Kelme

Kelme geeft padelspelers een breed scala aan padelrackets zowel voor professionele als voor amateurspelers. Deze padelrackets hebben een perfecte balans tussen efficiëntie en prestaties, waaronder padelrackets met kracht of controle, en passen zelfs beide in één. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.

Kelme Bear 12K (Teardrop) - 2022
Kelme Bear 12K (Teardrop) - 2022
De Kelme Bear is een racket met een mix van Power en Controle. Door de 200 gram 12K carbon laag die het racket een medium hardheid geeft, heeft het een zeer goed gevoel. Het racket is uitgerust met een Black EVA soft rubber at het racket die mix van kracht geeft, maar met controle.In de verdediging is het racket gemakkelijk te hanteren omdat het veel tact heeft en je de bal controleert en in de aanval is het spectaculair omdat het gemakkelijk is om de bal te knijpen of slice ballen te slaan, dankzij het ruwe 3D-effect.
Dit racket is bedoeld voor spelers van middelhoog en professioneel niveau, die van lange games houden en wanneer ze de bal moeten knijpen, maken ze een winnend punt. Dit racket is eveneens bedoeld voor spelers die van controle houden, met een uitstekende balans, dus met een goede pols is het zeer controleerbaar waar je de bal neer dient te leggen.
Kelme Jaguar (Teardrop Oversized) - 2022
Kelme Jaguar (Teardrop Oversized) - 2022
Dit 2022 racket is een mix van Power en Controle. Door de 200 gram 12K carbon laag die het racket een medium hardheid geeft met een zeer goed gevoel en eindigend met het Europese Black Soft Eva-rubber dat het racket die mix van kracht maar met controle geeft.
Kelme Falcon (Teardrop) - 2022
Kelme Falcon (Teardrop) - 2022
Het Kelme Falcon padelracket met het gele merklogo is voorzien van de laatste innovaties uit de markt en van het merk zelf. Het meest opvallende kenmerk is ongetwijfeld de EVA Medium rubberen kern, een rubber met een gemiddelde dichtheid dat zeer weinig trillingen genereert en ideaal is om meer doordringende en effectievere slagen te krijgen.
Kelme Shark (Diamond) - 2022
Kelme Shark (Diamond) - 2022
De Kelme Shark is een racket bedoeld voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een racket dat je op elk punt veiligheid biedt, of je nu vanaf de achterkant van het veld speelt of dicht bij het net speelt, of het nu gaat met een krachtige slag of goed gecontroleerde ballen.
Kelme Mastin (Round) - 2022
Kelme Mastin (Round) - 2022
Dit prachtige Mastin beginnersracket van Kelme is een licht en goed handelbaar racket met veel controle. Het ideale racket dat geschikt is voor de beginnende speler die meer controle wil of voor beginners die niet goed weten wel racket voor hun geschikt is.