm en het lage balanspunt zorgen voor uitstekende controle, terwijl het EVA Black rubber zorgt voor een comfortabel gevoel bij elke slag.
€ 202,44
Siux Fenix Lite - 3K (Diamant) - 2024 padel racket
De Siux Fenix ​​IV Lite is ontworpen voor gevorderde of professionele padelspelers en is het ideale padelracket met harde aanraking als je op zoek bent naar krachtige slagen en agressief aanvallend spel. Het heeft een diamantvorm met een hoge balans, zodat je kunt genieten van een enorme kracht en een hoger impactpunt kunt bereiken, wat een betere controle mogelijk maakt bij schoten zoals smashes. Je slaat met een hoge effectiviteit op rood.
Bovendien geniet je dankzij het gewicht, dat varieert tussen 355 en 375 gram, van grote bewegingsvrijheid, lichtheid en wendbaarheid bij het bewegen over het veld. Als we ons concentreren op de samenstelling, is het de moeite waard om de 3K Twill-koolstof op het blad te vermelden, omdat het een harde en resistente vezel is die niet overmatig buigt en minder inspanning vereist om zijn oorspronkelijke vorm te herstellen na een impact, waardoor de levensduur wordt verlengd.
Het Twill-weefsel is samengesteld uit diagonaal verweven garens, wat een meer open positie en grotere elasticiteit mogelijk maakt. Het oppervlak heeft bovendien een matte afwerking en 3D-reliëf, waardoor de bal beter grip heeft en sneller ronddraait voor meer spin. Het frame daarentegen is gemaakt van 3K Carbon, wat zorgt voor veel controle en precisie bij het slaan.
Ondertussen bevat de kern EVA Hard-rubber, een dicht en hard schuim dat kracht genereert en de trillingen van de schokken op een optimale manier absorbeert. Het biedt ook veelzijdigheid en extra stabiliteit.
Als aanvullende details kunnen we de Dual Pro Grip- en Dampeners Shockout-technologieën vermelden. De eerste bestaat uit een grip gemaakt van FOAM-rubber, wat een comfortabelere, stevigere en natuurlijkere grip bevordert, en de tweede is een antivibratiesysteem dat de algehele sensaties verbetert en de speler comfort en bescherming biedt.
€ 185,91
Siux Electra ST3 Stupa Pro - 15K (Hybrid) - 2024 padel racket
Ontdek de Siux Electra ST3 Stupa Pro 2024, een krachtig racket ontworpen voor de meest veeleisende spelers. Als u op zoek bent naar precisie en kracht op de baan, dan is dit racket uw perfecte bondgenoot, omdat u dankzij de zandafwerking de effecten aanzienlijk kunt verbeteren.Dankzij het hybride ontwerp en de medium balans biedt hij een uitzonderlijke balans tussen controle en kracht. Dankzij zijn lichtheid kun je vrij bewegen en domineer je het spel met elke slag. Het combineert een constructie met carbon en EVA-Hard rubber, waardoor het een semi-hard gevoel geeft.
De Siux Electra ST3 Stupa Pro is ideaal voor gevorderde en professionele spelers die op zoek zijn naar een racket met een perfecte balans tussen kracht en controle. Het ontwerp en de materialen maken het de voorkeursoptie voor veelzijdige spelers die zich willen onderscheiden in elk spel. De Siux Electra ST3 Stupa Pro 2024 zal je verliefd maken op zijn elegante design en prestaties op het circuit. Dankzij de unieke combinatie van technologieën en materialen van topkwaliteit kun je met precisie en kracht spelen en sta je in elke wedstrijd in het middelpunt van de belangstelling.

Officieel racket van WPT-speler Franco Stupaczuk.
Hybride vorm en medium balans voor gebalanceerd spel.
15K 20x40 Textreme Carbon-constructie op het blad.
3K Carbon en Aramide buizenframe voor meer weerstand.
Hard EVA-rubber in de kern voor optimale rebound.
Het behoort tot de Siux 2024 racketcollectie.
€ 235,12
StarVie Dronos Speed (Druppel) - 2024 padel racket
Het Dronos Speed-racket is samengesteld uit 3K Carbon op het blad en 3K Carbon in de buis om voor meer stijfheid in de structuur van het racket te zorgen. Het bevat Ultra Speed ​​Soft-rubber, ultrazacht dat een comfortabele aanraking, meer controle en extra balsnelheid biedt.
Het heeft een 100% 3K-koolstofsamenstelling, zowel op het blad als in de buisvorm van het blad.De nieuwe Noene Inside StarVie anti-shock padelgrip, exclusief voor de rackets van het merk en standaard gemonteerd, absorbeert en beschermt tot 96% van de negatieve energie die wordt gegenereerd door schokken en trillingen.
De kern is uitgerust met Ultra Speed ​​Zacht rubber met ultrazachte dichtheid dat een geweldig gevoel van comfort en handling op de baan biedt. Meer controle en extra balsnelheid, waardoor een uitstekende balopbrengst wordt verkregen.
De ruwheid op het vlak rechtstreeks uit de mal onderscheidt zich door zijn stabiliteit en duurzaamheid. Dankzij de Full Plane Effect-technologie kun je de bal met grotere precisie laten draaien. De grip is met 1 cm meer lengte uitgerust om de grip met twee handen comfortabeler te maken bij backhand slagen.
€ 181,78
StarVie Basalt Osiris Pro (Druppel) - 2023 padel racket
De StarVie Basalt Osiris Pro is ideaal voor spelers die op zoek zijn naar aanval in hun spel dankzij het PRO 50 rubber met gemiddelde dichtheid, de hoge balans en de druppelvorm. Dit model wordt gekenmerkt door een samenstelling van 3K Basalt en Carbon op het blad, wat zorgt voor meer duurzaamheid en weerstand. stabiel
€ 136,32
StarVie Aquila Space Speed 2.0 (Druppel) - 2023 padel racket
Het Aquila Space Speed ​​​​2.0 racket valt op door zijn nieuwe Ultra Speed ​​​​Soft-technologie, een ultrazacht rubber dat opvalt door zijn beheersbaarheid en zijn geweldige baloutput. Dit racket is perfect voor aanvallende spelers die op zoek zijn naar een comfortabel racket om hun spel te ontwikkelen en te verbeteren.
3K Carbon-samenstelling op het blad en op het frame maakt dit racket zeer resistent en duurzaam.
€ 152,85
StarVie Aquila Space 2.0 (Druppel) - 2023 padel racket
De StarVie Aquila onderscheidt zich als een comfortabel racket, dat goede sensaties op de baan biedt met een perfecte balans tussen kracht, controle en balvermogen. De beheersbaarheid is ook verrassend dankzij de SOFT 30 rubberdichtheid in de kern.
Het is ontworpen voor offensieve spelers op het middenniveau die op zoek zijn naar geweldige acceleratie en een goed passingspel. De Aquila Space 2.0 heeft een samenstelling van 3K Carbon zowel op het vlak als op het frame.
€ 152,85
-€ 100,00
StarVie Basalt Osiris (Druppel) - 2023 padel racket
De StarVie Basalt Osiris valt op door zijn samenstelling van basaltvezel en 3K Carbon op het blad die zorgt voor meer duurzaamheid en weerstand, waardoor breuken worden voorkomen en ervoor wordt gezorgd dat de speeleigenschappen niet verloren gaan. Het is ideaal voor spelers die op zoek zijn naar geweldige controle en comfort op de baan en een geweldige baloutput hebben dankzij het Soft 30 rubber.
€ 118,97
€ 218,97