80% Carbon Fiber

Royal Padel 771 EFE Extreme (Diamant) - 2023
Royal Padel 771 EFE Extreme (Diamant) - 2023
Haal je beste slagen met het zwart-oranje RP 771 EFE Extreme padelracket uit de nieuwe Royal Padel 2023-collectie. Het is een redelijk krachtig racket omdat het een diamant formaat heeft met een ietwat hoge balans, dus we zullen op dat moment genieten van de beste prestaties om de bal hard te raken.
Naar onze mening is het geschikt voor zowel de gevorderde speler als de gemiddelde speler, omdat het dankzij zijn flexibiliteit de aanpassing van de speler bevordert. het bedrijf heeft zowel koolstofvezel in de structuur als glasvezel op het blad gebruikt waarmee we een grote duurzaamheid en stevigheid zullen hebben.
Bullpadel Ionic Control (Rond) - 2023
Bullpadel Ionic Control (Rond) - 2023
De nieuwe Bullpadel IONIC CTR 23 is buitengewoon voor die professionele spelers wiens uitdaging is om hun best elke dag op de baan te geven. De ronde vorm en het koolstofframe zorgen ervoor dat uw racket te allen tijde wordt beschermd, ongeacht de kracht van de slag.Het is het perfecte racket om een grotere beheersbaarheid te bereiken, waarbij het nieuwe XForce-systeem is opgenomen, met een buitenste kern gemaakt van een mengsel van koolstofvezel en glasvezel.