Backpacks

NOX Street Urban Backpack - 2024
Ontdek de nieuwe Street Urban Black Backpack van Nox Padel, de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een balans tussen casual stijl en sportieve functionaliteit. Of je nu naar trainingen, wedstrijden of gewoon je dagelijkse activiteiten gaat, deze rugzak past zich aan al je behoeften aan met een uniek en praktisch ontwerp.

Compartiment 1: een multifunctionele ruimte met gewatteerde voering die maximale bescherming biedt. Dit compartiment is veelzijdig, perfect voor het vervoeren van uw paddle-tennis- of beachtennisracket, maar ook voor het veilig meenemen van uw laptop. 
Hoofdcompartiment 2: Ontworpen voor snelle en gemakkelijke toegang tot de binnenkant van de rugzak. Ideaal voor het vervoeren van uw sportuitrusting of zelfs maximaal drie rackets. 
Compartiment 3: Een speciale ruimte voor uw persoonlijke accessoires, zoals portemonnee, sleutels, clubkaart, koptelefoon en uw mobiele telefoon. Alles wat u nodig heeft, georganiseerd en binnen handbereik. 
Schoenencompartiment 4: Een onafhankelijk zijcompartiment met een speciaal ventilatiesysteem. Perfect om je sneakers mee te nemen en gescheiden te houden van de rest van je spullen. 
Accessoirecompartiment 5: Een extra zijcompartiment ontworpen om accessoires zoals polsbandjes, ballen en portemonnee op een overzichtelijke en praktische manier op te bergen. Gewatteerde bandjes en rug:
Gegarandeerd comfort dankzij de verstelbare bandjes en de gewatteerde achterkant die zich aanpast aan je lichaam. Draag uw spullen de hele dag comfortabel. 
Ergonomisch textiel: Hoogwaardig textiel optimaliseert niet alleen de grip, maar bevordert ook de luchtcirculatie, waardoor uw rug koel en comfortabel blijft. 
Afmetingen: 420 x 320 x 200 mm
Volume: 28 Ltr.
Collectie: 2024
NOX Street Backpack - 2023
De Nox Padel Street rugzak in lichtgrijs en donkergrijs. Het is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen, zowel tijdens uw sportieve avonturen als in uw dagelijks leven, en biedt u een perfecte combinatie van stijl en bruikbaarheid.
Met deze rugzak heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik, zodat je kunt genieten van een uitgebreide ervaring. Mis je kans niet om de jouwe te krijgen en je spel naar een hoger niveau te tillen.

Hoofdvak #1 met gewatteerde voering om je racket te beschermen.
Hoofdvak #2 voor het opbergen van rackets, uitrusting en accessoires.
Onafhankelijk compartiment voor schoenen met beluchtingssysteem.
Voorvak van mesh, ideaal voor je sleutels, portemonnee, clubkaart en meer.
Zijvakken om je balbus of bidon in te vervoeren.
Riemen en gewatteerde rug die meer comfort bieden tijdens het gebruik.
Ergonomisch textiel dat de grip en luchtcirculatie optimaliseert.
Kleur: Zwart en Lichtgrijs
Collectie: 2023

NOX MM2 Pro Backpack - 2023
De NOX MM2 PRO-rugzak heeft een eenvoudig, prachtig en elegant ontwerp, dankzij de combinatie van zwarte en rode details op de ritsen en het logo. Deze mix van kleuren geeft het een moderne en krachtige esthetiek. U vervoert uw padeluitrusting met veel stijl.Als we het hebben over de capaciteit van deze rugzak, kunnen we de verscheidenheid aan compartimenten vermelden, elk met een andere functie. Het bevat een algemeen gedrag, een ander exclusief voor het racket, een ander front voor kleinere voorwerpen, twee zijvakken met ritssluiting en een extra compartiment om schoenen op te bergen. Deze laatste omvat een ventilatiesysteem om slechte geurtjes veroorzaakt door zweet te voorkomen.
NOX Pro Series Backpack - 2023
De Nox Pro Series Backpack is gemaakt met hoogwaardige materialen en zorgvuldig ontworpen, combineert onze rugzak functionaliteit en stijl in één product. Dankzij het ruime en goed georganiseerde ontwerp kun je alles meenemen wat je nodig hebt, van een laptop en boeken tot je complete padeluitrusting: racket, schoenen, uitrusting en accessoires.
Met deze rugzak heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik, zodat je kunt genieten van een uitgebreide ervaring. Mis je kans niet om de jouwe te krijgen en je spel naar een hoger niveau te tillen.
NOX Street Backpack - 2023
De Nox Padel Street rugzak in lichtgrijs met zwart detail. Het is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen, zowel tijdens uw sportieve avonturen als in uw dagelijks leven, en biedt u een perfecte combinatie van stijl en bruikbaarheid.
Met deze rugzak heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik, zodat je kunt genieten van een uitgebreide ervaring. Mis je kans niet om de jouwe te krijgen en je spel naar een hoger niveau te tillen.