Backpacks

Drop Shot Sibi Backpack - 2024
De Drop Shot Sibi Backpack bestaat uit een groot centraal compartiment, een gereserveerde ruimte om je paddle-tennisracket in op te bergen en een vak om kleine spullen in op te bergen. De rugzak heeft een speciaal versterkte basis die de sterkte en duurzaamheid van het product garandeert. Bovendien kenmerken de handvatten zich doordat ze extra gewatteerd zijn, zodat het dragen van je rugzak zo comfortabel mogelijk is. Een ontwerp dat is ontworpen om het vervoeren van spullen zo eenvoudig mogelijk te maken. De Drop Shot Sibi-rugzak is gemaakt van PU-leer; een kwaliteitsmateriaal dat een sublieme afwerking van grote elegantie biedt. Het esthetische ontwerp heeft altijd een gedistingeerde en elegante stijl in gedachten. De discrete details in blauwe en witte tinten zorgen voor een eenvoudig accessoire dat gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Afmetingen: 31 x 15 x 51 cm
Materiaal: Polyester
Kleur: Zwart met Blauw
Collectie: 2024
Drop Shot Bentor Lima Backpack - 2024
Dit jaar hebben we voor de tassencollectie 2023 met speciale zorg de Bentor-lijn van onze speler Pablo Lima ontworpen, aangezien dit de laatste rugzak zal zijn die hij dit jaar zal dragen tijdens de World Padel Tour. Het ontwerp van de Bentor Lima Drop Shot-rugzak is natuurgetrouw volgt de waarden die Pablo Lima verdedigt; heruitvinding, kwaliteit en inspanning.
De Bentor Lima Drop Shot Rugzak bestaat uit een groot centraal compartiment, een gereserveerde ruimte om je acket in op te bergen en een vak om kleine spullen in op te bergen. Bovendien heeft het een speciaal versterkte basis die de sterkte en duurzaamheid van het product garandeert. De handvatten kenmerken zich doordat ze extra gewatteerd zijn, zodat het dragen van je rugzak zo comfortabel mogelijk is. Bij Drop Shot willen we het vervoeren van uw spullen comfortabel en gemakkelijk voor u maken.
De kwaliteit van de Bentor Lima Drop Shot-rugzak ligt in de stof waaruit hij bestaat; PU-leer ; een resistent materiaal dat de duurzaamheid van het product garandeert. Als vanwege zijn stijl heeft de Bentor Lima Drop Shot-rugzak een elegant ontwerp dat zwarte en gouden details combineert. Op de voorkant is het logo en de handtekening van de Bentor-lijn gedrukt. De rugzak is afgewerkt met het zilverkleurige metalen stukje van het Drop Shot-logo.

Afmetingen: 31 x 15 x 51 cm
Materiaal: Polyester
Kleur: Zwart met details in Goud
Collectie: 2024
Drop Shot Alsai Campa Backpack - 2024
Dit seizoen wordt de Alsai Campa-lijn van onze speler Lucas Campagnolo op de markt gebracht. Bij zijn ontwerp hebben we rekening gehouden met enkele van de meest opvallende kwaliteiten van Lucas; zoals de vreugde die hij op en buiten het veld laat zien en die in het product wordt overgebracht door de kleuren en de elegantie waarmee hij elke slag op het speelveld uitvoert.
Uit de nieuwe tassencollectie 2023 is de Alsai Campa Drop Shot-rugzak, een accessoire dat je overal mee naartoe neemt. Het ontwerp is ontworpen om comfort en gemak te bieden. De Alsai Campa Drop Shot-rugzak bestaat uit een groot centraal compartiment, een gereserveerde ruimte om je racket in op te bergen en een vak om kleine spullen in op te bergen. De rugzak heeft een speciaal versterkte basis die de sterkte en duurzaamheid van het product garandeert. Bovendien kenmerken de handvatten zich doordat ze extra gewatteerd zijn, zodat het dragen van je rugzak zo comfortabel mogelijk is.
De Alsai Campa Drop Shot-rugzak is geweest gemaakt van PU-leer; een kwaliteitsmateriaal dat een sublieme afwerking biedt. Wat de stijl betreft, kunnen we spreken van een modern, casual en tijdloos ontwerp. De Alsai Campa Drop Shot-rugzak is het perfecte accessoire om je outfit af te maken. De blauwe en oranje details passen bij de volledige Alsai Campa-lijn die onze speler zal dragen tijdens de World Padel Tour.

Afmetingen: 31 x 15 x 51 cm
Materiaal: Polyester
Kleur: Zwart met details in Geel en Blauw
Collectie: 204
Drop Shot 'Pablo Lima' Backpack - 2023
Binnen de nieuwe tassencollectie bevindt zich de Drop Shot Lima Backpack in Koper kleur. Een essentieel accessoire voor dagelijks gebruik. Je spullen vervoeren was nog nooit zo gemakkelijk en comfortabel. Het ontwerp is zorgvuldig doordacht om onze klanten het comfort en de stijl te garanderen die ze van ons eisen.