Collectie 2022


NOX AT10 Luxury Genius Tapia 18K (Teardrop) - 2022
-€ 50,00
NOX AT10 Luxury Genius Tapia 18K (Teardrop) - 2022

De AT10 Luxury Genius 18K Tapia is het nieuwe padelracket dat samen met Agustín Tapia is ontwikkeld voor het nieuwe seizoen van 2022. Het deelt met zijn voorganger de HR3-vorm en het rubber waar Agustín zo van houdt, maar introduceert als nieuwigheid de 18K koolstofvezelvlakken die een plus van stevigheid in contact met de bal bieden.
€ 194,95
€ 244,95

NOX Tempo WPT Luxury Serie - 12K (Druppel) - 2022
-€ 50,00
NOX Tempo WPT Luxury Serie - 12K (Druppel) - 2022
De Nox Tempo WPT 2022, een comfortabel en veelzijdig padelracket gemaakt voor het nieuwe World Padel Tour 2022-seizoen.Het valt op door zijn beheersbaarheid, precisie en uitstekende baloutput. Samengesteld met nieuwe materialen en innovatieve technologieën, biedt dit Nox-racket een optimale energieverdeling en uitstekende prestaties in het spel. Tevens heeft het een elegant design, een ruwe afwerking en een anti-vibratiesysteem dat blessures voorkomt.Het is ontworpen voor zowel spelers van hoog niveau als professionals die willen opvallen op het veld en een spel vol controle en kracht willen spelen. Gebouwd in een druppelvorm, heeft het een geschat gewicht tussen 360-375 gram en een profiel van 38 mm. De sweet spot maakt het gemakkelijk om de bal eruit te krijgen.
€ 194,95
€ 244,95
Drop Shot Conqueror 10 Soft (Teardrop) - 2022
Drop Shot Conqueror 10 Soft (Teardrop) - 2022
Met een Teardrop-formaat, een opmerkelijke sweet spot om de slagzone te optimaliseren, een middelhoge balans en een extra slag in de offensieve zone, blijft deze nieuwe Conqueror 10 Soft een maatstaf in onze collectie vanwege zijn dynamiek en kracht.

Black Crown Hurricane Pro (Round) - 2022
-€ 30,00
Black Crown Hurricane Pro (Round) - 2022
Dit racket is samen met WPT-speelster Marta Marrero ontwikkeld, zowel in de vorm als in de samenstelling van de materialen, waarbij we nadenken over wat een mid-level speler nodig heeft. Het Hurricane-model is rond van vorm voor aanvallende spelers als Marta Marrero, maar tegelijkertijd is het dankzij het zachte rubber zeer beheersbaar en aanpasbaar aan elke speler.
€ 224,95
€ 254,95

Black Crown 'Special' (Teardrop) - 2022
-€ 50,00
Black Crown 'Special' (Teardrop) - 2022
De Black Crown 'Special' is een druppelvormig racket met een ruw Sandspin-oppervlak en ontworpen voor spelers die al hun schoten willen controleren zonder aanvalsschoten opzij te zetten.
€ 224,95
€ 274,95

RS Padel Prime Team Edition - 3K (Druppel) - 2022
-€ 40,00
RS Padel Prime Team Edition - 3K (Druppel) - 2022
De RS Padel Prime Team Edition is hét racket voor de speler die al een tijdje speelt en een volgende stap in de padelcarrière wil zetten. De kern bestaat uit EVA Super Soft materiaal en resulteert samen met het 3K carbon fiber oppervlak in een zeer makkelijk bespeelbaar racket.
Het frame is gemaakt van koolstofvezel en Japans lichtgewicht glasvezel dat het racket een iets zachter en flexibeler karakter geeft. Het zanderige oppervlak zorgt voor een goede grip rond de bal en helpt de speler om veel spin te creëren.
€ 144,95
€ 184,95

HEAD Delta Elite (Diamond) - 2022
-€ 50,00
HEAD Delta Elite (Diamond) - 2022
Het Head Delta Elite 2022 padelracket is het krachtigste racket in de 2022-reeks die door Head is gelanceerd. Dit is het racket dat je nodig hebt om met kracht te spelen en je tegenstanders te verslaan! Dit racket heeft een groot formaat en een ruitvorm. Dit racket is het krachtigste van dit nieuwe Delta-assortiment en biedt een hoge balans.
€ 174,95
€ 224,95

Royal Padel Cross Pro (Teardrop) - 2022
-€ 40,00
Royal Padel Cross Pro (Teardrop) - 2022
De Royal Padel Cross Pro 2022 heeft het hoogste niveau van controle met een uitstekende balabsorptie. Dit racket kan worden gebruikt van beginners tot gevorderde spelers die totale controle willen op de baan.
€ 204,95
€ 244,95

Royal Padel America Master (Rond) - 2022
-€ 40,00
Royal Padel America Master (Rond) - 2022
Bestuur je hele padelspel met de indrukwekkende Royal Padel, America Master. Ontworpen voor spelers die gespecialiseerd zijn in hun techniek en die hun wedstrijden met veel controle en stijl willen winnen.Het is gemaakt met vezeltechnologie en is voorzien van koolstofversterking, wat de weerstand en levensduur verbetert, terwijl de kern is gemaakt van polyethyleenrubber, dus het voelt ultra zacht aan. En alsof dit alles nog niet genoeg is, is het blad ruw zodat er betere slice-ballen geslagen kunnen worden.
De nieuwe Royal Master America APT in Zwart en Goud is een exclusief model voor de APT dat ook door Cristian Gutiérrez zal worden gebruikt. Het heeft een rond formaat en bevat een lage balans om de bal beter te beheersen. Voor de constructie zijn vezeltechnologie versterkt met koolstof gebruikt, wat de duurzaamheid verbetert. Voor de kern is polyethyleen rubber gebruikt, dus de aanraking is zacht. Ze hebben het blad ook ruwer gemaakt, zodat je de effecten van je slagen kunt verbeteren.
€ 194,95
€ 234,95
StarVie Metheora Warrior (Round) - 2022
** TESTRACKET ** - StarVie Metheora Warrior (Rond) - 2022
Het betreft hier een Testracket die je maximaal 3 kalenderdagen kunt uittesten. Voor meer info, klik op deze link voor onze voorwaarden

De nieuwe StarVie Metheora Warrior is een model gericht op gevorderde spelers die op zoek zijn naar een zeer uitgebalanceerd racket, met zachte rubberen sensaties, maar met een punt van stijfheid dankzij de ruwheid van het stervormige vlak. Een zeer compleet padelracket dat opvalt door zijn geweldige controle en power.
Babolat Reveal (Rond) - 2022
Babolat Reveal (Rond) - 2022
De Babolat Reveal valt op op het veld met zijn moderne ontwerp, ontworpen voor beginnende padelspelers. Gemaakt met een slagvlak van glasvezel en een frame van carbon, met een kern van EVA-rubber, die een combinatie van lichtheid en kracht biedt om je grote flexibiliteit en perfecte balhits te bieden. Gebouwd in een ronde vorm om comfort in het spel te garanderen.
Babolat Revenge Woman (Druppel) - 2022
Babolat Revenge Woman (Druppel) - 2022
De Babolat Revenge Woman is een racket dat opvalt door zijn balans tussen kracht en controle. Dit racket is gebouwd in een traanvorm en valt op door zijn stabiliteit, geweldige prestaties en uitstekende prestaties in het spel.Dit racket is perfect voor veeleisende mid-level spelers die op zoek zijn naar het volgende niveau en op zoek zijn naar betere prestaties en hoge prestaties tijdens het spel. Het presenteert een traanvorm met een medium balans en een gewicht tussen de 350 en 360 gram.
Babolat Reflex (Diamant) - 2022
Babolat Reflex (Diamant) - 2022
De Babolat Reflex is ontworpen met resistente, hoogwaardige materialen die zich aan u kunnen aanpassen dankzij de sweet spot aan de bovenkant om u precieze slagen te geven.
Gemaakt met een diamantvorm en een EVA-rubberen kern die je lichtheid geeft, samen met een carbon frame en een slagvlak van glasvezel die je stevigheid en flexibiliteit bieden bij elke beweging. Dankzij het lichte gewicht helpt het je om het gemakkelijk te hanteren en garandeert het een grote kracht bij elke slag.
Babolat Storm (Druppel) - 2022
Babolat Storm (Druppel) - 2022
De Babolat Storm is ontworpen voor spelers die met deze sport beginnen. De hanteerbaarheid is een groot voordeel dankzij de lichtheid van de resistente, hoogwaardige materialen.
Vervaardigd in de vorm van een druppel samen met een zachte Eva-rubberen kern die perfecte slagen zal geven, met een carbon frame en een slagvlak van glasvezel die veelzijdigheid bieden in elk spel.
RS Padel Cobra Woman Edition (Rond) - 2022
RS Padel Cobra Woman Edition (Rond) - 2022
Beheers al je wedstrijden met het RS Padel Cobra Apex Edition padelracket voor dames in mint kleur. Dit racket maakt deel uit van de collectie 2022 van RS Padel, het merk van Robin Söderling. De ronde vorm en lage balans, vergezeld van een conische vorm van het racket, zorgen voor superieure beheersbaarheid om elke slag te controleren.
Dit racket is bedoeld voor spelers van gemiddeld niveau. Met zijn hoogwaardige materialen krijg je de beheersbaarheid en weerstand waarnaar je op zoek bent in je spel, om het met meer precisie naar een hoger niveau te tillen.
Dit racket heeft een frame van 100% koolstofvezel, voor meer stijfheid en stabiliteit, en Japanse lichtgewicht glasvezelbladen, met minder dichtheid dan traditioneel glasvezel. Voor de kern van het blad is een EVA Soft-rubber gebruikt om te genieten van de beste sensaties op het veld, waarbij vervelende trillingen bij elke slag worden vermeden. En tot slot zal de ruwe afwerking van dit racket je in staat stellen om betere baleffecten te geven.
Cartri Magma Limited Edition - 24K (Druppel) - 2023
Cartri Magma Limited Edition - 24K (Druppel) - 2023
De Magma is herboren uit de as van de TRIUMPH PRO CUP, een legendarisch racket dat in 2019 een groot succes kende. Het is een blad van 24K carbon dat een superfijne controle garandeert dankzij het ruwe oppervlak in het hart van het racket, ideaal voor de speler die van spin zijn beste wapen maakt, dankzij het EVA-rubber.
Ondanks dat het een medium uitgebalanceerd racket is, zorgt de Magma voor een schone en effectieve baluitgang. Het speerpunt van de Cartri 2022-collectie, is het verkrijgbaar in 4 verschillende gewichten, om zich perfect aan te passen aan de speelstijl van mannen en vrouwen die gepassioneerd zijn door padel.