Babolat

Babolat Storm (Druppel) - 2022
Babolat Storm (Druppel) - 2022
Het Babolat Storm 2022 padelracket is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar kracht en controle in gelijke delen. De druppelvorm zorgt voor de perfecte balans.
Het racket valt op door zijn lichte gewicht, ideaal voor eenvoudige bediening en snel leren. Het heeft een druppelvorm die de nodige veelzijdigheid biedt voor je spel. Het is een racket dat is ontworpen voor spelers van gemiddeld tot gevorderd niveau die op zoek zijn naar een racket dat hun prestaties in het spel verbetert. De medium vorm en balans helpen om een ​​uitstekende beheersbaarheid en een balans tussen kracht en controle te bereiken.
Babolat Reveal (Rond) - 2022
Babolat Reveal (Rond) - 2022
Het Babolat Reveal 2022 padelracket, gemaakt voor dames die een zeer comfortabel en handelbaar racket willen met een gewicht van ongeveer 345 gram. Een racket met een uniek en opvallend design door zijn mix van kleuren en uitstekende kwaliteit.
Babolat Reflex (Diamant) - 2022
Babolat Reflex (Diamant) - 2022
Het Babolat Reflex is het ideale padelracket voor spelers die nieuw zijn in padel en op zoek zijn naar een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is een racket dat is gemaakt in diamantformaat, met een hoge balans, waardoor de krachtigste slagen worden bevorderd.Het frame is gemaakt van carbon en het blad is gemaakt van glasvezel. Bovendien heeft het een EVA Soft rubberen kern die een betere baloutput bereikt.
Babolat Technical Veron (Diamond) - 2022
Babolat Technical Veron (Diamond) - 2022
Breng je pittigste kant naar voren met de nieuwe editie van het Technical Veron padelracket, een high-performance model uit de Babolat Padel 2022-catalogus. Het biedt een fantastische prijs-kwaliteitverhouding en keert terug met een nieuw ontwerp in rode tinten. Eenmaal op de baan adviseren we het voor aanvallende spelers, omdat het is ontworpen in een extra groot diamantformaat met een hoge balans, dus het zorgt voor een geweldige stoot in volleys en spikes.
Babolat Counter Viper (Teardrop) - 2022
Babolat Counter Viper (Teardrop) - 2022
Haal meer uit elke game-actie met de nieuwe editie van het Counter Viper, het meest gebalanceerde van de geavanceerde Babolat Padel 2022-serie. Dankzij het oversized formaat en de ingeperkte balans, biedt het een geweldige balans tussen kracht en controle en is het dus geschikt voor veelzijdige spelers. Op het eerste gezicht keert hij terug met een nieuw ontwerp met geel in het framegebied en details samen met de zichtbare carbon die je zo leuk vindt.
Babolat Counter Vertuo (Teardrop) - 2022
Babolat Counter Vertuo (Teardrop) - 2022
De Babolat Counter Vertuo is een zeer goed uitgebalanceerd model dat ook terugkeert met een nieuw ontwerp in gele en zwarte tinten om je in het middelpunt van de belangstelling te zetten. Het is ontworpen in een traanvorm en medium balans, waardoor het in gelijke mate kracht en controle heeft. Er zijn flexibelere materialen gebruikt in de constructie voor een snelle aanpassing van de atleet, dus het is ideaal voor spelers van gemiddeld niveau die willen verbeteren.
Babolat Air Vertuo (Teardrop) - 2022
Babolat Air Vertuo (Teardrop) - 2022
Perfectioneer je spel met de nieuwe Babolat Padel 2022-collectie, daarin vind je het model dat het beste bij je past. Ontdek het Air Vertuo blauwe padelracket, een model uit de medium serie dat je zal helpen om kracht in de buurt van het net en off-center ballen te krijgen ter verdediging. Het is ontworpen in een meer oversized formaat en met een middelhoge balans om extra kracht te bereiken, maar zonder de controle op te geven.
Babolat Air Veron (Diamond) - 2022
Babolat Air Veron (Diamond) - 2022
Domineer het netspel met het nieuwe Air Veron padelracket, een van de krachtigste in de Babolat Padel 2022-collectie. Het handhaaft het formaat van zijn voorganger in oversized diamant en een enigszins hoge balans. Dankzij het lichte gewicht is hij zeer handelbaar, perfect om te reageren op de snelste ballen. Hoewel het een power padelracket is, is het een padelracket dat zich snel aanpast aangezien het niet zo technisch is als de Technical Veron. Hiervoor is het gemaakt met carbon flex, dat wil zeggen een mengsel van koolstof en glasvezel op het oppervlak voor een meer elastische aanraking en verbetering van de speelbaarheid.
Babolat Counter Veron (Round) - 2022
Babolat Counter Veron (Round) - 2022
De Babolat Counter Veron is een van de meest gebalanceerde rackets, dus we raden het aan voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar zowel kracht als controle, omdat het een extra groot formaat en een gerichte balans heeft. Op het eerste gezicht keert het terug met een nieuw ontwerp in geel en zichtbaar carbon, een zeer opvallend beeld waarvan we overtuigd zijn dat het niet onopgemerkt zal blijven. Het bevat ook 3D Spin-technologie, een ruwe afwerking die de spin verhoogt, evenals het vibrasorb-systeem, zodat je urenlang kunt spelen zonder ongemak.
Babolat Technical Viper (Diamond) - 2022
Babolat Technical Viper (Diamond) - 2022
Domineer het aanvallende spel met het nieuwe Technical Viper padelracket, het krachtigste model in de Babolat Padel 2022-collectie. Bondgenoot van WPT-speler Juan Lebrón. Het frame en de kleurdetails zijn rood behouden, samen met zichtbare koolstof- en zilveren details. Dankzij het diamantvormige ontwerp en de hoge balans voelt u alle kracht in uw handen. We raden het dus aan voor agressieve spelers, die graag dicht bij het net spelen en de bal hard slaan.
Babolat Air Viper (Diamond) - 2022
Babolat Air Viper (Diamond) - 2022
De Babolat Air Viper iseen van de meest complete in de collectie en waarmee je power met controle hebt. Het valt op door zijn oversized diamantformaat en enigszins hoge balans, wat de punch verhoogt, maar zonder de controle te verwaarlozen. In de buurt van het net kun je snel reageren, omdat het door zijn gewicht van ongeveer 355 gram zeer beheersbaar is.