6K Carbon

LOK Carbon On Flow - 6K (Rond) - 2024 padel racket
Het Carbon On Flow racket biedt een uitzonderlijke balans tussen kracht en controle, ondersteund door geavanceerde technologieën en een innovatief ontwerp. Een van de opvallende kenmerken van de Carbon On Flow is het asymmetrische hart, een technologie die de gewichtsverdeling over het racket optimaliseert om de manoeuvreerbaarheid en stabiliteit bij elke slag te verbeteren. Dit zorgt voor snellere en preciezere reacties op het veld, wat resulteert in effectievere en consistentere schoten.
Het racket is voorzien van een Carbon 6K oppervlak gerangschikt in drie verschillende vlakken, waardoor het een powerracket is, maar de ronde vorm zorgt voor een zeer hoge controle dankzij de sweet spot en balans in het midden. Bovendien introduceert dit racket de exclusieve 3D Spin Lines, strategisch geplaatste lijnen op het slagoppervlak die de rotatie van de bal bij impact vergroten.
Een ander kenmerk is het Gradual Face-ontwerp, dat bestaat uit een slagoppervlak met een speciale functie om trillingen bij slagen te verminderen. Dit racket valt op door zijn carbonversterking technologie, die de strategische integratie van extra koolstoflagen op belangrijke punten van het frame inhoudt. Deze verstevigingen verhogen niet alleen de stijfheid en duurzaamheid van het racket, maar verbeteren ook de energieoverdracht bij elke slag, wat resulteert in meer kracht en stabiliteit op de baan.
Het beschikt ook over een Dynamic Holes System, een progressieve opstelling van gaten met verschillende afmetingen die de kracht van de slag vergroten. Bovendien bevat het koolstofversterkingen en een verstelbare polsband, de Comfort-polsband. De ronde vorm zorgt ervoor dat de balans en de sweet spot bovenaan gepositioneerd zijn, waardoor het een racket is dat gericht is op aanvalsschoten.
LOK Carbon On Hype - 6K (Diamant) - 2024 padel racket
Het Carbon-On Hype-racket is een geavanceerde optie voor gevorderde padelspelers die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen kracht en controle, ondersteund door innovatieve technologieën en een zorgvuldig ontwerp. Een van de opvallende kenmerken van de Carbon-On Hype is het asymmetrische hart, een technologie die de gewichtsverdeling in het racket optimaliseert om de manoeuvreerbaarheid en stabiliteit bij elke slag te verbeteren.
Het racket heeft een oppervlak van 6K Carbon gerangschikt in drie verschillende vlakken, waardoor het een krachtgericht racket is. Het bevat ook het Gradual Face-systeem, dat bestaat uit een stapvormig slagoppervlak aan de buitenkant om trillingen bij balimpact te verminderen.
Bovendien beschikt het racket over de exclusieve 3D Spin Lines, strategisch geplaatste lijnen op het slagoppervlak die de balrotatie bij impact vergroten. Het beschikt ook over het Dynamic Holes System, een progressieve opstelling van gaten met verschillende afmetingen die de kracht van de slag vergroten. Voorts heeft het koolstofversterkingen en een verstelbare polsband genaamd de Confort-polsband. Dankzij de diamantvorm bevinden de balans en de sweet spot zich bovenaan, waardoor het een racket is dat zich richt op aanvalsschoten.

Adidas Metalbone Carbon CTRL 3.3 - 6K (Rond) - 2024 padel racket
De Metalbone Carbon CTRL 3.3 is een racket met de essentie voor gecontroleerd spel. Dankzij zijn eigenschappen kan hij echter in elke situatie schitteren. De adidas-profspeler Pol Hernandez gebruikt dit racket, dat zijn hoge prestaties en prestatievermogen in welke situatie dan ook bewijst.
De achthoekige structuur- en structurele versterkingstechnologieën in het frame bieden een hoge stijfheid. De ronde hoofdvorm en het minder stijve EVA Soft Performance rubber centreren de sweetspot en zorgen voor een hogere balopbrengst. Spin wordt eenvoudig gegenereerd dankzij de Spin Blade Decal- en Smart Holes Curve-technologieën. Het oppervlak van het racket is gemaakt van Carbon Fiber 6K, een stijf materiaal dat geschikt is voor alle soorten slagen.
Dit racket is speciaal ontworpen voor de gevorderde speler die op zoek is naar maximale controle en precisie bij het slaan. Het ontwerp en de technische kenmerken maken hem ideaal voor diegenen die lobs met diepte onder de knie willen krijgen en comfortabel willen verdedigen vanaf de achterkant van de padelbaan. De Adidas Metalbone Carbon CTRL 2024 blinkt niet alleen uit in prestaties, maar ook in design. Alle gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit, waardoor een spectaculaire ervaring op de baan gegarandeerd is. De elegante en verfijnde afwerking zorgt ervoor dat je opvalt in elke wedstrijd, waarbij stijl en functionaliteit perfect worden gecombineerd.

Controleracket met ronde mal en groot slagoppervlak.
Ruwe textuur op het blad waardoor betere effecten op de bal kunnen worden gedrukt.
100% koolstofconstructie, versterkt met 6K voor meer sterkte en duurzaamheid.
Comfortabele aanraking dankzij het zachte EFA-rubber met lage dichtheid, dat bij elke slag een geweldig gevoel geeft.
Achthoekige structuurtechnologie die meer stevigheid en weerstand biedt.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.
€ 157,44
€ 202,44
Adidas Metalbone Carbon 3.3 - 6K (Diamant) - 2024 padel racket
Gevorderde spelers vinden in de Metalbone Carbon 3.3 een racket dat het verschil maakt. Dit wordt op het veld gedemonstreerd door een van de spelers die dit racket gebruikt, de veelbelovende jonge adidas-speler Pablo Cardona.
De Octagonal Structure-technologie in het frame, de samenstelling van het oppervlak in Carbon Fiber 6K en de Structural Reinforcement bieden een onvergelijkbare stijfheid. Aanvallend spel wordt ook verbeterd door de Diamond Oversize clubhoofdvorm. Het EVA Soft Performance-rubber als binnenste compound zorgt voor een hogere balopbrengst. En er gaat niets boven de ruwheid van de Spin Blade-sticker voor de meest duivelse draai.
De Adidas Metalbone Carbon 3.3 is ontworpen voor spelers met een aanvallende focus. Het diamantformaat en de balans richting de punt verbeteren je schoten, waardoor het ideaal is voor diegenen die meer kracht willen toevoegen aan agressieve schoten en willen domineren op het net. Naast het integreren van de allernieuwste technologieën, valt de Adidas Metalbone Carbon 3.3 op door zijn onberispelijke esthetiek. De combinatie van zichtbare koolstof- en bronstinten maakt het een bewonderd stuk op de padelbaan.

Buisvormige structuur in achthoekige doorsnede die superieure stijfheid biedt.
Ruw oppervlak voor optimale grip en het genereren van geavanceerde effecten.
6K koolstofvezel voor meer sterkte en duurzaamheid. Versterkt de punten met de grootste torsie.
3M zelfklevende beschermer, ontworpen om uw racket in elke speelsituatie te beschermen.
EVA-rubber met lage dichtheid voor uitstekende balopbrengst en comfort in het spel.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.