100% Carbon

Babolat Technical Viper 'Juan Lebrón' (Diamant) - 2023 padel racket
Laatste items in voorraad
Babolat Technical Viper 2023, het officiële racket van de Spaanse WPT-padelspeler Juan Lebrón. Een racket met een exclusief en onderscheidend ontwerp dat alleen jij op de baan zult hebben.Als padelspeler maak je het verschil met je perfecte techniek in elk spel. Je verrast met krachtige en precieze slagen in elke verdedigende beweging die je tegen je tegenstander maakt. Je zult beslissende en comfortabele slagen hebben terwijl je tegelijkertijd de maximale kracht en precisie van het schot krijgt met dit racket.
€ 210,70
Siux Trilogy 4 Lite Woman (Rond) - 2024 padel racket
BINNENKORT LEVERBAAR
De Siux Trilogy 4 Lite Woman is een hoogwaardig padelracket speciaal ontworpen voor vrouwelijke spelers. Hij heeft een lichtgewicht en duurzame constructie, waardoor hij gemakkelijk te hanteren en te manoeuvreren is op de baan. De vorm en balans van het racket zijn zorgvuldig ontworpen om maximale kracht en controle te bieden, waardoor spelers met gemak nauwkeurige slagen kunnen maken.Het carbonframe van het racket en het Eva Soft-rubber zorgen voor een comfortabel en krachtig gevoel en verminderen tegelijkertijd trillingen voor een comfortabelere speelervaring. Daarnaast is de Siux Trilogy 4 Lite Woman ontworpen met een strak en stijlvol design, waardoor hij opvalt op de baan.
€ 190,04
Siux Trilogy 4 Go Woman (Rond) - 2024 padel racket
BINNENKORT LEVERBAAR
De Siux Trilogy 4 Go Woman is een hoogwaardige padelracket die speciaal is ontworpen voor vrouwelijke spelers. Het maakt deel uit van de populaire Trilogy-serie van Siux, bekend om zijn uitzonderlijke prestaties en duurzaamheid. Deze racket heeft een strak en modern ontwerp, met een roze en zwarte kleurencombinatie die zowel stijlvol als opvallend is.De Siux Trilogy 4 Go Woman is gemaakt met de nieuwste technologieën en materialen, wat zorgt voor maximale kracht en controle op de baan. Het heeft een frame van carbon en een zachte EVA-rubberen kern, wat zorgt voor een perfecte balans tussen kracht en comfort. De racket heeft ook een diamantvormig blad, wat het sweet spot vergroot en zorgt voor meer precieze slagen.Met een gewicht van 360-375 gram en een medium balans is de Siux Trilogy 4 Go Woman geschikt voor spelers van alle niveaus. Het biedt een geweldige combinatie van kracht, controle en wendbaarheid, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elk type speler. Of je nu een beginner of een ervaren speler bent, dit racket zal je helpen om je spel naar een hoger niveau te tillen.Al met al is de Siux Trilogy 4 Go Woman een eersteklas padelracket dat perfect is voor vrouwelijke spelers die hun prestaties op de baan willen verbeteren. De hoogwaardige constructie, geavanceerde technologieën en stijlvolle ontwerp maken het een must-have voor elke serieuze padelspeler. Bestel de jouwe vandaag nog en ervaar de kracht en precisie van de Siux Trilogy 4 Go Woman.
€ 12,36
LOK Be Flow (Rond) - 2024 padel racket
De Be Flow is het racket waarmee je deze geweldige sport ontdekt, je begint padel te worden. Een racket dat balans, comfort, controle en gebruiksgemak combineert en dat in elke wedstrijd het beste in u naar boven haalt. De Be Flow is padel voor spelers die zich in de groeifase op de padelbaan bevinden. Het is ontworpen om gemakkelijk te hanteren te zijn en biedt spelers alle faciliteiten om hun spel te verbeteren, vooral bij controleschoten.Het heeft een ronde vorm waardoor controleschoten in volleys en vanaf de achterkant van het veld effectiever en consistenter worden. Het asymmetrische hart van de Be Flow optimaliseert de gewichtsverdeling in het racket, waardoor de wendbaarheid en stabiliteit bij elke slag worden verbeterd.De Be Flow heeft een gemengd koolstofvezeloppervlak dat ertoe bijdraagt ​​dat de peddel een hoog comfortgevoel heeft en ervoor zorgt dat je je comfortabel voelt op de baan. Bovendien is het gemaakt met ons EVA-rubber, dat na een balimpact in minder tijd naar zijn oorspronkelijke positie kan terugkeren. Dankzij zijn dichtheid past dit rubber zich aan elke speler aan, en het wordt geleverd in een exclusieve groene kleur volgens de bedrijfslijn van het merk.
€ 99,13
LOK Be Hype (Diamant) - 2024 padel racket
Het Be Hype racket is het racket waarmee je deze geweldige sport ontdekt, die padel zelf begint te worden. Een racket dat balans, comfort en gebruiksgemak combineert. Het zal in elke wedstrijd het beste in u naar boven halen en u helpen bij aanvallende schoten. De Be Hype is een racket voor spelers die groeien op de padelbaan. Het is ontworpen om gemakkelijk te hanteren te zijn en biedt alle faciliteiten voor de speler om zijn spel te verbeteren. De diamantvorm maakt aanvalsschoten effectiever en consistenter. Het asymmetrische hart van de Be Hype optimaliseert de gewichtsverdeling in het racket, waardoor de wendbaarheid en stabiliteit bij elke slag worden verbeterd.De BE Hype heeft een gemengd koolstofvezeloppervlak dat bijdraagt ​​aan een racket met een hoog comfortgevoel, waardoor je comfortabel op de baan blijft.Bovendien is het gemaakt met ons EVA-rubber, dat na een balimpact in minder tijd naar zijn oorspronkelijke positie kan terugkeren. Dankzij zijn dichtheid past dit rubber zich aan elke speler aan en wordt het gepresenteerd in een exclusieve groene kleur, volgens de bedrijfslijn van het merk.
€ 99,13
LOK Easy Flow (Rond) - 2024 padel racket
Het Easy Flow-racket is de meest geschikte keuze voor spelers met een gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een veelzijdig racket dat de nadruk legt op controle en comfort. Een van de belangrijkste kenmerken van het Easy Flow-racket is het asymmetrische hart, een technologie die de gewichtsverdeling over het racket optimaliseert om de manoeuvreerbaarheid en stabiliteit bij elke slag te verbeteren. Dit zorgt voor een snellere en nauwkeurigere reactie op het veld, wat resulteert in effectievere en consistentere treffers.
Het racket heeft een ronde vorm en biedt een gecentreerde balans en een sweet spot gericht op controle over de slag. De Easy Flow is voorzien van een gemengd koolstofvezeloppervlak dat bijdraagt ​​aan een hoog comfortgevoel, terwijl niet wordt vergeten dat het een racket is dat zich richt op de aanval met zijn ruitvorm en verhoogde sweet spot.
Het omvat ook het Gradual Face-systeem, dat bestaat uit treden en reliëfs die trillingen bij impact helpen verminderen. Bovendien bevat het koolstofversterkingstechnologie, waarbij de strategische integratie van extra koolstoflagen op belangrijke punten van het frame betrokken is om de stijfheid en duurzaamheid van het racket te vergroten. Ten slotte is hij uitgerust met de Confort-polsband, een verstelbare polsbandje.
Dit racket is zeer veelzijdig, of je nu vanaf de achterkant van het veld slaat of volleys uitvoert aan het net, de Easy Flow biedt je de controle en het comfort die je nodig hebt om volwassen te worden en elk punt te domineren.
€ 152,85
LOK Easy Hype (Diamant) - 2024 padel racket
Het Easey Hype-racket is de perfecte keuze voor spelers met een gemiddeld niveau en past zich aan alle speelstijlen aan, met een bijzondere nadruk op aanvalsacties. Een van de belangrijkste kenmerken van het Easy Hype-racket is het asymmetrische hart, een technologie die de gewichtsverdeling over het racket optimaliseert om de manoeuvreerbaarheid en stabiliteit bij elke slag te verbeteren. Dit zorgt voor snellere en preciezere reacties op het veld, wat resulteert in effectievere en consistentere schoten.
Het racket heeft een gemengd koolstofvezeloppervlak dat bijdraagt ​​aan een hoog comfortgevoel, terwijl de focus op de aanval behouden blijft dankzij de ruitvorm en verhoogde sweet spot. Het beschikt ook over het Gradual Face-systeem, dat bestaat uit treden en reliëfs die trillingen bij impact helpen verminderen. Bovendien bevat het koolstofversterkingstechnologie, wat de strategische integratie van extra koolstoflagen op belangrijke punten in het frame inhoudt om de stijfheid en duurzaamheid van het racket te vergroten.
Ten slotte is hij uitgerust met de Comfort-polsband, een verstelbare polsband. Qua prestaties biedt de Easy Hype een uitzonderlijke speelervaring. Het innovatieve ontwerp en geavanceerd technologieën maken het tot een veelzijdig en krachtig racket dat zich aanpast aan een breed scala aan speelstijlen en vaardigheidsniveaus. Of je nu vanaf de achterkant van het veld slaat of volleys uitvoert aan het net, de Easy Hype biedt je de kracht en het comfort die je nodig hebt om het padelspel te domineren, vooral tijdens aanvallende spelen.
€ 152,85
Babolat Counter Viper (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek de laatste innovatie in padelrackets met de Babolat Counter Viper 2024. Zorgvuldig ontworpen voor spelers die balans en precisie zoeken, onderscheidt dit racket zich door zijn hybride vorm en gemiddelde balans, wat zorgt voor superieur spel op de padelbaan.De Babolat Counter Viper 2024 is niet zomaar een racket, het is een verlengstuk van je talent op de baan. Met zijn drie-laags EVA sandwichkern en ruwe oppervlak wordt elke slag een demonstratie van kracht en techniek, waardoor je het spel kunt beheersen met ongekende precisie.
De Babolat Counter Viper 2024 is ideaal voor gevorderde en professionele spelers die uitzonderlijke controle en superieure prestaties zoeken. Perfect voor degenen die precisie waarderen en hun spel naar een hoger niveau willen tillen.Je zal verliefd worden op de Babolat Counter Viper 2024 vanwege zijn vermogen om elke wedstrijd te transformeren. Het ontwerp en de technologie bieden je controle en kracht waardoor je opvalt op de baan. Ervaar de evolutie van het spel met dit uitzonderlijke racket!

Hybride vorm met gemiddelde balans voor een evenwichtig spel.
Drie-laags EVA sandwichkern voor een optimale respons bij elke slag.
Optimalisatie van de verdeling en grootte van de gaten voor meer kracht en precisie.
Oppervlak met reliëf en ruwe afwerking voor geavanceerde effecten op de bal.
Constructie van koolstof met 3k stofversterking voor grotere duurzaamheid.
Onderdeel van de Babolat 2024 padelracketcollectie.
€ 235,50
Siux SX Lady (Rond) - 2024 padel racket
De Siux SX Lady is een hoogwaardig padelracket voor ervaren speelsters die hun balcontrole willen optimaliseren. Het balanspunt zit wat lager in dit ronde padelracket, waardoor je ballen gemakkelijker goed kunt terugslaan. De medium feeling en medium touch geven daarbij een perfecte balans tussen power en precisie.
Verder is de kern van dit padel racket gemaakt van Soft EVA rubber, wat trillingen dempt en blessures voorkomt. Probeer de stijlvolle Siux SX en ervaar zelf geweldige prestaties ervan.
€ 99,13
Babolat 'Juan Lebron' Tech Viper (Diamant) - 2024 padel racket
Behendig, medelevend, spectaculair... dat kunnen de bijvoeglijke naamwoorden zijn die de "Wolf" definiëren. En als de nummer 1 van de wereld bijzonder is, is zijn racket dat ook. Dit racket, het resultaat van een samenwerking met Juan Lebron, combineert extreme kracht, maximale effecten en exclusief design.
Je kunt nu spelen met de kleuren van de beste speler ter wereld met de Technical Viper Juan Lebron. Je wilde kracht en wij geven je explosiviteit. Naast de grotere intensiteit dankzij deze op maat gemaakte koolstofproductie voor Juan Lebron, zul je explosieve kracht ontdekken zoals je nog nooit eerder hebt ervaren. Maak een verschil en overtref je tegenstanders.
Deze technische striker moet beslissend zijn bij elke aanvalsslag. Hiervoor is precisie essentieel. Dankzij het gatenpatroon aangepast aan de ruitvorm maakt dit racket uw slagen uiterst beslissend.
Het padelspel is de afgelopen jaren enorm geëvolueerd, omdat de draaiing van de bal in sommige spelsituaties een groot voordeel is geworden. Om welke slag het ook gaat, dit racket zal dankzij zijn ruwheid de effecten accentueren en je slagen nog beslissender maken.
€ 301,61
Royal Padel 34th Anniversary Polyethylene (Druppel) - 2024 padel racket
De Royal Padel 34 Anniversary Poly arriveert om zijn voorganger, de RP Anniversary 33, te verbeteren. Na een paar jaar de technologieën die we in dit racket verwerken te hebben ontwikkeld, is de nieuwe 34 Anniversary gemaakt met Royal Padel's Fiber Tech-buizen en versterkt met koolstof. Perfect voor spelers die last hebben van een "Tenniselleboog" door de twee staanders waardoor het een racket is met uitstekende trillingsabsorptie. Kern van polyethyleen met hoge dichtheid met onmiddellijk herstel, zacht aanvoelend racket, perfecte balans met uitstekende controle en kracht.
Dit racket is ideaal voor de gevorderde speler die een perfecte balans tussen kracht en controle eist, waardoor de uitvoering van nauwkeurige en krachtige slagen wordt vergemakkelijkt.Je zal verrukt zijn op de Royal Padel RP 34 Anniversary Poly 2024 vanwege zijn superieure prestaties en zijn exclusieve zwart-gouden ontwerp, dat een helder en onderscheidend tintje aan uw uitrusting geeft.

Uitzonderlijke balans tussen kracht en controle dankzij de druppelvorm en gecentreerde balans.
Rough Spin-textuur om de spin van de bal te vergroten en de spelcontrole te verbeteren.
Zachte kern van polyethyleen met hoge dichtheid voor onmiddellijk herstel en een zachtere aanraking.
"Shock Absorption"-systeem voor een opmerkelijke vermindering van trillingen en preventie van blessures.
Constructie van koolstof en glasvezel, voor een robuust racket dat de tand des tijds doorstaat.
Het behoort tot de racketcollectie Royal Padel 2024.
€ 235,50
Royal Padel M27 Polyethylene LTD (Rond) - 2024 padel racket
De Royal Padel RP M27 Polyethyleen LTD 2024 is een evolutie van het M27 2023-model met de integratie van 3D Hexcel Twill Aeronautical koolstofversterkingen, zowel op het blad als op het frame; waardoor een grotere duurzaamheid wordt bereikt. Het is hetzelfde racket als de M27, maar met een lager gewicht en een andere esthetiek.Bedoeld voor spelers op expert-/competitieniveau. Gemakkelijk aanpasbaar met maximale prestaties. Hoge trillingsabsorptie. Zonder twijfel een van de meest gebruikte rackets door de hele Royal Padel-gemeenschap. Ideaal voor ervaren spelers die op zoek zijn naar precisie en controle op het veld, de Royal Padel RP M27 Polyethyleen LTD 2024 is een meester in de kunst van padel en biedt een uitgebreide sweet spot en een ongeëvenaarde respons bij elke slag.

Ronde vorm en lage balans voor nauwkeurige controle die geschikt is voor competitieve spelers.
Integratie van 3D Hexcel Twill Aeronautical carbonversterkingen die de duurzaamheid vergroten.
Zachte polyethyleen kern voor een comfortabel en absorberend gevoel bij elke impact.
Ruwe afwerking met "Core Tech"-systeem voor totale grip en gemakkelijker slageffecten.
100% carbon constructie met "Fiber Tech" systeem dat een perfecte balans biedt tussen controle en kracht.
Het behoort tot de racketcollectie Royal Padel 2024.
€ 264,42
Royal Padel M27 Light LTD (Rond) - 2024 padel racket
De Royal Padel M27 Light 2024 is een evolutie van het M27 2023-model met de integratie van 3D Hexcel Twill Aeronautical koolstofversterkingen, zowel op het blad als op het frame; waardoor een grotere duurzaamheid wordt bereikt. Het is hetzelfde racket als de M27, maar met een lager gewicht en een andere esthetiek.Bedoeld voor spelers op expert-/competitieniveau. Gemakkelijk aanpasbaar met maximale prestaties. Hoge trillingsabsorptie. Zonder twijfel een van de meest gebruikte rackets door de hele Royal Padel-gemeenschap. Het is hetzelfde racket als de M27 Poly 2024, maar met een lager gewichtsbereik en een vrouwelijke esthetiek.
Perfect voor de gevorderde speler die het beste op het veld eist, de Royal Padel RP M27 Light LTD 2024 biedt een grote sweet spot om fouten te vergeven en een uitstekende punch dankzij de koolstofconstructie. Je zal dol zijn op de RP M27 Light LTD 2024 vanwege zijn lichtheid, balans en limited edition-ontwerp in levendige kleuren, die esthetiek en functionaliteit combineert in een superieur wedstrijdracket.

Ronde vorm met lage balans die bij elke slag ongeëvenaarde precisie biedt.
Het schokabsorptiesysteem "Absorption Shock" elimineert trillingen en biedt een comfortabele game-ervaring.
Polyethyleenrubber voor uitzonderlijke balopbrengst en een zacht slaggevoel.
Robuuste koolstofconstructie en versterkt met 3D Hexcel Twill voor langere duurzaamheid.
Ruwe afwerking waarmee je verwoestende effecten op de bal kunt creëren.
Het behoort tot de racketcollectie Royal Padel 2024.
€ 256,16
HEAD Speed Elite (Druppel) - 2023 padel racket
Het Speed Elite racket biedt kracht en veelzijdigheid. Het heeft de nieuwe Auxetic-technologie en helpt gevorderde spelers om met snelheid en op verschillende ondergronden te spelen. Ervaren spelers kunnen een tiende van een seconde sneller spelen en een duidelijk voordeel behalen met het SPEED ELITE-racket, een krachtig en veelzijdig model.
Dit druppelvormige racket is, om meer kracht en een formidabele touch te bieden, geüpdatet met Auxetic-technologie. Het SPEED ELITE-model biedt zowel kracht als controle, met een slagoppervlak van glasvezel dat zachtere sensaties en aanrakingen garandeert. Bovendien heeft het een nieuwe zachte hak op de grip die aanraking en sensaties verbetert.
€ 161,12
Munich X-Faith (Rond) - 2023 padel racket
Het eerste waar we aan moeten denken bij het lezen van het merk Munich, is de grote collectie comfortabele en kleurrijke padelschoenen echter heeft dit merk nu ook een collectie padelrackets uitgebracht, welke alleen te verkrijgen zijn bij de gespecialiseerde webshops. De nieuwe Munich X-Faith 2023 biedt de perfecte balans tussen comfort en controle.
€ 111,53
Wilson Accent (Druppel) - 2023 padel racket
De Accent-familie, gloednieuw in de padelracketcollectie van Wilson, staat bekend om het genereren van gemakkelijke kracht en maximaal comfort. Het Accent Padel-racket is de ideale keuze voor occasionele spelers die op zoek zijn naar gemakkelijke kracht en maximaal comfort.
Technologieën die deze kenmerken aanvullen, zijn onder meer zacht EVA-schuim, druppelvorm en een versterkt blad. Het bevat een afneembaar polskoord dat spelers op elk moment tijdens een training of wedstrijd kunnen verwisselen.
De dikkere textuur verlengt de contacttijd met het oppervlak van het racket, waardoor een dempend effect ontstaat dat bij elke slag maximaal comfort en moeiteloze kracht genereert. De vorm verhoogt de demping over het gehele slagoppervlak en vernauwt het profiel om trillingen te verminderen en de sweet spot te verbeteren. Het biedt een gedempt gevoel met indrukwekkende schokabsorptie, waardoor een effectieve combinatie van comfort en lichtgewicht kracht ontstaat.
Revolutionair concaaf ontwerp langs de rand van het racket dat de sweet spot en het speeloppervlak vergroot om de kracht te vergroten. Exclusieve polyurethaan- en Izo-Zorb-legering die een uitstekende combinatie van hechting en demping biedt.
De constructie kan eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd van het handvat van het racket, zodat de gebruiker gemakkelijk het type en de kleur van de polssnaar kan verwisselen of aanpassen. De organische nylonsamenstelling van Agiplast vermindert het totale materiaal dat in de handgreepkap wordt gebruikt met 20%.
€ 156,98